Eikö oikeasti löydy vanteita Suomesta? americanwheels.de?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja itkonen, 14.4.2008.

 1. itkonen

  itkonen 3rd gear

  Olen nyt kyllästymiseen asti tonkinut nettiä ja soitellut suomalaisiin rengas/vannepuljuihin löytääkseni pikkariin vanteet. Hakusessa "baja-tyylin" vanteet eli kiillotettu aluvanne jossa pyöreitä reikiä. Eli ihan perus offroad-tyylin pikkari vanne. Koossa 8-8,5"x15" ja 6-pulttijaolla, et about -20.

  Ei oota tarjotaan joka paikassa, joissain vielä avaudutaan että olisit tilannut vanteesi viime syksynä niin nyt saisit ne??? Ei kai nyt helkkari sentään alumiini niin kallista ole että se on suorastaan kortilla? Puolen vuoden toimitusajalla saa jo uusia autojakin mieleisillä varusteilla vaikka olisivat kuinka eksoottisia. Löysin nyt sitten netistä vihdoin tuon saksalaisen paikan jossa jotain malleja on ihan hyllyssä ja muille luvataan 3 viikon toimitusaika. Onko kellään kokemusta tästä putkasta ja/tai tietoa mistä voisi löytää ko. vanteita ihan Suomestakin?
   
 2. cuda69

  cuda69 Gearhead

  Nivalassa on semmonen firma ku Peräahon Kone 0400-286100 petri peräaho,kysäseppä sieltä,niillä on pikuppien vanteita varastossa.
   
 3. CHEVY HESSU

  CHEVY HESSU 3rd gear

 4. itkonen

  itkonen 3rd gear

  Syksyllä soittelin eka kerran. Olisin ostanu saman tien ne nätit valssit sieltä, mutta hyllyssä ei ollu. Sittemmin pari kertaa soitellu ja laittanu useamman mailin. Enkä ole kertaakaan saanu vastausta onko tulossa tai tullut tai ikinä enää tulollaan..... Enkä oo latiakaan koittanu tinkiä hinnasta tai muutenkaan ollu hankala, kysyny vaan millon tulis niin ostan saman tien. Täytyy vaan todeta, että ei niitä vissiin vaan oikeesti kiinnosta myydä, joten olkoot.
   
 5. itkonen

  itkonen 3rd gear

  Tuollahan noita olisi kyllä. Pystyykö tuolla Summitissa jotenkin samaan tapaan katsomaan rahtikustannukset etukäteen kuten Rockautossa? Voisi setin tilata saman tien jos eivät tähtitieteelliset ole nuo kuljetuskustannukset. Siksi minä Saksaan päin katselin kun sieltä ei rahti ole niin suuri.
   
 6. WTF

  WTF Gearhead

  Us Parts
  Racersplace
  Tuleehan niillä lentorahtina romua kokoajan.
   
 7. itkonen

  itkonen 3rd gear

  Racers Placen kautta pitää vielä kysästä, sen unohdin, kiitti. Partsilla ei ollu eikä tienneet milloin saa kun ACS:ssa kyselin.

  Edit: Ja Racers Placen kauttahan nuo sitten tulevat tuolta Summitilta. Ongelma ratkaistu!
   
 8. itkonen

  itkonen 3rd gear

  Tuli muuten sähäkästi ja kohtuuhinnalla. Kerroin oli aikalailla 1,05 sisältäen kaiken ja kesti vaan reilun viikon. Nyt on vihdoinkin mieleiset valssit alla 8)
   

Kerro tästä muillekin!