Ensiautoksi Caprice?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja pulkkinen, 18.4.2012.

 1. Rusty

  Rusty Double Gearhead

  Sä olet nyt asian ytimessä.
   
  Gary Grand, Poke, redneck1 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 2. sdfsd

  sdfsd Double Gearhead

  varmaa teki lapsia ja ajaa nyt jollain diesel renault espacella tms. paskalla niinku muutkin kun vaimo käski myymään capricen kun se on niin vanha.
   
  Gary Grand, Poke ja isalmela tykkäävät tästä.
 3. redneck1

  redneck1 Gearhead

  :(o_O:(
   
 4. mukko

  mukko 2nd gear

  Miten ne penskat siihen liittyy?

  Vaikka oma eukko ei suostu ajaan metriäkään Ram Vanilla ei se sitä anna myydä poiskaan, eikä antas kukaan viidestä penikastakaan :rotfl:

  Ja menneen kesän kesälomareissulla millä suhattiin joku 1700km pitkin eteläistä kotimaata CombiCamp perässä, kavereita riitti aina kun pysähdyttiin:poff: sinkkunahan toi ois ihan lyömätön yhistelmä ja mimmejä ois totse täys :pinup:
   
  Gary Grand ja isalmela tykkäävät tästä.
 5. wiwwe

  wiwwe 3rd gear

  Tuossa vaiheessa kannattaa ajatella omaa tulevaisuutta ja sanoa sille vaimolle että suksippa vittuun ja takasin ei ole asiaa....
   
  Gary Grand tykkää tästä.
 6. jjjkkk

  jjjkkk 3rd gear

  Eikö se oman tulevaisuuden ajattelu unohtunu jo lastenteko-vaiheessa. Noh vähemmän tietty menettää vielä jatkossa jos lemppaa tuollaisen vaimon, vaikka onkin tilanne menetetty seuraavan 18 vuoden ajan.
   
 7. Poke

  Poke Gearhead

  Niin. Pohjois-Amerikasta kun ei ole muuta tullut kuin harrasteajoneuvoja, joilla ei voi ajaa talvisin eikä kesäisin. Ja aina ovat tallin nurkissa palasina. Kummallista kun siellä keksivät kansanautoilun kun täällä vielä käveltiin virsut jaloissa.

  Pulkkiselle käy taksi paremmin kuin käytetty oma auto. Paremmin on varaakin taksiin.
   
  mukko, Gary Grand ja redneck1 tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!