Espoon automuseo ahdingossa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja homer, 13.12.2019.

  1. juhapih

    juhapih Double Gearhead

    Tuon lentokentän saastuneen maan puhdistus tulee niin kalliiksi, ettei kaupunki koskaan tule saamaan omiaan pois. Kun on 80-vuotta mennyt kaikki litku maahan...

    Täällä kotopuolessa hyvä esimerkki (monista) kun vanha saha-alue muutettiin asuntoalueeksi. Puhdistuskulut olivat noin 10-kertaiset maan myyntituloihin verrattuna. Ja maan kaivaminen on kielletty. Talojen paikat oli valmiiksi kaivettuina...
     
  2. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

    Harmillinen juttu kyllä. Kerran tuolla on tullut vierailtua, samalla kun kävin katsomassa Suomen tunnetuinta telttapaikkaa. Mukavan piristävä miljöö esitellä vanhoja autoja kiiltäviin showroomeihin verrattuna.

    Jos olisin joku supermiljonääri, niin keskittyisin tekemään kulttuuritekoja autohistoriallisella saralla pelastamalla vasaran alle joutuvia automuseoita joita voisin sitten pyörittää nollakatteella tai vaikka tappiollakin, kunhan saa hyvän mielen. Mutta kun en ole edes miljonääri...
     
    mikaa7146 tykkää tästä.
  3. peto

    peto Gearhead

    https://www.ykkoslohja.fi/nummelan-lentokentta-nousussa/
    Nummelan lentokenttää kunnostetaan kovaa vauhtia Malmin sulkeutumisen uhalla. Mm. Asvaltointeja uusitaan, halleja rakennetaan ja suunnitteilla on jopa lentomuseon siirto kentän laidalle.

    Onkohan tätä vaihtoehtoa mietitty?

    Btw. Riittääkö 1200m ja 20m leveys kiihdytys touhuihin?
     
    mikaa7146 tykkää tästä.
  4. mikaa7146

    mikaa7146 Gearhead

    Kävin katsomassa pari viikkoa sitten Nummelan kenttää ja tosiaan työt käynnissä. Vihdin kunnan kanta asiaan on myös positiivinen, nähdään kenttä resurssina eikä häiriönä niin kuin muualla.
     
    peto tykkää tästä.
  5. peto

    peto Gearhead

    Selkeä asenne muutos on kunnassa tapahtaunut. Vuosikymmeniä kunta pyrki rajoittamaan kentän toimintaan. Ilmeisesti Malmin lopetus uhka on saanut päättäjien silmät auki?

    Sijaintihan on mitä parhain. Keskellä kylää, palvelut kävelymatkan päässä.

    Mielelläni näkisin kentällä järjestettävän myös moottoriajoneuvo tapahtumia, nyt kun vihdoinkin kenttäkin saa uuden pidemmän pinnoitteen, joka mahdollistaisi vaikka minkä näköistä toimintaan. Ajettiinhan siellä kentän päässä olleella radalla 70/80-vaihteessa jopa EM-rallicrossiakin.
     
    mikaa7146 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!