ELU-91

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja ngf-67, 19.2.2023.

  1. ngf-67

    ngf-67 1st gear

    Tervehdys,onko tietoa kyseisen rekkarin 1966 Dartista,sininen neliovinen,225+Manu,oli muistaakseni sama joka oli Turkulaisessa autoliikkeessä myynnissä joskus 90 luvun alkupuolella,siisti kun mikä,alkuperäiskunnossa oli.Mihin se lähti liikkeestä?
     
  2. ngf-67

    ngf-67 1st gear

    No nyt kyseinen Dart seisoo pihassa,-90 luvun alussa omistuksessa oli 66 2d sedan,nyt tuli tuo vanha tuttu ELU myyntiin,ja se oli pakko ostaa,auto ostettiin uutena Mynämäelle jossa se vietti ekat 27 vuotta samalla omistajalla,-93 se meni myyntiin Turkulaisedn autoliikkeeseen jossa kävimme sitä vaimoni kanssa katsomassa,jäi sinne,hinta oli liian kova,Dart on säilynyt hyvässä alkuperäis kunnossa pikku osia myöten,kesäkumeilla on tietysti Wolfracet,225 ja väkisin vaihdettava,km lukemat 93 tuh katsastus todistuksessa,alla nyt nastarenkaat kun ajoin auton kotiin,mukava ajaa taas Dartilla.
     
    FuryIII '71 tykkää tästä.
  3. Agama66

    Agama66 1st gear

    Minne päin meni? Ostin tuon silloin 90 luvun alussa sieltä liikkeestä.pidin vuoden verran.takapyörän laakeri vaihdettiin ja etulokarin alaosassa pieni reikä hitsattiin.oli kuin uusi.Hallivuoren autosta löytyi Barracuda S ja meni vaihdossa.pari vuotta sitten näin sen taas Turussa Katariinan laaksossa katoksessa.yhtä hyvältä näytti kuin silloin kun meiltä lähti.näkyi joskus n.5v sitten nettiautossa huimaan 2000e hintaan.eka omistaja taisi olla Naumanen oy.toivottavasti säilyy hienossa alkuperäiskunnossa.tein tuosta jutunkin Fdva lehteen silloin joskus.
     
  4. ngf-67

    ngf-67 1st gear

    Paimioon tuli,eka omistaja on ollut Esko Junnila Mynämäeltä,tämä jolta ostin piti sitä 10 vuotta,mitä maksoit Airiston Autoon silloin tuosta? Hienossa kunnossa tuo on vieläkin,onko sulla kuvaa autosta kun se oli sulla? Lähinnä kiinnostaa se että oliko 13 vai 14 tuumaset vanteet ja pilleri vai kokopeittävät kapselit,en muista itse vaikka sitä käytiin katsomassa liikkeessä,ja alkuperäisessä asussa tuo säilyy.
     
  5. ngf-67

    ngf-67 1st gear

    Ja saiskohan tuo lehden jostakin?
     
  6. Agama66

    Agama66 1st gear

    13 ja pillerit .kuvia on ja oli myös joku huoltokirja jossa tuo Naumanen luki.eikö ollut tallella?saattaa olla myös mulla? Taisi olla myös toinen setti renkaita korinvärisillä vanteilla.en muista onko mulla vielä jossain romujen seassa vai olenko myynyt?Paimiossa sitä laakeria vaihdettiin V.Laineen hallissa,onko tuttu?
     
  7. ngf-67

    ngf-67 1st gear

    Veksi oli oikein tuttu(R.I.P) Tutustuin Veksiin 91 kun ostin häneltä Caminon.huoltokirjaa ei tullut,käyttöohjekirja tuli ja siinäkin luki että kuuluu autoon ASO-2,oletko Turun suunnilta? Pistä yyveetä.
     

Kerro tästä muillekin!