Englannin pyörä !!!!

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Karva, 3.1.2003.

 1. Karva

  Karva Gearhead

  Ajattelin tossa tehdä parit työkalut, ja vaikka kesällä sitten Forssassa kaupitella.

  Kiinnostaako, ja mitä arvon herrat olis näistä valmiita maksamaan, korkeus noin 2m ja kita syvyys noin 0,5 m että ihan leluja en ajatellut tehdä, siirto lavapumpulla vai tarviskos niissä olla pyörät alla ???


  Reunataivuttimia eli papukaijoja ( Shrink & strech ) sekä louvers rullaimia ( ei prässiä ) vois myös olla tarjolla, eli meillä kun on tota konepaja tyyppistä toimintaa täällä niin saattaisimpa laajentaa tuotesektoria.

  Onko näille markkinoita, epäilen ... saatan tuoda muutamat näytille kerhon osastolle Hki näyttelyyn, jos kiinnostusta löytyy, palautetta kiitos .... lähimmät valmistajat löytyy muuten Ruottin maalta ja sitten Euroopasta, kannataiskos kotimaassa ???

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Karva 2003-01-03 11:07 ]</font>

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Karva 2003-01-03 13:35 ]</font>
   
 2. B 49

  B 49 Gearhead

  Englannin pyöriä on jo aika monta tässä maassa.Markkinat ei varmaankaan ole kovin isot.Kitasyvyys taitaa olla jo liiottelua tossa suunnitelmassa,mahtuu 3 metrinen levy tohon.Eikä pullotunkkikaan ole paras mahdollinen.Mulla on ruuvipenkin ruuvista tehty kiristys.
  Paineilmavasaran vastimia mä voisin ostaa jos saat semmoisia aikaseksi.

  Basic Die Set: $175.00
  Consists of 3 lower dies (low, medium, and high crown), lower die receiver, and hammer head

  http://www.tinmantech.com/html/little_p ... ml#fairing
   
 3. Karva

  Karva Gearhead

  Niitä paineilma vastimia vois olla tarjolla kunhan saan oman vasaran ensin toimiin ja teen siihen koe päitä .... no joskus loppu kesällä, ja niitä prässejä vois kans katella.

  En oikein tiedä kannattaako noita valmistaa muualle kuin ittelle, luulen ettei niiden valmistaminen myyntiin kannata, edes sen verran jotta kattais kulut.
   
 4. Anonymous

  Anonymous Guest

  Olen töissä yrityksessä joka muutamia vuosia sitten yritti tehdä englannin pyöriä myyntiin ja markkinoida niitä sekä alan harrastajille kuin ammtilaisille, ponnistelumme päätettiin lopettaa tuloksettomina

  Toivotan onnea mutta epäilen ettei valmistaminen tule kannattamaan kokemukseni mukaan alalla toimivat sekä harrastajat kuin ammattilaiset eivät juurikaan osta erikois työkaluja vaan valmistvat ne tarvittaessa itse muualla kuin Suomessa asia on täysin toisin
   
 5. B 49

  B 49 Gearhead

  Englannin pyörän rullia vois mennä muutama sarja kaupaksi jos hinnan saa kohdalleen.Sitten vaan tekemään omia runkoja.
   
 6. -TH-

  -TH- Gearhead

  juu, itekii voisin ostaa setin niita rullia jos vaan hinta on kohillaan. suunittelin tekeväni wheelin mutta tällä hetkellä ei ole koneita käytettävissä, joten jos niitä rullia teet myyntiin asti niin hyvä.
   
 7. Jäpälä

  Jäpälä Gearhead

  Joo noi vasaran terät kiinnostais, mut ilman cnc:tä ei kyllä saa hintoja kohdalleen jos ees kafferahat haluaa ja pitäs olla muutaman sarjan ennakkotilaus. E-Wheel kannattaa todella tehdä ite kustannukset ei päätä huimaa ,jos on vähääkään romunhaalija tyyppiä... Oisko itellä mennyt 200mk ja yhet pullakahvit karkaisun hoitaneelle. Löysin jokuvuos sitten tuon Pullmax:in halvalla kun myyjä ei tienny mikä hiton värkki se on. Ostakaa pois ihmeessä jos löydätte sopuhintaan jostakin,vain mielikuvitus rajaa käyttöä... :smile:

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Jäpälä 2003-01-03 16:44 ]</font>
   
 8. B 49

  B 49 Gearhead

  Mitä oot pullmaxiin viritellyt?
   
 9. Jäpälä

  Jäpälä Gearhead

  Siin on leikkuri teriä, louvers terät,kuppeja voip tehä, profiili teriä aina tarpeen mukaan yms. Niiku sanoin mielikuvitus on rajoittava tekijä. Niin ja muutin sen jalka katkasijalla toimivaks niin jää molemmat kädet käyttöön, oon ihmetelly miks ei oo muissa näkynyt. Käyttö helpottui huimasti ja sormet säilyy pidempään...
   
 10. B 49

  B 49 Gearhead

  Kiinnostais meikäläistäkin kyseinen vehje.Pyyntihinnat on vaan ollu liian kovia.
   
 11. Jäpälä

  Jäpälä Gearhead

  Kepössä oli joku aika sitten yks jossain tampere suunnalla 400 E:llä ,mikä on halpa verattuna siihen mitä tosta omasta on tarjottu .Pahus kun tuli heitettyä viime vuoden lehdet joulusiivouksessa meneen, ois voinu kaivaa esiin. En löytänyt enään KePö:n nettisivuiltakaan
   
 12. -TH-

  -TH- Gearhead

  nyt jumii....mikä se pullmanni on? kuulostaa tutulta mut ei tuu mieleen.
   
 13. kustum4evo

  kustum4evo 3rd gear

  noista paineilmavasaran vastimista kysyisin et tietääkö kukaan mitä ainetta ne on eli kai ne on karkastua terästä,vai kestäiskö tavallinen umpirauta jos kävis ittelleni isän työpaikalla sorvilla pyöräyttämässä tollasia... ja sama noissa englannin pyörän rullissa? Ja olisko jollain ideaa mistä vois tehä kotikonstein sen yläpyörän-kokoa jotain 3"x9"(nuo mitat oli jonkun brittifirman nettisivuilla ku kävin kattoo noita myytäviä osia EW:iin!)
  Itellä ois suunnitelmissa tehä kevään mittaan kotikäytt "EngWheli", ku nurkissa pyörii turhaa U-palkkia ja yks salin vanha pohjekoneen häkkiosa,josta sais sopivan kehikon...

  Sit ois vehkeet suht kohillaan ku iskä tekee parhaillaan prässiä ite..ja suunnittelee kanttikonetta->oisko kellään vinkkiä ko.koneen tekemiseen...vaik se ei ole kovin monimutkainen vekotin:)
   
 14. Jäpälä

  Jäpälä Gearhead

  HEI!!! Eurajoella näytti olevan yks pullmax P6 myytävänä KePö:ssä 27.12 Oli vaan meikkällä kirjtusvirhe viimeeksi kun ei löytänyt tuota. Ostakaa pois noita ei hirveesti liiku.
   
 15. Anonymous

  Anonymous Guest

  mikä on englannin pyörä???????
  mikä on pulmax?????????
  mitöä niillä tehdään?????
   
 16. JouniK

  JouniK Gearhead

  kustum4evo: tein oman yläpyörän ison laakerin ulkokehästä, on kovaa. Tarkkuus on tärkeä kun aikoo rullata pitkiä peltejä: jos yläpyörä heittää, tulee aaltopeltiä (nimin kokemusta on, heittoa n.3 satasta)
  Päitä vasaraan oon tehdyt karkenevasta 30mm akselista. Karkaisu lämmmittämällä pää punahehkuun ja jäähdytys veteen. On toiminut tähän saakka.

  Nimetön: käy katsomassa http://www.metalshapers.org ja sieltä photo albums. Löytyy kaikki kyseiset masiinat.
   
 17. Chevy ´53

  Chevy ´53 Gearhead

  Ne on laitteita, joilla ammattilaiset ja kustomrakentajat tekee pellinpaloista erilaisia kun rautakaupasta saa.

  Englannin pyörällä kahteen suuntaan kaarevuus ja pullmaxilla reikiä.
   
 18. Jäpälä

  Jäpälä Gearhead

  Chevy ´53 kirjoitti 2003-01-10 13:41:  Ne on laitteita, joilla ammattilaiset ja kustomrakentajat tekee pellinpaloista erilaisia kun rautakaupasta saa.

  Englannin pyörällä kahteen suuntaan kaarevuus ja pullmaxilla reikiä.
  [/quote]

  Enemmän pulmaxilla tulee tehtyä noita pakotus hommia kuin reikiä ,toki sillä reikiäkin voi tehdä . Eräänlainen konevasara vai miten sen sanois, semmoinen yleiskone :smile:
   
 19. Anonymous

  Anonymous Guest

  Nimetön: käy katsomassa http://www.metalshapers.org ja sieltä photo albums. Löytyy kaikki kyseiset masiinat.
  [/quote]

  Ittellä ei aukee toi kun perässä on org. mut com. lopulla pelaa ,pitäsköhän meikkän mennä atk kurssille... :odroll:
   
 20. JouniK

  JouniK Gearhead

Kerro tästä muillekin!