Erbahheri

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Mopar, 14.12.2007.

 1. forssu

  forssu Gearhead

  Se on kyllä uskomatonta nimenomaan noihin tehomääriin nähden, että ne rasvaa USA:ssa rataa niin vähän. Broidi oli Bristolissa kattomassa kisoja ja oli ihmeissään kuinka nopeesti PRO rundit menee läpi.

  Aika iso osa onnistuneita lähtöjä on kuitenki varppina "harjottelun" määrä. Usassa lähtöjä tulee niin sika paljon että rutiinia ja tietotaitoa tulee väkisten. Niillä on kisoja vaan se 23 (viimevuonna) kun täällä oli 4.

  Ja tarkotan että sitä tietotaitoa tulee niin järjestäjän (lähettäjät, radan preppaajat ym.) kun kilpailijankin puolelle noin kuusinkertasesti...
   
 2. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Taso on myös niin kova, ettei yhtäkään lähtöä testailla pelkästään mitään 60 jalkasia, kuten täällä eurooopassa on ainakin männävuosina ollut tapana. Jos autoja ei oo kun kaavion verran, ei lajittelussa tarvi niin stressaa, valmistautua vaan pudotuskisaan. Näin siis ainakin luulen.
   
 3. TF33

  TF33 1st gear

  Meillä ainakin useinmiten on ollut tarkoituksena ajaa "testeissä" pidemmällekin kuin tuo 60 jalkaa. Usein se ei vaan onnistu :oops: . Alle 330 jalan vedoista jää aika vähän käteen kokonaisuutta ajatellen, jos ei jotain ihan uusia erilaisia liikkuvia osia kokeilla.

  Mielelläänhän sitä ajettais aina lämä pohjassa maaliin asti jos arvaukset set-upin suhteen osuis kohilleen :rotfl:

  Onneksi viimevuosina TF ryhmässäkin on ollut kisoissa yli kahdeksan autoa. Kaikki ovat joutunut taistelemaan kisaan pääsystä ja hyvältä näyttää tämänkin vuoden suhteen.

  Sami Lehtimäki
   
 4. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Joo, tossa suhteessa on tosiaan parina viimevuotena tapahtunut selkee muutos. Kyllähän tuon ymmärtää, kun nuo kustannukset on kuitenkin aikamoiset, ni eihän sitä välttämättä aina rasita kamoja ihan äärimmilleen ilman pakkoa.
   
 5. Fireball

  Fireball Gearhead

  Urssi mahtu viikonloppuna Vegasissa kaavioon (13s) ajalla 4.826 mutta joutu ekalla kiemulla pakkaamaan kun oli pito irronnut jo lähdöstä. Jo ensimmäisellä aika-ajolla oli myös hävittänyt sitä ylimäärästä rahaa rasvaamalla, samoin kuin kolmannessa vedossa maaliviivan posauksessa. Lauantain jättivät väliin.

  Näin NHRA sivuilla, kovasti näytti Euroopan mestari saaneen julkisuutta tuolla, ja kaikenlainen Promokeikka yms. pitäny kiireisenä. Nyt pakkaavat kotia kohti tappelemaan FIA mestaruudesta, jonka jälkeen tiimi suuntaa takasin USAan loppuvuodeksi kisaamaan lisää.

  Discovery Channelillä alkaa pyörimään Urs "King of Nitro" reality sarja seuraten heidän kisareissujaan sekä pyörien rakentelua, ohjelma näkyy euroopassa, Lähi-Idässä ja Afrikassa.

  Iso mies ja isot kuviot.
   
 6. HCollector

  HCollector 1st gear

  Koskakohan tollanen alkaa pyörimään töllössä? Onko jo kuvattu?
   
 7. Fireball

  Fireball Gearhead

  Eurodragsterin mukaan Italia avaa sarjan 18.4 http://www.discoverychannel.it/emea/Drag+racing.htm
  sitten Lähi-itä ja Afrikka 29.5 jonka lisäks sanotaan vaan että "sen jälkeen tulee joka viikko". Muutenkin siitä jutustä jäi kuva että ois ohjelma näkyny jo viime kaudella, mites muuten se rokrammi ois "Wildly popular" jollei sitä oo jo näytetty?

  Ursin omat sivut ei puhu asiasta mitään enkä tiä näkyykö suomessa koskaan
   
 8. Fireball

  Fireball Gearhead

  Eurodragsterillä oli ton shown aikatauluja, esim. Ruottissa käynnistyy 21.6. Urs siellä myös kertoili että heillä on nyt kahdeksan, niin, kyllä, 8, moottoria ym. ja silviisii. Että ei se kaikkia poksauttanu jenkkilän turneella.

  Rastita seuraavasta oikea vaihtoehto. Mitä tarvitaan kunnon TF sirkuksen pyörittämiseen?
  - Takametsää
  - Takataskua
  - Takatukkaa
   
 9. chevy 2

  chevy 2 Gearhead

  Jos olisin moppemies en voisi kilauttaa kaverille.Niillä kun ei ole kavereita...
  Mutta veikkaan että takataskua...
   
 10. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Totta. Mut letukkamieheltä toi kilauttelu käy kun luonnostaan, seurausta uravalinnasta.
   
 11. Fireball

  Fireball Gearhead

  Kaverit on yliarvostettuja, kuten stervoledid. Sanoinko mä letti?
  Oikea vastaus on piilotettu kuvan keskellä näkyvään urssiin, tosin jooidenkin urosten voi olla vaikea hahmottaa kuvan keskustaa

  [​IMG]
   
 12. Putte

  Putte 1st gear

  Kyllä se takametsä auttaa tossa TF hommassa kummasti, jos sitä on riittävästi, mutta siitä ei liene Ursin kohdalla kysymys.
   
 13. Henski

  Henski 1st gear

  Mun mielestä vastaus näyttäis olevan takaa avattavia... :eek:
   
 14. Fireball

  Fireball Gearhead

 15. VSOP

  VSOP Gearhead

  Näkyy tulevan tänäiltana klo.21 meidän Discoverylta eka osa tuosta King of Nitro-sarjasta :)
   
 16. rude1

  rude1 Gearhead

  "meidän" Discoveryltä tulee vasta lauantaina klo 21 :eek:
   
 17. VSOP

  VSOP Gearhead

  Joo, olet oikeassa, ihan selvin päin mut liian hätäisesti luin ohjelmatiedot heh heh. Parempi vaan noin, niin kaverikin näkee sen.
   
 18. gremlin

  gremlin Gearhead

  Tuolla esimakua ohjelmasta. http://www.kingsofnitro.co.uk/
  Hyva patka suomesta, selostajan mukaan joudaan yhtapaljon votkaa kuin autot vetaa nitroa :eek:
  Ei se varmaa kyl kaukan ol :rotfl:
   
 19. Kolina

  Kolina 1st gear

  käkikellojen tuhoamista,,, :rotfl: hyvä URS! :rotfl: [/code]
   
 20. triniemi

  triniemi Gearhead

Kerro tästä muillekin!