En laita tänne yhtään kuvaa.....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Overdrive tiedotteet ja palaute', aloittaja xp, 19.9.2019.

 1. Poke

  Poke Gearhead

  Kerro mulle miksi ei kehity. Nythän tämä on Fokus Media Finland Oy, Louhi Net Oy serverillä.

  Aikoinaan oli sellainen kuin tietokone.fi -foorumi. Se oli suosittu ongelmien ja vikojen ratkaisuun. Ylläpito jätti sen päivittämättä ja siivoamatta pitkän aikaa. Nyt kun syöttää domainin niin tulee tivi.fi. Ja siellä uutista kuin Raatikaisen tuutista. Domain ei ole aktiivinen. Domain vain on Alma Talent Oy:n omaisuutta.

  Jos joku olisi kiinnostunut niin loikkari.fi on vapaa domain. ylivaihde.fi on varattu.
   
  Powerstroke tykkää tästä.
 2. Poke

  Poke Gearhead

  Eräs syy kehittymättömyyteen arvelen olevan foorumin ylläpitäjän vastuu sisällöstä eli mitä käyttäjät asettavat esille. Siitä saamme kiittää Euvostoliiton kaikkivoipaa komissiota. Ylläpitäjä taitaa olla myös velvollinen poistamaan käyttäjän horinat pyydettäessä. Ja ei ole sellaista ammattimaista moderaatiota kuka saisi palkkaa toimenpiteistään. Eli rahoitusta siihen puolipakolliseen työhön. Tämä sama kaikilla foorumeilla ja sosiaalisessa mediassa.
   
  Gary Grand, Powerstroke ja palontie tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!