ei kulje suoraan

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Anonymous, 12.9.2002.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  cevy van ei kulje suoraan vaan pyrkii aina oikealle .jos irroittaa ratista handut niin kuhta ollaan oikealla ojassa mistä johtuu ,eikait politiikalla ainakaan luulisi olevan osuutta tällaiseen ?onko vanin etupää vaikea säätää?
   
 2. Anonymous

  Anonymous Guest

  taisi tulla väärälle osastolle sori !
   
 3. mjo33400

  mjo33400 Gearhead

  Mulla oli samanlainen vika.Johtui renkaasta.Kun vaihdoin toiset renkaat,ei ongelmaa ollut.Helppo kokeilla,kun laittaa renkaaseen huomattavati enenmän painetta,niin alkaa selvitä.Kitkapinta pienenee.

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: mjo33400 2002-09-12 20:30 ]</font>
   
 4. Capri26i

  Capri26i 1st gear

  voi olla myös laahaava jarru, aurauskulmat päin peetä, erilailla kuluneet renkaat.. Capri veti vasemmalle niin saatanasti, säädin aurauksen +-0 ja silti veti. vaihdoin etupyörät puolelta toiselle niin helpottu huomattavasti. vieläkin vetää koska jarru laahaa vasemmassa etupyörässä. mutta tää on unelma verrattuna siihen mitä se oli.
   

Kerro tästä muillekin!