EMS korjauspalat suomesta?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Jäpälä, 7.11.2007.

 1. Jäpälä

  Jäpälä Gearhead

  Jobbaako joku suomessa EMS:n korjauspaloja ? Tuolta sivuilla olleelta edustajalta joka lähettäis suomeen kysyttäessä vaikutti rahti mielestäni aika kalliilta. 5kpl peltipaloja ni pelkkä rahti 195 amerikan ruplaa.
   
 2. SamiL

  SamiL Gearhead

  EMS otti ainakin minuun yhteyttä ja kysyi, josko olisin halukas edustamaan heitä täällä. Pitäisiköhän?
   
 3. Rodman

  Rodman Gearhead

  Onhan noita EMS:n osia tullut katseltua ja Chevy -35-37 osat kiinnostais kyllä.

  Pitää varmaan saada jonkun verran kiinnostuneita lisää...
   
 4. Jäpälä

  Jäpälä Gearhead

  No hemmetti miksei, jos kukaan ei vielä edusta. Noithan on kehuttu hyvälaatuisiksi ja hyllyssä ei tarttis välttämättä pitää mitään.

  Tiedusteleppas, ni voit saada täältä ainakin asiakasta.
   
 5. vesahi

  vesahi 1st gear

  EMS

  Jees...tarvitsisin Ford -40 lattiapellit...olen katsellut netistä,mutta rahtikulut on hirvittänyt.Jos Sami tuo niitä niin kimppa tasaa rahtikuluja...
   
 6. SamiL

  SamiL Gearhead

  EMS:n tavara näyttää olevan amerikkalaisvalmisteista, eikä mitään kinuskikamaa. Täytyypä panna faksi laulamaan sinnepäin, kun sähköpostiosoitetta ei näytä olevan.
  Hinnastot minulle jo toimitettiinkin.
   
 7. jorke

  jorke Gearhead

  Itelläkin tarkoitus tilata nuo EMS:n -37 Fordin 2-ovisen oven alareunat ja takapään korjauspalan jossain vaiheessa. Jenkkilästä yhdestä firmasta jo kyselinkin.

  Et kylhän ne täältä kotosuomesta mielummin ottaa ja viel läheltä 8)
   
 8. Buddy

  Buddy 1st gear

  Mä tilasin EMS korjauspalat -49 chevyn takalokasuojiin suoraan amerikasta. En tiedä tulivatko ne jonkun välikäden kautta, mutta toimitus oli ainakin erittäin nopea. Tulivat reilussa viikossa kotipihalle. Rahti oli 90 taalaa. Ainoaksi miinukseksi vois mainita, että näissä on sinkitys pinnassa mutta sekin lähtee aika hyvin pois ihan afrofledalla. Palojen paksuus on noin 1.25mm. Skirtsit sopii hyvin kaariin yms.

  Tällaset tiedot oli kylessä:

  EMS sheet metal product.
  Cleveland Ohio 44124-0362
  P.O. box 24362
  Tel. 216-541-4585

  Kyllä näitä mun mielestäni kannattais alkaa edustamaan suomessa, sillä nämä ovat järeetä amerikantavaraa ja valikoima on laaja.
   
 9. Jäpälä

  Jäpälä Gearhead

  Minulla isoin noista 5stä pellistä oli 39 fordin takahiekkapelti abaut 80 * 30 cm, loput 4 pienempiä ja ilmoitettu rahti 190 taalaa. Ei maininneet rahtimuotoa vaikka kysyin vaihtoehtoja. Kallista vai EI ?
   
 10. lake ender

  lake ender Gearhead

  Hieno juttu, jos joku rupeis noita tuomaan. Itsekkin pitäs tilata 48 fordiin ovien alalaidat ja helmapellit. Rahtikulujen lisäks hirvittää se rahti itsessään...eli kuinka suorina pellit tulee tänne asti.
   
 11. Jäpälä

  Jäpälä Gearhead

  Eihän se varmaan kultakaivos ole, mut (lauantai) makkaraa leivänpäälle :)
   
 12. SamiL

  SamiL Gearhead

  Niin, ainakin tarjouslauantaita Lidlistä :lol:
  Homma on jo sinänsä valmiiksi neuvoteltu. N. 5% tavaran arvosta pitää laskea osien päälle USA:n sisämaan rahtia ja n. 3,50 euroa kilolta sieltä tänne lentäen.
  En nyt kuitenkaan ala yleisessä keskustelussa kauppaa tekemään, joten intiimimmät yksityiskohdat yksityisempiä kanavia pitkin :wink:
   
 13. CJ-57

  CJ-57 Gearhead

 14. Jäpälä

  Jäpälä Gearhead

  Sieltäpä minäkin sain tuon 190 taalan rahtiarvion, mitä pidin kalliina osien kokoon nähden
   
 15. Tuumer

  Tuumer Gearhead

  Toi on kyllä varmaan ollut jonkun kuriirin lentorahdin hinta. Hitaammalla tavalla saisi varmasti halvemmalla, mutta suostuvatko sitten lähettämään muulla tapaa...
   
 16. Jäpälä

  Jäpälä Gearhead

  Sitä ne ei maininnu , ehdotin usps:ää lentona.
   
 17. Jäpälä

  Jäpälä Gearhead

  No, niin tarvittavat peltipalat hyppysissä. Varsin laadukkaan näköisiä. Kiitokset vielä SamiL:lle näin virtuaalimaailmankin kautta.
   
 18. jorke

  jorke Gearhead

  Hyvä et hommat pelaa :). Virtuaalimaailmastakin välillä hyötyä.
   
 19. lake ender

  lake ender Gearhead

  Laiton SamiL sulle sähköpostia aiheesta
   

Kerro tästä muillekin!