Etanolikäyttöiset pakut sekä kevyt kuokit vapautettiin kokonaan ajoneuvoverosta.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja ihka, 25.2.2020.

 1. Ck

  Ck Gearhead

  Tiedän parikin jenkki kevyt ka autoa joissa otteessa bensiini/etanoli. Niistä on verolappu tullut. Mutta jos otteessa pelkkä bensa niin sitten ei tietenkään tule.
   
 2. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Onpas hyvä, ettei ole tullut tehtyä kokeiluja lava-auton etanolisoinnin kanssa. Sehän on vissiin ollut samaa luokkaa petos, kuin tupaöljyllä ajelisi dieselautoa. Tai siis oli 24/2/2020 saakka.

  Mitenköhän on, onko e85 ajelussa henkilöautolla mitään sudenkuoppia? Ei millään viitsityttäisi muutoskatsastaminen, ei edes sen kakssatasen takia. Ei siksikään, että se vaikuttaa jotenkin ”ansalta”, kun ne voi päättää nyt tehdyn esimerkin tavoin etanolille eri säännöt kuin bensiinille. Tai päinvastoin.
   

Kerro tästä muillekin!