Entisöinti vai jättää väliin?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja C5_Z06, 8.4.2021.

  1. C5_Z06

    C5_Z06 Double Gearhead

  2. Stang 72

    Stang 72 3rd gear

    Kaverille kontissa tulossa kesäkuussa harraste auto, onko se nyt preserved, survivor vai käyttöentisöity tai jotain muuta. Pari asiantuntijaa oli käynyt tarkastamassa ja hyväksi todennut, Holley suurin näkyvä ero alkuperäiseen.
    Pakoputket vaatii kokonaan, vähän letkuja ja lemmareita sekä jarrut ja pääsylinterit kuvien mukaan. Itse tekisin vain välttämättömät ja jättäisin entisöinnin väliin.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
    cdv70, Sierra, SS-454 ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  3. leemu

    leemu Gearhead

    Kyllä minä pidän mielenkiintoisempana sellaista kulkupeliä jossa näkyy mennyt elämä ja ajetut kilometrit.
    En nyt tarkoita mitään lommoille potkittua linttaa, vaan rehellisesti käytössä kulunutta laitetta.
    Patinaa ei saa rahalla.
     
    Gary Grand ja Ässä. tykkäävät tästä.
  4. hantta

    hantta Double Gearhead

    Nostan myös hattua hyvälle entisöinnille, ehkä molempi parempi, mutta jokainen tekee omalleen mitä lystää, toivon olen jo heittänyt -62- 66 4 d Bellairienkohdalla, niitä ei tunnu arvostavan ketään muu, kuin niitä mobilisoivat :(
     
  5. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Älä hantta masennu, ruotsipojat arvostaa niitä korkealle. Katsele vaikka Västerås videoita Hammarbyrampenin Statoililta. He eivät mobilisoi niitä...
     
  6. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Erehdyin kattomaan mitä tommosten sumppien hinnat on rapakon takana. Silmät sytty tuleen. Jää tommonenkin sitte ostamatta näköjään. Vastahan noita on siitä 80-luvun alusta ihaillu.....
     
  7. Stang 72

    Stang 72 3rd gear

    Kyllä se oli useamman kuukauden työn tulosta että oikeasta Tigeristä sai kaupat tehtyä, paljon maailmalopun romuja ja swapattuja Alpineja tarjolla. Ne ns entsöidyt ylihintaiset toimi lähinnä maapinnalle palauttajina, onneksi ostajalla pinna kesti löytää se oikea.
    Series 1B 1966.
     
    Gary Grand tykkää tästä.
  8. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

    Eikös tuo ole melkein samanlainen kun agentti 86 Maxvell Smartin auto? Tosin ainakin skoopin tilalalla oli jotain muuta.
    Voi tietty olla myös niin ettei muut foorumilaisen ole Agenttisarjaa nähnyt, kun sen esityksestä on kulunut ,,,,,,,,tovi.
    https://www.google.com/search?q=max...BAgNEAE&biw=1366&bih=657#imgrc=kCkY8vx7-ymOiM
     
    Muokattu: 14.4.2021
    impala67 ja AnHie65 tykkäävät tästä.
  9. impala67

    impala67 Double Gearhead

    "miss by this much"
     

Kerro tästä muillekin!