Etsitään Pinstriparia!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja kenworth78, 4.9.2010.

  1. kenworth78

    kenworth78 1st gear

    Olis hakusessa Itä-Suomen suunnalla majaileva tai täällä liikuskeleva straippauksia tekevä/harjoitteleva viiva-virtuoosi. Ajatuksella "väliaikaiset stripet" väliaikaiseen maalaukseen (tuohon mattamustan päälle). Eli tarkoitus saada alla olevan kuvan jenkkirekkaan '70-luvun lopun / '80-luvun alun henkiset melko yksinkertaiset stripet. Tarkoitus oli tehdä itse mutta aika ei riitä opetteluun. Ei mitään sika kalliita ammattilais-juovia, kun maalaus vauhtuu muutaman vuoden aikajänteellä rungon sävyyn.

    Yhteydenotot: 050 336 7097 (Jussi) tai siliconeexpress@gmail.com

    Kiitos!

    [​IMG]
     
  2. 69

    69 Gearhead

    Todella komee!
     
  3. kenworth78

    kenworth78 1st gear

    Kiitos, kiitos :D . Keskenhän tuo vielä on (omasta mielestä). Aika urakka oli 10kk rakentaa kokonaan uusiksi :odroll: .
     
  4. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    Laitoin txt-viestiä.. :odroll:
     
  5. lincoln

    lincoln 1st gear

    Ei tää millään lailla straippeihin liity mutta kyllä on h....tin hieno ei ole koskaan Suomessa liikaa :D :D :D
     
  6. kenworth78

    kenworth78 1st gear

    Kiitos, kiitos, elekee liikoo kehuke ettei tuu ylypeeks :D .

    Lissää kuvia löytyypi meikäläisen nettisivulta: www.siliconeexpress.blogspot.com

    Tämmönen se oli vuos takaperin kun Valloista läksin hakee:

    [​IMG]
     
  7. hanekki

    hanekki 3rd gear

    ja sitten kun on valmis niin myyt takaisin ison veen taakse :lol:
     
  8. kenworth78

    kenworth78 1st gear

    Kaikki on aina kaupan jos hinta on kohallaan, kun pää pullistelloo ideoita uusille rojekteille :D
     
  9. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Huh huh mitä jälkeä.Hemmetti että on hieno!! Varmaan ollut karmea urakka :eek:
     
  10. kenworth78

    kenworth78 1st gear

    Kyllähän siinä tahto yöunetkin olla tiellä kun sitä 8kk rakenti yötä päivää. Rungon jatkokii kardaania myöten tehtii omin voimin. Samoin ku tuo takaseinän motiivi. Pitäs vaan löytää motivaatio tehä auto loppuun.

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  11. Julma-Julia

    Julma-Julia 1st gear

    Holy s..t!! :eek:

    Todella kaunis peli (jos nyt autosta saa niin sanoa) :D Eipä muuten liittynyt minunkaan kommenttini aiheeseen :oops: Sorry
     
  12. kenworth78

    kenworth78 1st gear

    Kiitos, kiitos. Johan tässä nyt savolaispoika alakaa punastella ku teinitytöt konsanaan :D .

    Straipparikin taisi jo löytyä niin joutaahan tässä kait asian vierestäkin höpötellä. Vai pitäskö avata keskustelu paremmin löpinöitä kuvaavalla otsakkeella :-? ?
     
  13. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Hienohan tuo on jo tuontikunnossaankin.Saispa olla vaik vähän enempikin kauhtunut.
     
  14. kenworth78

    kenworth78 1st gear

    Oli teknisesti sen verta kauhtunut joo, että vaati yhtä sun toista jo ennen satamaan vientiä. Siellä se reipas pari viikkonen kulukin remppaa tehdessä aamusta iltaan jotta piäs unelmansa toteuttammaan ja ajamaan ite pitkin american highwayta :D . Olis ehken ohjaamo jäänykin tuon väriseksi (toistaiseksi) jos en olis vaihtanut isompaa makuukoppia. Loppupeleissään on tarkoitus tehdä hänestä ihan täysverinen show-auto konehuonetta ja sisustaa myöten.

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  15. taunusstyle

    taunusstyle Gearhead

    ohan tuosa ollu hommaa :eek: jotenki alko tuntumaan että tää munki auto harrastus on vaan pikkusta pitsinnypläämistä :odroll:
     
  16. kenworth78

    kenworth78 1st gear

    Eipä aleta vähättelemään omia tekemisiä. Meikäläinen ainakin arvostaa kaikkia harrastajia pienoismallirakentajista lähtien ihan yhtälailla. Minun mielestä tärkeintä on itse harrastaminen ja sille omistautuminen eikä niinkään se kuinka isoja harrastimet on. Tietysti siihen kaljan juontirinkiin meikäläistä on vaikeampi saaha mukaan (ennen kuin hommat on tehty), mutta jokainen harrastaa tavallaan.

    Autoharrastuksen suola on itelle ollu aina siinä, että sitä saapi tehä just sen verta kun huvittaa ja sillon kun huvittaa, iliman että joku valmentaja karjuu hallin ovella naamari punasena että vielä jaksaa, eikä velttoilla vaan vedetään ylänurkka :rotfl: . Tosin näissä hommissa tahtoo olla että se valmentaja pikemminkiin huutaa että jos et nyt lopeta ja tule kotio niin pupujussikat oottaapi kuistilla uutta osotetta :lol: .
     
  17. taunusstyle

    taunusstyle Gearhead

    tuo oli kyllä mukavasti sanottu 8) itellä vaan tuntuu ettei kukaan oikeen tajua mun hommia ku ite harrastan nuita 80 luvun amerikan gm:n tuotteita,ite tykkään nuista niin miks se pitäs olla joku harvinaisempi malli mihin ei saa osiakaan ku kauheen mettästämisen kans
     
  18. kenworth78

    kenworth78 1st gear

    Ite olen alottanu harrastuksen aikonaan hiekkalaatikolta ja siitä siirryin B-kadetti maailmaan josta olikin suora ja huikea urakehitys suoraan oikeisiin jenkkirekkoihin (kun ei ollu todellista kuvaa vaaditun työn määrästä). Ja aina olen kysyjille ja kehujille sanonu et ittelleni näitä rakentelen ja on pelkkää plussaa jos joku muukin tykkää minun aikaan saannoksista :rotfl: . Nöyrällä asenteella tässä on pitäny olla :odroll: .
     
  19. taunusstyle

    taunusstyle Gearhead

    itellekki tollanen rekka on unelmissa jos joskus voitan vaikkapa lotossa en ostakkaan mitään lamboa tai ferraria vaan kunnon jykevän jenkki rekan 8) mutta sitä voittoa ootellessa jatkan näitten perus jenkkien kans :rotfl:
     
  20. kenworth78

    kenworth78 1st gear

    Avasin aiheelle keskustelun tuonne harrasteautoilu yleiselle osiolle.
     

Kerro tästä muillekin!