Elokuvien ja sarjojen autot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Miguelos Poropeukalos, 17.7.2019.

 1. KohtalainenPaja

  KohtalainenPaja 2nd gear

  Uudessa Kopterissa iso juttu leffasta. En ole vielä kerennyt lukemaan:(
   
 2. Tain äsken Hesarin autovisan (tulos 20/20, jos joku sen haluaa tietää..). Visan lopussa oli todella outo kuva:

  [​IMG]

  Googlella löytyi vastausta:

  I have found any “SATURNIA” brand and I suspect is a ‘fake brand’ from the movie. The cars looks a lot a 1958 Chrysler New Yorker Convertible [LC3-H] with some custom pieces on side. BTW it looks the same than other that we have in the site here /vehicle_183881-Chrysler-New-Yorker-LC3-H-1958.html

  The script on side (3rd. thumbnail) doesn’t say “New Yorker” and I can’t guess what it says.


  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
 3. Nyt alkaa olemaan Suomen ensilta lähellä. Tässä Muropaketin arvio:

  Arvostelu Austin Butlerin ja Tom Hardyn tähdittämä The Bikeriders on tyylikäs rakkauskirje yhteiskunnan ulkopuolisille

  The Bikeriders on henkilökohtaisten kokemusten inspiroima draamaelokuva yhteisöllisyyden kaipuusta ja moottoripyöräilevien liivijengien historiasta. Pääosia Jeff Nicholsin ohjaamassa ja käsikirjoittamassa elokuvassa esittävät Jodie Comer, Austin Butler ja Tom Hardy.

  [​IMG]

  THE BIKERIDERS

  Arvosana: 4/5

  ”Jeff Nicholsin tunnelmallinen, tyylikäs ja monitahoinen The Bikeriders vie jylisevälle matkalle moottoripyöräjengien evoluutioon laatunäyttelijöiden voimin.”
   
 4. Päivitellään tätä Hesarin kritiikillä:

  Tosipohjainen prätkäkerhodraama tarjoaa vastakohdan verisille jengioopperoille

  Elokuva-arvio|Bikeriders on osin tosipohjainen, tunnelmoiva draama moottoripyöräkerhon ja 1960-luvun viattomuuden lopusta. Tarinaa vaivaa pätkittäisyys ja imun puute.

  Draama
  Bikeriders, ohjaus Jeff Nichols, 116 min. K16. ★ ★★

  BIKERIDERS palaa nimeään myöten lajityypin juurille Easy Rider -klassikon aikoihin, siis 1960-luvun lopulle. Osin myös tunnelmiin, sillä esikuvansa tavoin Bikeridersissa on pitkälti kyse ajamisesta ja joutilaisuudesta, ei rikollisuudesta.

  Runkona toimii kerholaisen vaimon haastattelu. Lähiörouva Kathy (Jodie Comer) kertoilee yliopistossa opiskelevan valokuvaajan Dannyn (Mike Faist) mikrofoniin, kuinka aikoinaan rakastui pikkukaupungin moottoripyöräkerhon tuoreeseen jäseneen Bennyyn (Austin Butler).
  Rakkaus- ja kerhotarinaa sitten kelataan auki vuodesta 1960-luvun puolivälistä 1970-luvun alkuun.

  Juonella on tosipohjaa, sillä valokuvaaja Danny Lyon todella ajoi USA:n Keskilännessä toimineen Outlaws-moottoripyöräkerhon kanssa 1960-luvulla ja leipoi töistään Bikeriders-nimisen kirjan.

  Elokuvassa kerho sai nimekseen Vandals. Ajankuvaa on lavastettu ja puvustettu huolella. Pyörät eivät tällä kertaa ole luurangoiksi riisuttuja choppereita vaan vakiomallin oloisia möykkyjä raskaine katteineen.
   
 5. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Näyttäisi, niinku olisi Jussi Vatanen pääosassa.
   
 6. Harri on paljastanut salaliiton..

  [​IMG]
   
  leivonharri tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!