Espoonlahden lelukauppa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Pienoismallit', aloittaja lemmy, 12.2.2006.

  1. lemmy

    lemmy Gearhead

    Itse näistä pikkuautoista tai muista leluista perusta mutta olen huomannut että joillekin kelpaa. Tuolla espoonlahden lelukaupassa on tämä entinen omistaja näköjään vaihtunu nuorempaan, mutta he näköjän vievät tota lelupuolta hieman perinteikkäämmille urille. Onhan siellä ennenkin hieman perinteitä kunnioitettu kun se on niin vanha puoti. Eilen kävin ja huomasin että auto ja mp- harrastajille löytyy melko paljon isompaa ja pienempää metallista peliä. On myös näitä vanhanaikaisia pellistä prässättyjä ja tietty koottavia. Jäihän sietä toki itsellenikin sellainen prässätty sivuvaunumopo käteen.
     
  2. mercuryblues

    mercuryblues 1st gear

    Saiskos osoitteeseen tarkennusta.

    Tehtäis pojan kummisedän kaa tutkimusmatka kyseiseen paikkaan.


    - Mano -
     
  3. lemmy

    lemmy Gearhead

  4. mercuryblues

    mercuryblues 1st gear

    Käytiin eilen siellä ja ostoksiakin tehtiin.

    Asiallista tavaraa......


    - Mano -
     
  5. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    näiden sivujen peltilelujen aihioita katsoessa tuli ihan -60luku mieleen, kun peltisen kuplan sain kallion kirkon lähellä olevasta lelukaupasta. edelleen tallessa vaikkakin vähän lommoilla.
     

Kerro tästä muillekin!