Erbahheri

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Mopar, 14.12.2007.

  1. Putte

    Putte 1st gear

    Hieno suoritus Ursilta ja jos taso keväällä pysyy samana, voi olla saumoja pärjätä lätäkön toisellakin puolella. Todennäköisesti mies Euroopassa ajaessaan olisi kova sana, sillä kyllä noista ameriikan ajoista kuitenkin kovaa kokemusta kertyy.
     
  2. Fireball

    Fireball Gearhead

    Mistäs asti toi Ursin Nitrokunkku show on suomen Discoveryllä näkyny? :eek: Tänään tulee 23.00
     
  3. musse67

    musse67 3rd gear

    Taitaa olla nyt vuorossa uusintakierroksen kolmas jakso. Suomen osakilpailu tänään tulevassa jaksossa. Vai jokohan se sarja kolmatta kertaa tulee ulos. :)
     
  4. Fireball

    Fireball Gearhead

    HuomentA Tupos... :rotfl:
     
  5. Fireball

    Fireball Gearhead

    Nehän penteleet polkas eilen kauden käyntiin, loppu vaan kesken sateen takia. Messevää nähdä miten Ursilla uusi auto rokkaa.

    NHRA näemmä panostanu etäkyylän elämäänkin, uusilla sivuilla online live timing ja selostukset netissä, voe mahoton jos vielä toimiiikin.

    Live audio broadcast of season opener


    The public-address commentary of Thursday's, Friday's and Saturday's qualifying and Sunday's final eliminations from the 49th annual Kragen O'Reilly NHRA Winternationals will be broadcast live over the Internet from NHRA.com. Check in with us Thursday through Saturday at 11:15 a.m. and 1 p.m. Sunday (all times Eastern) for wire-to-wire coverage from the first race of the 2009 NHRA Full Throttle Drag Racing Series season.

    The audiocast for this event will be open to all visitors on all days; future events still will feature a free audiocast on Sundays, but Friday and Saturday audiocasts will be restricted to NHRA members who have registered their memberships with NHRA.com.

    On members-only days, you must be logged in to access the player.
    (Times noted above are based on the visitor's time zone.)
     
  6. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

  7. Fireball

    Fireball Gearhead

    Moparin voima on niin vaikeeta hallita, mut kiritään ne pyöränpultit silti. Onkohan raasuilla varakuusta saatavilla mistään, vai perutaanko kötinät.
     
  8. rami_espoosta

    rami_espoosta 1st gear

    Molemmat, eli Urs ja Andy tippuivat ekalla rundilla. Leif ei päässyt kisaan.
     
  9. Putte

    Putte 1st gear

    Tänään tulleessa VM:ssä oli aukeaman juttu Erbacherista. Aika köykänen, mutta kuitenkin.
     
  10. homer

    homer Double Gearhead

    Lukaisin lehden kirjastossa. Juttu oli juuri samaa tasoa kuin ko. lehti nykyään muutenkin. Jutut ovat sellaisia pintapuolisia raapaisuja. Täytyy myöntää vaikken siviiliautojen koeajoista/kestotesteistä paljoa perustanut oli vauhdin maailma ihan toista (parempi) Peter Geitelin aikaan.
     
  11. Putte

    Putte 1st gear

    Pitää paikkansa, että lehti oli Geitelin aikaan tasokkaampi ja on nykyään aika pinnallinen, mutta niinhän se oikeestaan on koko elämän meno muuttunut huomattavstikin pinnallisemmaksi kuin ennen oli.
     
  12. rami_espoosta

    rami_espoosta 1st gear

    Olen samaa mieltä Puten kanssa... lehti oli erilainen 80 - 90 luvulla... Nykyään en viitsi edes selailla sitä... saati sitten ostaa/tilata sitä. V8 - magazine on vieläkin (mielestäni) samalla tavalla hyvä kun se oli alkuaikoina!

    Täytyy myöntää, että ekan kerran tutustuin Drag Raceen juuri jostain NHRA jutusta 1980 alkuvuosina (olisiko ollut vuosi 82) lajiin... silloin jäin koukkuun... ja se koukku pysyy... 8)

    T. Rami
     
  13. homer

    homer Double Gearhead

    Aikana ennen internettiä oli veekasi ja veeämmä liki ainoat mahdollisuudet saada tietoa esim. kiihdytyskisojen tuloksista jos et ollut paikan päällä.
    Ketäpä enää nykyään kiinnostaisi lukea seikkaperäisiä raportteja kuukausi sitten ajetusta kisasta (oli sitten kiihdyttelyä, rallia tai formulaa) kun netistä tai töllöstä näkee tapahtumat ja tulokset liki suorina...
     
  14. rami_espoosta

    rami_espoosta 1st gear

    totta puhut... silti ne syvemmätkin jutut kiinnostaa välillä...

    Silti täytyy myöntää, että 90 luvun alussa (Mosaic 1.0v browserin aikoihin... jos juku muistaa sellaista aikaa kun HTML:kin oli versiossa 1.0.. . :) yksi ensimmäisistä sivuista joita haeskelin oli juuri NHRA... etc.

    T. Rami
     
  15. Putte

    Putte 1st gear

    Varsinkin kun tapahtumajutut ovat nykyään kepoisia, niin kyllä noi henkilöjutut sitten voisivat vastapainkoksi olla vähän syvällisempiä. No pitkä haastattelöu on kuitenkin aina vaikeampi kuin parin kolmen tapaamisen pohjalta muistin varassa kirjoitettu.
     
  16. Jukka_S

    Jukka_S Gearhead

    On kyl ihan loistopaketti toi Nitrokuninkaat dvd-boksi. Money well spent! Ei voi ku suositella :D
     
  17. Jukka_S

    Jukka_S Gearhead

    Jahas Houstonin kisa sit päättyi alkuräjähdykseen.
     
  18. Mopar

    Mopar Gearhead

    Vai oliko se Doug Herbertillä aikoinaan alkuräjähdys ja tämä ursin loppuräjähdys :lol:
     
  19. Jukka_S

    Jukka_S Gearhead

    Vaikuttaa sanallisten kuvailujen perusteella supernovalta...
     
  20. rude1

    rude1 Gearhead

Kerro tästä muillekin!