el camina lavakate?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja meirok, 13.6.2018.

 1. meirok

  meirok 2nd gear

  caminon lavakate, vm 1978 mistä moisen saa? kate tai pressu,,,tai joku asiallinen esmes alumiini laatikko tms, kamojen suojaamiseen sateelta :) jollain myytävänä tai joku liike???tietoa kaivataan...kiitos ;)
   
 2. chevytb02

  chevytb02 Gearhead

 3. -tl-

  -tl- Gearhead

  Lava-autoissa taitaa vieläkin olla kova kate kielletty? Niin tuli tuosta laatikosta mieleen että jos tekis koko lavan kokoisen laatikon jonka kansi sitte myötäilis auton linjoja ja väriä. Laatikko sitte kiinni liinoilla jotka ei jää näkyville. Tuliskohan tuommosesta viritelmästä sanomista?
   
 4. Camino'79

  Camino'79 Gearhead

  Kaverilla on ainakin ollu vuosikaudet stepsidessa kova peite joka on saranoilla ja kaasujousilla eikä siitä oo ainakaan konttorilla tullu itkemistä. Lienee toki konttorikohtaistakin mutta kai nykyään alkaa jo olemaan enempi niitä käytännönläheisiäkin katsureita jotka ei viilaa jokaista pilkkua niin justiinsa ;)
   
  xarper tykkää tästä.
 5. Vuppe

  Vuppe Double Gearhead

  Kysyin joskus inssiltä että voisko ranseroon laittaa kovan kannen lepattavan rätin tilalle. Ei muistanut tarkkaan mutta otti selvää ja soitti perään, ei saa laittaa. Höpötti jotain autoverosta tms että voi tulla maksuun. Ihan tarkkoja detskuja en muista mutta se vastaus oli ainakin että ei.

  Voi hyvinkin olla että on pykälät muuttuneet.
   
 6. maddis

  maddis Gearhead

  Oma Camino on rekisteröity aikoinaan pakuksi joten jos siihen kovan lavakatteen laittaa niin tilavuus-/ korkeusvaatimukset eivät enää täyty tavaratilan osalta joten periaatteessa autovero voi mennä maksuun (pakuthan on aikoinaa olleet siita vapautettuja).

  Jos on taas henkilöautoksi rekisteröity niin tuota ongelmaa ei ole.

  Caminoissa on näkynyt niitä kovakatteita jotka jatkuu n. katon korkeudella. Semmoisen käsittääkseni saa laittaa jos/kun nuo em. vaatimukset täyttyvät vaikka kate on paikallaan.
   
 7. JC5IEDM

  JC5IEDM 3rd gear

Kerro tästä muillekin!