Entisöinti vai jättää väliin?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja C5_Z06, 8.4.2021.

 1. C5_Z06

  C5_Z06 Gearhead

 2. Stang 72

  Stang 72 3rd gear

  Kaverille kontissa tulossa kesäkuussa harraste auto, onko se nyt preserved, survivor vai käyttöentisöity tai jotain muuta. Pari asiantuntijaa oli käynyt tarkastamassa ja hyväksi todennut, Holley suurin näkyvä ero alkuperäiseen.
  Pakoputket vaatii kokonaan, vähän letkuja ja lemmareita sekä jarrut ja pääsylinterit kuvien mukaan. Itse tekisin vain välttämättömät ja jättäisin entisöinnin väliin.

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  cdv70, Sierra, SS-454 ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 3. leemu

  leemu 3rd gear

  Kyllä minä pidän mielenkiintoisempana sellaista kulkupeliä jossa näkyy mennyt elämä ja ajetut kilometrit.
  En nyt tarkoita mitään lommoille potkittua linttaa, vaan rehellisesti käytössä kulunutta laitetta.
  Patinaa ei saa rahalla.
   
  Gary Grand ja Ässä. tykkäävät tästä.
 4. hantta

  hantta Gearhead

  Nostan myös hattua hyvälle entisöinnille, ehkä molempi parempi, mutta jokainen tekee omalleen mitä lystää, toivon olen jo heittänyt -62- 66 4 d Bellairienkohdalla, niitä ei tunnu arvostavan ketään muu, kuin niitä mobilisoivat :(
   
 5. Bluestone

  Bluestone Gearhead

  Älä hantta masennu, ruotsipojat arvostaa niitä korkealle. Katsele vaikka Västerås videoita Hammarbyrampenin Statoililta. He eivät mobilisoi niitä...
   
 6. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Erehdyin kattomaan mitä tommosten sumppien hinnat on rapakon takana. Silmät sytty tuleen. Jää tommonenkin sitte ostamatta näköjään. Vastahan noita on siitä 80-luvun alusta ihaillu.....
   
 7. Stang 72

  Stang 72 3rd gear

  Kyllä se oli useamman kuukauden työn tulosta että oikeasta Tigeristä sai kaupat tehtyä, paljon maailmalopun romuja ja swapattuja Alpineja tarjolla. Ne ns entsöidyt ylihintaiset toimi lähinnä maapinnalle palauttajina, onneksi ostajalla pinna kesti löytää se oikea.
  Series 1B 1966.
   
  Gary Grand tykkää tästä.
 8. cdv70

  cdv70 Gearhead

  Eikös tuo ole melkein samanlainen kun agentti 86 Maxvell Smartin auto? Tosin ainakin skoopin tilalalla oli jotain muuta.
  Voi tietty olla myös niin ettei muut foorumilaisen ole Agenttisarjaa nähnyt, kun sen esityksestä on kulunut ,,,,,,,,tovi.
  https://www.google.com/search?q=max...BAgNEAE&biw=1366&bih=657#imgrc=kCkY8vx7-ymOiM
   
  Muokattu: 14.4.2021
  impala67 ja AnHie65 tykkäävät tästä.
 9. impala67

  impala67 Gearhead

  "miss by this much"
   

Kerro tästä muillekin!