Etupyörien ripustukset (bingo)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja RamVan_Sickboy, 18.3.2020.

  1. RamVan_Sickboy

    RamVan_Sickboy 1st gear

    Vanin rattia kääntäessä kuulu melkonen rutina jonka jälkeen paukahti vänkärin puolella. Menin heti ihmettelemään mutta en näin uuvattina tien päällä huomannut että mikä homma, epäilin vanteen pultteja mutta kaikki oli paikallaan. Ajelin varovasti kotio ja huomasin vänkärin puolen rengas on 5cm edempänä. En ole vielä tunkannut ja irrottanut pyörää, mutta pidetään nyt muutaman päivän tietovisa/bingo että mitä paskana ja mitä pitää tehdä. Viimestään lauantaina pääsee valosalla ihmettelemään, ilmottelen sitten. Oikein arvanneet palkitaan!

    Kiitos etukäteen osallistumisesta (avusta), hyvä olis saada ensi viikolla työjuhta takasin tielle.

    Vittuilu- ja sarkasmiviestit myös tervetulleita.

    En tiedä onko tämä ketju oikealla osastolla mutta bonuspisteen saa jos tietää kertoa edullisen pajan uudellamaalla joka vaihtaa kardaanin ristikot.

    Kiitos etukäteen!

    Niin ja Ram Van b250 1987
     
  2. RamVan_Sickboy

    RamVan_Sickboy 1st gear

    Nimim. " ehkä sittenkin yks transit/vuosi jolla vaan ajetaan"
     
  3. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Veikataan nyt ekana, että ylätukivarsi läpimätä ja nyt vääntynyt.
     
    RamVan_Sickboy ja Slant Sickness tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!