Euro+jenkkiharrastajia?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anonymous, 19.5.2004.

  1. MadMike

    MadMike Gearhead

    nomutku mää tykkään niistäkin..erityisesti öljyjäähdytteisistä Suzukeista plus 1000cc... :(
     
  2. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Olisi vielä mukava kun olisi se Mk 1 koppainen Escort käyttiksenä :) Takavetoinen ja mukavan pelkistetty tekniikka ovat isoa plussaa. Nykyään kun on joutunut "harrastamaan" Golfia ihan liikaa.
     
  3. kartsa

    kartsa 1st gear

    :-? etsiskelin 6 hengen perheautoo ja viimeseltä päädyin buick electra stw ja en kadu ostosta.tilaa on ja turvallinen käyttö/harraste peli.kokemus löytyy vuodelta 90,olin samanlaisella chervolet stw:llä ketjukolarissa ja kukaan ei loukkaantunut siinä vaikka chervoletin keula vääntyi etupyörään kiinni :-?
     
  4. lucifer74

    lucifer74 Gearhead

    Harrastus on aloitettu saapasmaantekeleillä mut melkein kaikki muut euromerkit on kans koluttu. Listaa en jaksa tehä mut allekirjoituksesta näkee nykyiset projektit.
     
  5. kyrpaotsa

    kyrpaotsa 1st gear

    mulla ensimmäisenä ajankulu autona dodge aspen rivikuutosella ja hyvältä on tähän asti tuntunut projekti tosin vielä pahasti kesken mutta konehuoneessa on tilaa ja kaikki hyvin esillä samoin sisustassa ei ole tullut vittumaisia kohtia ainakaan vielä vastaan! ja ajettavuuskin tuntui hyvältä kun sitä ostohetkellä kokeilin ja muutaman kerran siirrellyt pori-vammala välillä 80km. autossa ei ole mitään turhia lisävarusteita kuten sähköikkunat... mut ei vittu kun kaverin corollasta olis pitänyt ovipahvi irroittaa niin homma tyssäs lopulta siihen että ikkunaveivi on jollain prikalla kiinni ja sekin niin vittumaisesti että turha heikkohermoisen ääliön kuten minä edes yrittää! onnex ei ole oma!!
     
  6. Sepi

    Sepi Gearhead

    Mulla on nyt Ford Zephyr -63, ainakin minusta ihan asiallisen näköinen peli... taitaa olla yhdestoista auto ja jotenkin tuntuu että tämä voi pysyä itellä pitempäänkin! Itse asiassa vois hommata toisen samanlaisen kustomprojektiksi, 2- oviseksi ja choppausta mielessä pyörii... Kyllä autosta saa tyylikkään valmistusmaahan katsomatta!
     
  7. Chevy-74

    Chevy-74 1st gear

    Niin, itelläkin on ollu ihme perversioita Coupe Granadasta Fordin 302:lla..vaikka en Fordeja muuten ihannoi, tosin Mustangit on aika jees. Mikälie päähänpinttymä. Myös vanhakoppanen mk1 Capri samalla kombinaatiolla olis aika kova...Mut eihän nyt millään nelarilla sentään...
     
  8. kyrpaotsa

    kyrpaotsa 1st gear

    lähden usein kävelylle ihan pongailu mielessä ja mukava joskus nähdä myös tyylillä ja taidolla tehtyjä tuninki autoja että tekee mieli mennä jopa lähempää tarkastelemaan. niitä "kilpa autoja" on niin paljon mutta yleensä nopeasti kuvastoista tilatuista palasista liimattuja rotteloita että pistää kyllä silmään heti jos sattuu näkemään sellasen jossa nyt yleensä on saatu hionot ja kalliit "puskurit" sopimaan kohdilleen! siis tarkoitan että tuning on niin muoti juttu että kaikkien teinien on semmoset nyt pakko saada vaikkei ole mitään intohimoa touhussa mukana kunhan vaan autossa on hienot palikat vaikkei olis edes kunnolla kiinnitetty! :D
     
  9. Rockin' Reptile

    Rockin' Reptile 1st gear

    tällä hetkellä on -74 Cóupe Consul ja jenkkikuume on kova mutten eurofoortistakaa luovu. eli kummattii männöö. mutta kyllä nuo uudemmat eurot erittelen jenkeistä ja ja vanhoista eurovoorteista, koska meillä pidetään tupperware kutsuja ihan kotonakin nii ei kiinnosta enää muovikippoja kaupungilla kattella. :mad:
     
  10. Sepi

    Sepi Gearhead

    Olikos missäpäin?Ja onko tietoo missä nykyään?Löytyiskö kuvia...?
     
  11. Sepi

    Sepi Gearhead

    Eipä sille voi mitään, ois ollut kiva nähä kuvia siitä...
     
  12. Sepi

    Sepi Gearhead

    Oiskos kellään täällä tietoa auton kohtalosta tai edes kuvia siitä...?
     
  13. Sepi

    Sepi Gearhead

    Laitoin mä sille yv:tä menemään, jospa tärppäis...
     
  14. Tommi_82

    Tommi_82 1st gear

    Raudassa ei ole raha hukassa :)
     
  15. NY stw 62

    NY stw 62 1st gear

    Itellä on toi pitkäkatto Rysy 1962 ja paljolti vanhoja opeleita ja pienenpieni fiatti
     
  16. Ropelihattu

    Ropelihattu 1st gear

    Dodge on käyttöpelinä ja Fiat Zastava 750 odottaa inspiraatiota. Vai kuuluukos tuo Jugoslavia eurooppaan?

    -74 c-kadetti on samassa vaiheessa.

    Ja kun ne on valmiita niin sitten olisi MB 1513 4x4 vuodelta 82.

    Museoautoiksi ja museo-ooppeliksi ne olis tarkotus saada rakennettua. Sitten joskus. Ja eiköhän tuo mersukin siihen ikään ehdi valmistuessaan.

    Onhan tuolla tallissa vielä vanha piikkinokkamersu odottamassa motivaatiota. Eipä ole näkynyt vaikka ainakin 25 vuotta on odoteltu. Ei tosin ole minun rojekti.
     

Kerro tästä muillekin!