epäsymmetrinen valokuvio, miten

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja impala-63, 6.7.2015.

  1. BBC

    BBC Guest

    Itse katselin 2005- mustangiin etuvloja, mutta järkevän näköisiä ajovaloja en löytänyt. Rumat takavalot vaihdoin katsastukseen tehtyäni tuplasähköt takapäähän autoa. heti leiman jälkeen takaisin omat ja seuraavassa katsastuksessa molemmat autot menneet läpi omilla jenkkivaloilla.

    ei ole tuo laaja todistus TUV, mutta jos panet sähköpostia niin semmonen laaja voidaan hommata

    aulis
    auliz@kotinet.com
     
  2. impala-63

    impala-63 Double Gearhead

    TUV Nord:ilta jos tilaa vastaavuustodistuksen niin kannattaa samalla kysyä saako heiltä myös lapun valoista.
    Joihinkin autoihin löytyy ja joihinkin ei. 2003 silveradoon ei löytynyt.

    Ostin ebaysta uuden orkkistyyliset kiinan umpiot niin niissähän olikin sinnepäin oleva kuvio, toinen oli hevosenkengän muotoinen ja toinen aika oikea suomeen. Nyt vaan täytyy hakea lappu joltain tarkastajalta.

    Laittoi muuten katsuri 4,5% vaihdettuja osia kun oli taka ja etuvalot vaihdettu ! :mad: :mad:

    Ei yhdestäkää tuning härpäkkeestä ne mitään vaikka vaihdetaan, valot, puskurit, spoilerit ja muut, saati että kolariautoista menisi prosentit !
     
  3. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Eihän "turvallisuutta parantavista varusteista" pitäisi mennä prosentteja? Ja turvallisuudellahan ne näitä valopelleilyjä perustelee.
     

Kerro tästä muillekin!