Eka jenkki

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Johnny Motör, 24.3.2006.

 1. Johnny Motör

  Johnny Motör 1st gear

  Mikä olisi fiksu eka kohtuu hintainen jenkki? Nimim. camino kiinnostais.
   
 2. Bettie

  Bettie 1st gear

  No osta se Camino jos se kiinnostaa :lol: onhan niitäkin kohtuuhintaisia...
   
 3. jankok

  jankok Gearhead

  Kaikki mitkä omaan silmään hyvältä näyttää, katsele rauhassa saattaa saada hyvänkin n.3000e, koska Dartteja saa kyllä ympäri vuoden jos ei muu auta sitten.
   
 4. impala67

  impala67 Gearhead

  Camino on oikein hyvä valinta, autotyypistä on hyötyäkin kun kaikki sukulaiset haluavat sun käyvän jos jotakin pianoa kuskaamaan...

  Jos haluat keskittyä ajamiseen, hanki ensinnäkin tietysti mahd. hyvä yksilö, toiseksi mahd. vähän varusteita- vähemmän huolia. Älä väheksy tai poissulje kutoskoneisia, ne liikkuu ihan riittävästi arkiajoon.

  Kyseessä on pääsääntöisesti yli 25v ajoneuvo, muista että mikä tahansa komponentti voi hajota auton iästä johtuen.

  itseä miellyttää eniten pre77 mallit koska ne ovat isompia.
   
 5. 54474N4

  54474N4 Gearhead

  Tietenkin osta semmonen mikä miellyttää itseä. Itseä jäi harmittamaan se ettei kerralla ostanu vähän vanhempaa.
  Selaile rauhassa netistä ja lehdistä, millasii malleja on ja mitkä niistä näyttää kohtuuhintaisilta.
  Ja jos se tulee käyttöautoksi, niin kannaattaa miettiä vähän sitä kulutusta.
  Mut ei kannata sit masentua ku, saat "uuden" autos himaan ni luultavasti seuraavalla viikolla siitä hajoo jotain. Ja mitä enemmän sähköhärpättimiä (=uudempi), sitä suurempi todennäkösyys on et hajoo jotain.
   
 6. rocker79

  rocker79 Gearhead

  Eikä tartte leimalla taistella päästöjen kanssa 8)
   
 7. Eightball

  Eightball 3rd gear

  Capricesta on hyvä aloittaa.
   
 8. pontso

  pontso Gearhead

  jos meinaat ajaa paljon niin mahdollisimman alkuperänen , helppo huoltaa ja osat saat sitten aina sopivat mutta viri vempeleissä on aina ne omat metkut ja ajoon lähtö tarkastukset . mutta sehän on sinun omasta mieltymyksestäsi kiinni ninkälaisen haluat . käy katsomassa mahdollisimman monta ja tee valintasi ja eiku ajamaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   
 9. rocker79

  rocker79 Gearhead

  Niin no, itse alotin aikoinaan ´65 Chevy II:lla.
  Hyvä peli oli... kutonen + manuaali erittäin mukava yhdistelmä talvella :lol:
   
 10. FCKTHDCK

  FCKTHDCK 1st gear

  Meiksi aloitti aikanaan sen hetkiseen tilanteeseen nähden liian kalliilla pelillä, newport 69" 383 koneella ja 727-laatikolla. Laatikko poiki kahteen otteeseen ja sit alkoi olla lompakko tyhjä. Auto jäi vuosiksi seisomaan ja lopulta myin suuurella pers netolla rahapulan iskettyä.

  Kannattaa ehdottomasti lähteä sen hintaisella pelillä liikenteeseen et jää tuohta remontteihin.. Hyvällä tuurilla ei tarvii tehdä mitään isompaa ja voit käyttää säästyneet tuohet pikku parannuksiin esim. vanteisiin ja tekniikan päivityksiin.

  Jos sulla on 3000 niin osta 2- 2500 auto joka on siisti ja mahdollisimman orkkis. Säästyt muiden tekemiltä patenteilta ja pikakorjauksilta..

  Osta sellainen biili kun mieli tekee. Camino on hyvä peli. Kutvosellakin.
   
 11. dartvader

  dartvader 1st gear

  Dartteja ja Valiantteja näyttäs ainakin olevan ihan kohtalaisesti tarjollakin, ja kohtuu hintasia.... Chevy II tainnu joutua kiihdytysmiesten käsittelyyn, ku ei oo juurikaan vastaan tullu.
   
 12. rockamobile

  rockamobile 1st gear

  osta kutosaspeni, lähtee ne turhat luulot amerikanauto harrastuksen kimalluksesta... :poff:
  ei, vitsi vitsi... hyviä autojahan ne on jos intoo riittää, tosin joskus tuntuu että hermo palaa ja vitun moparit suohon mie vaihan geeämmään... :lol:
   
 13. 54474N4

  54474N4 Gearhead

  Jos ei ite tunne autoja ja tekniikkaa hyvin ni kannattaa ottaa joku sellanen mukaan joka tietää autoista ja mieluiten vielä jenkeistä, kun lähtee kaupoille. Osaa vähän sanoo et miltä se kone ja laatikko kuulostaa ja mitä muuta siihen joutuu vaihtamaan ja arvuuttelee vähän hintaa niille uusille romuille.

  Älä osta sitä ekaa mikä tulee vastaan, vaan etsi kovemmin ja löydä vielä parempi.

  Jos joudut ostamaan jonkun pikkuvikasen niin mieti ensin että osaatko ja voitko ite korjata ja missä. Helposti käy silleen et ne pikkuviat jää korjaamatta.
   
 14. Jeba

  Jeba 1st gear

  Camino on ihan hyvä valinta, ainakin omasta mielestäni. Ite omistan 80:kympisen caminon ja oon ollut tyytyväinen. :wink: Vaik ei se ole ihan niin iso kun haluisin.

  Sitä kannattaa sit ettii ite sain pilkka hintaan oman autoni, ja viel aika hyvassakin kunnossa olevan. Enkä oo tarttenut vaihtaa ryypyn ja tulpat. :D
   
 15. apukuski

  apukuski Gearhead

  Et sinä tuosta mopari-suosta ennää mihinkään pääse :lol:
   
 16. rockamobile

  rockamobile 1st gear

  :soosoo: niimpä, kannattaa harkita mihinkä rupee, siinä voi mennä rahat, kämppä, emäntä, joillakin jopa ikä ja terveys, ja paluuta tästä ei aina ole... :rotfl:
   
 17. eski

  eski 1st gear

  Vittu ku yhdellä olisi vaan päässyt, mutta nyt niitä on kaksi..:((((
   
 18. Ranchi

  Ranchi 1st gear

  Mikä on kohtuu ??

  Tähän täytyy nyt todeta poijjaat, että Jos ja kun sellainen mielekäs auto tulee kohdalle niin OSTA se oli se sitten yli kohtuuden tai sen mitä olit alunperin ajatellut...tietenkin maalaisjärkeä saa käyttää...ettei tunne oloaan ryöstetyksi.. On meinaan niin monta kertaa jälkeenpäin kaduttanut, kun en silloin joskus sitä tiettyä jenkkiä ostanut..kun iski piheys päälle. :mad: Ja nyt jälkeenpäin huomaa että ei se muutaman tonnin raha-läjä olis konkurssiin vienyt..jos olis siittä enempi maksanut..ja olishan sitä saanut ajella just sillä mielekkäällä Jenkillä jo kilometrejä omaan pankkiin..muistojen pankkiin...siihen parhaaseen pankkiin :lol: Ja nyt kun vielä kattelee noita jenkkien hintoja niin olishan se pitänyt muistaa ja tietää, että ei jenkissä arvo niinkään laske..vaan nousee vaan . 8) ETTÄ NEUVONI SINULLE .... OSTA SE MIKÄ ENITEN ITSEÄSI MIELLYTTÄÄ... :lol: :lol: :lol:
   
 19. Tirri

  Tirri 1st gear

  Täytyy mainostaa sen verran et ole kerralla erottuva ja osta AMC tuote niin ei oo ihan jokaisella. Pääasia on se et ostat sellasen mikä hyvälle tuntuu ja kiinnostaa. Raha tulee sit toisena vasta.
   
 20. petro_din

  petro_din Gearhead

  joo ja sitte kolme vuoden päästä niitä on KOLME !!!

  no, jos tässä vielä jonkun kivan haalis itelle... rojektiks tai jtn...
  ja juu, rahat ja terveys ainaki menee...
   

Kerro tästä muillekin!