El Camino 68-69

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Vani76, 28.2.2004.

  1. Vani76

    Vani76 Gearhead

    Toi vaimon autokuume näyttää vaan nousevan, joten täytyy tässä ruveta vähän hahmottelemaan tilannetta. Tämä kyseinen nainen joka asuu meillä on iskenyt silmänsä -68-69 malliseen El Caminoon (mikään muu malli ei kelpaa), elikkä onkohan näitä malleja minkäverran Suomessa? En ole nähnyt "luonnossa" ainoatakaan, ainakaan en muista.

    Tartteis vaan saada oma vani ensin ajokuntoon, ellei toi hallituksen puheenjohtaja käytä "veto-oikeutta"!!! :grin:
     
  2. MadMike

    MadMike Gearhead

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: MadMike 2004-03-13 09:05 ]</font>
     
  3. herrakani

    herrakani 1st gear

    riihimäellä on myynnissä yks tuommoinen, viritetyllä moottorilla ja mattamusta.
    12000 euroa on muistaakseni hintapyyntö.
     
  4. chevelle66

    chevelle66 Gearhead

    kiiltävä musta toi riksun camino on juttelin just omistajan kanssa tänään vois olla vieläkin myynnissä on muuten pirtee isolohko ja manuaali
     
  5. Vani76

    Vani76 Gearhead

    Tarkoitus on etsiä "jonkintasoinen" projekti (rahat ei riitä hyvään). Projekti olisi tarkoitus saada ensi talveksi. Tässä aluksi oli vain tarkoitus kartoittaa kuinka vaikeasti löytyviä kyseiset mallit ovat.
     
  6. herrakani

    herrakani 1st gear

    Ai kiiltävän mustako se oli? Oon nähny sit likaisena.
     
  7. impala1968

    impala1968 Gearhead

    On muuten myös mun mielestä hienoin camino.
    69 löytyy ainakin viininpunainen maalatuilla puskureilla, kirkkaan punaisia 2, toisessa scoopin reikä pellissä, toinen kaverin entinen, ja 68 sininen, kaikissa pikkulohko. Värit ja tekniikat on tietty voineet vaihtua?
    Lisäksi siis tuo riksun musta ja mintun hieno SS396 jotka ei varmaan ole tähän tarkoitukseen sopivia?

    Muuten: kuolasin 69:ä 350+pg kulahtaneen musta tuontipeli, joskus 86-87 turussa olevasta caddyosakaupasta (DD-auto tai jotain), onko mitään havaintoa missä on nyt?

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: impala1968 2004-03-01 11:59 ]</font>
     
  8. f-85

    f-85 Gearhead

    Sit ´69 keulanen, keltainen ´72 camino. Aikas epäsiisti, meni Nivalaan tai siihen suuntaan pari vuotta sitten.
     
  9. boomboom

    boomboom Gearhead

    Mulla oli joku 4-5 vuotta sitten -69, sopivan käyttönuhjunen, punainen väriltään. Liikku sillon 292 kutosen ja automaatin voimin mut myin rullaavana pois. Oli sittemmin mattamustana Ruoveden suunnassa ja tais olla ovissa 69 numerot. Erikois tuntomerkkinä takavalot oli vaihdettu Tampereen kaupunkibusseista tutuix tulleisiin pyöreisiin kromikehyksisiin versioihin.
     
  10. SG480

    SG480 1st gear

    Minulla oli aikanaan '69 Camino. Tekniikka 327+TH350 - sama auto josta oli kuvia V8-Magazinessa jonkun katsastuskonttorijutun yhteydessä. Lienee nykyään Jyväskylän suunnalla ja muuttunut kilpa-autoksi?
     
  11. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    liekköhä sama auto jota ostattelin öööh pari-kolme vuotta sitte? tais olla nokalla 350cid ja kuulemma vuoti öljyä niin paljon että joku oli suoraan hylännyt ostoaikeet ku omistaja oli tullut näyttämään autoo...sijaintia en voi enää muistaa.
     

Kerro tästä muillekin!