Englannin pyörä !!!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Karva, 3.1.2003.

  1. teppo

    teppo Gearhead

    minua kiinnostais ostaa englanninpyörä ihan valmiina. Kohtuuhintaan tietenkin. Sanokaa te hinta. Ei tarvitsisi olla iso.
     
  2. 356b

    356b 1st gear

    Joo englanninpyörä kiinnostaa ehdottomasti,ja isolla kidalla.Jos joutuu pyörittämään luukkuja ja sisälokasuojia.Mitähän kustantaa?
     
  3. Eyetech

    Eyetech Gearhead

    Kerroppa lisää, skitsejä?

    eyetech@eyeballproducts.com
     
  4. Karva

    Karva Gearhead

    Tosa olis nyt valmiina kun saadaan viimeisteltyä ja hinnoteltua Englannin pyöriä, josta tulee ilmeisesti parikin mallia, laitan jonnekkin kuvat varmaan ensviikolla ...


    Niitä "papukaijoja" olis tarkotus koettaa tehdä paria eri kokoa, jotta saadaan tommonen 1,5 mm pelti taipuun, niitä muita tehdää kun keritää, haittaa toi työn teko välillä harrastusta ....


    Nämä menee nyt varmasti ensin tonne pariin pajaan koekäyttöön jotta nähdään mitä tarvii parantaa,eli perästä kuuluu ...
     
  5. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    Laita vaan kuvat näkyviin, itekin laittasin mut on toi peukalo näissä nörttihommissa kämmenselällä :smile:
     
  6. Eyetech

    Eyetech Gearhead

  7. Mr E

    Mr E 1st gear

    Kouvolassa on Karvan paja missä tehdään tommosia peltitaivuttimia sama kaveri tekee englanninpyöriä
     
  8. Karva

    Karva Gearhead

    Vai paja joo ...

    Noita tehdään kyllä jossain vaiheessa nyt on se e-pyörä ajankohtainen, se kun nyt on ensin koekäytössä jonkin aikaa jotta saadaan selville tarviiko konstruktiota muuttaa siihen kun tuli vahingossa kehiteltyä pikkasen lisää ominaisuuksia, hinta tulee varmasti jäämään tonne 600 - 800 E / kpl sillä sitten tekeekin melkein mitä vaan, kita syvyys on noin reilu metri.

    Mitä noihin muotorauta puristimiin tulee on niillä tasan tarkaan yhtä monta nimeä kuin on käyttäjiä, papukaija, hainleuka, peltiprässi yms, ne on ohjelmassa seuraavana ja niiden hinta jne, on varmaan tossa kuukauden sisällä selvillä, siinä on semmonen ongelma jotta toi yleis versio taivuttaa eli rypyttää peltiä ja meitin version ei ole tarkoitus sitä tehdä, elikkäs taas pitää tehdä parempia kuin muilla.

    Kesään mennessä on lisäksi tulossa ns, ohjelmaan noi pelti mankelit ja niiden suunnittelu ja koe versiot.

    Nämä kaikki tulee mahdollisesti myyntiin aivan yleisesti ja oikein firman kautta kun saadaan noi koe versiot ensin paremmiksi kuin muilla ja valmistus kuvio selville.

    Koemarkkinointi alkaa sitten joskus, sitten jos käy niin jotta näitä kannattaa tehdä tulette niitä saamaan. Näistä nyt tarvii ensin saada parempia kuin muut ja edullisuuskaan ei varmasti haittaa.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Karva 2003-02-11 12:07 ]</font>
     
  9. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    Itelläni on toi eastwoodin versio tuosta kutistin/venyntin laitteesta ,ei siinä ainakaan rypyt oo kummosia.Hipaisu liuska laikkaa ja tät`s it, voin suositella. Ostin laitteen Skevab nimisestä puulaakista ruottinmaalta. Tuli kahdessa päivässä kotiovelle, ja reilusti halvemmaksi kuin sama värkki Mobitiveltä ostettuna ( joka on tuon skevabin jälleenmyyjä) En usko että pystyt Karva polkeen hintoja jos haluat itsellesi leivänpäälle edes vähän makkaraa... :wink: Toi eyetech nimimerkin linkittämä kuva on prikulleen sama värkki.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: jäpälä 2003-03-02 20:26 ]</font>
     
  10. 356b

    356b 1st gear

    E-pyörästä vielä.Minkähän lainen kiristys?Monta eri rissaa?Löytyykö korkeata kapeeta ahtaan paikan rissaa?Kuva ois jees.
     
  11. Karva

    Karva Gearhead

    Kuvia ja malleja on tulossa, nyt pahasti näyttää jotta ei kannata sarjatuotantona ruveta tekeen joten tilauksia ja kyselyjä voipi laitaa vaikka privaatti viestinä kuvat tulee tällä viikolla tosta e- pyörästä, osotteen laitan kun saadaan ne jonnekkin ...
     
  12. Eyetech

    Eyetech Gearhead

    Autopeltisepän työkaluja

    http://www.mobitive.com/

    sieltä Eastwood - Autopelti tai Metallityökalut

    Ko firma tuo myös English wheelejä maahan, kilpailua nääs :wink:
     
  13. B 49

    B 49 Gearhead

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: B 49 2003-05-06 22:44 ]</font>
     
  14. Karva

    Karva Gearhead

    Tarvittaessa saatan jopa tehdä jolle kulle tollasen kunnollisen jota tossa on tulluna muutamia väänneltyä.

    Kaupallista potentiaalia näillä ei ole joten niitä tehdään yhä tilauksesta, kahta lattia kokoa sekä kahta pöytämallia ...

    :-o :-o :-o

    Ps: niitä kaikenmailman muita pellin muokkaus laitteita tehdään ja kehitellään koko ajan lisää omien ja muiden harrastajien tarpeiden pohjalta.
     
  15. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Karvan english wheelin kuva löytyy uusimmasta Primeristä.
     
  16. puolisusi

    puolisusi 1st gear

    ootteko koittanu tehdä englanninpyörän yhteyteen jäykistepokkaria, joutuuhan molemmat rullat (< tekeen uudet, mutta samalla periatteellahan pokkarikin toimii, mutta riittääkö voima moiseen suoritukseen
     
  17. B 50

    B 50 Gearhead

    Ei taida runkojen jäykkyydet riittää (ainakaan omassa). Saattaa voima loppua koneenkäyttäjältäki...
     
  18. Anonymous

    Anonymous Guest

    Olis myytävänä Englannin pyörä, tukeva malli Uusi.korkeus n 180cm,kitasyvyys n800mm,ylärulla 230x75, 6kpl alarullia 75x75m , karkaistuja. Tein kaksi. hintaa tuli aika paljon kun jouduin teettää sorvaukset ja karkaisut ja ostaan kaikki värkit +laakerit ym kaupasta.Tukeva,jämäkkä, raskas,kuin tehdastekoinen,hyvä peli,saisko n 1000e tietämillä.
    jos kiinnostaa soita 040-5829471. Laite nähtävillä Rauman lähellä.
     
  19. puolisusi

    puolisusi 1st gear

    löysin joskus jonkun opetusvideotyyppisen jupinan pyörän käyttöön liittyen, nyt kun sitä etsin niin kahden tunnin ja tupakkiaskin jälkeen ei oo paljo kädessä eli jos joku tietää/muistaa niin oisko mahtollista linkittää
     
  20. JouniK

    JouniK Gearhead

    Tässä tämmösiä animaatioita:

    http://metalshapers.org/101/video/mainmovie.html

    Mutta ei siinä nyt mitään hirveen mystistä oo, kyllä sen rullaamisen voi aloittaa kuka vaan. Sama juttu kuin muissakin taidoissa, harjoitus tekee mestarin.
     

Kerro tästä muillekin!