Ei se ole hullu joka...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja sonder, 12.2.2006.

  1. goofy

    goofy 1st gear

    työkaverin mummo osti niiltä micran vm89
    katto oli hieman revennyt:
    liike tilasi uuden japanista asenti paikoilleen käytössä oli koko sen ajan
    veloituksetta toinen auto.
    sama auto hajosi pohjanmaalla niin oli soittanut illalla,1,5 tuntia myöhemmin matka jatkui taas liikkeen autolla ja veivät micran korjaukseen.
     
  2. Jza

    Jza Double Gearhead

    No mikäs siinä. Mutta sillä neljällä-viidellä tonnilla, mitä tossa Micrassakin on ollut ilmaa hinnassa, niin olis noi ajot mennyt vaikka helikopterilla ja nukkunut odotusajat Sheratonissa.
     
  3. goofy

    goofy 1st gear

    niinpä! :rotfl:
    mutta tää olikin vaan mitä kuulin,ei kehu
     
  4. Fireball

    Fireball Gearhead

  5. Käkö

    Käkö Gearhead

    Mikäs tossa yskittää :eek:

    Onx liian halapa?

    Nojoo, fia-passilliset vanhat vessat tuntuu maksavan maailmallakin kohtuu paljon, johtuuko sitten siitä et niitä ei kauheesti oo tyrkyllä vai mistä?

    Eikä toi mainos jossa kerrotaan tohon vehkeeseen laittettujen osien olevan kohtuu vanhoja ns."orkkis"-palikoita ainakaan halvenna hintaa...
     

Kerro tästä muillekin!