Euro Fordit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja kaarne, 4.4.2017.

  1. kaarne

    kaarne Gearhead


    Niin piti ja näin se tehdään parhaiten:

    Euro Ford vs. USA Ford.


    [​IMG]

    (Ford Sierra vm. 1991)

    [​IMG]

    (Ford Crown Victoria vm. 1991)
     
  2. kaarne

    kaarne Gearhead

    Euro ja USA Fordeissa on samaa se että moneen vuosikymmeneen ei ole kummaltakaan enää tullut mitään mielenkiintoisia korimalleja. Euro Fordilla Taunus 70-luvulla taisi olla viimeinen ja USA Fordilla Ford Crown Victoria vuonna 1991.
     
  3. kaarne

    kaarne Gearhead

    Naiset pitävät Ford Fiestoista.
     
  4. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Itellä samoja tuntemuksia sierrasta mitä sulla taunuksesta.

    Varmaan angsti tulee myös samasesta asiasta, noita ollut oman ikäsillä kavereilla aika monella ja aika 2000- luvun lopusta tähän päivään saakka on ollut melkosta paskaa isolta osin, vielä suuremmin koko 2010- luku on ollut suht vastenmielistä aikaa kokonaisuudessaan. Samalla tavalla e34 bemarista ja w124 mersusta tulee tosi masentunut olo varmaan samasta syystä. Niitäkin oli mun kavereilla paljon.
     
    Muokattu: 1.5.2017

Kerro tästä muillekin!