European Street Rod Nationals 2008 SVEITSI

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja *smuige*, 7.12.2007.

  1. BBC

    BBC Guest

    junalla, trailerilla,...

    Eihän me pohojanmaan paskahousut ajeta nuilla rodeilla, mutta nash´n kanssa voin lähteä kiertämään vaikka ameriikkaa rodilla jos mies valmis siihen. No, viikon päästä rodi ajokunnossa ja siitä se ajaminen lähtee ja kai se 20000km menöö heittämällä, 5kertaa kesä ruottisa jne jne.

    Tairan jättää sveitsin kenaalut väliin, notta kun se on niin lapsellista mennä sinne junalla auton kanssa ja ajamalla pois. Menkööt tosimiehet.

    Aulis
     
  2. nash

    nash 3rd gear

    Re: junalla, trailerilla,...

    Mies?
     
  3. UGH!

    UGH! 1st gear

    Re: junalla, trailerilla,...

    :rotfl: :rotfl: :rotfl:
    ..eikä tainnu olla eka kerta :rotfl:
     
  4. 4.3125

    4.3125 1st gear

    Se onkin parempi vaan traileerata ruottin poikien tapahtumia läpi,kun ei erota naista miehestä
     
  5. lake ender

    lake ender Gearhead

  6. nash

    nash 3rd gear

    Re: junalla, trailerilla,...

    Jep, ei todellakaan :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  7. BBC

    BBC Guest

    x

    Kyllä, näin se homma menöö. kurijaa on ja pimiää.


    AH
     
  8. jart$u

    jart$u Gearhead

    mutta on sulla sentään 409! mulla ku ei oo sellastakaan :cry:
     
  9. gremlin

    gremlin Gearhead

    Nyt on oikeen hommaan satsattu. Akseli iso-G pisti Frolidasta uudet kummit tulemaan. Nyt vois jotenkin pystya vetamaan yhteenmenoon helssinkiin etta paasee laivaan ja sitten sinne junaan.
    Noi vanhat 508 merssun 8 kankaiset ei oikeen oo mukavat, sitten kun ne hiukan joustaa niin sitten ei pysy tiella :rotfl: Tai kait siella pitais olla pikkusen enenpi kun 1/2 baaria :odroll:
     
  10. Re: junalla, trailerilla,...

    Heh , jos auliz tarkoitti SINUN miestäsi , et onko se valmis siihet et lähet auliksen kans.... :wink:
     
  11. nash

    nash 3rd gear

    Re: junalla, trailerilla,...

    Joo ja kiitos vaan Aulikselle houkuttelevista tarjouksista, mutta en aio muuttaa Kalajoelle ym...

    Niin, että hyvää bää..ivän jatkoa kaikille :rotfl:
     
  12. Nonniin , lauttaliput varattu ja ennakkoilmoittautuminen tehty , vähän myöhässä deadlineen nähden mutta kelpasi kuitenkin , eli nyt jos joku kykenee tuonne lähtemään niin kannattaa toimia niin säästää vähän kuluissa ennakkoilmottautumisessa.

    Majoitus tilaa on jäljellä ainakin jonkinsortin hallissa ,jossa petit yms paikanpäällä ettei tartte sitä kuskia ettiä illalla :wink:

    Meitä on 4hlö Nashilla menos , mites muut? Gremlin , herätys?

    Nick Koch +41797937920 vastailee kysymyksiin ja ihmetteli kun täältäpäin ei ole kuulunut meidänporukan lisäksi muita.....

    Lähdetään tiitaina 8.7 lautalla saksaan ja ajellaan hakemaan yksi saksalainen kaveri kyytiin ja sitten Thunia kohti... seuraavana viikonloppuna olis kuulemma ex itäsaksan puolella joku lentokenttätapahtuma ratrod-tyylisille laitteille ,josko siellä kerkeis pyörähtää enen sunnuntai aamun laivanlähtöä 8)
     
  13. TeroV

    TeroV 1st gear

    Sorry, vähän tyhmä kysymys mutta jotta saisi jotain ajatusta tapahtumasta olisiko jollain hyviä linkkejä edellisten vuosien tapahtumakuviin? Google-haut eivät oikein tuottaneet mitään järkevää..

    (Oma tarkoitus olisi olla autolla 2-3 viikkoa Euroopassa alkaen ensi viikolla ja tostahan saisi hyvän kiintopisteen matkalle.)
     
  14. *smuige*

    *smuige* 1st gear

    Ja nyt lähden Hangar Rockin' tapahtumaan Rodi-kiihdyttelyä katsomaan...
    Pari tuntia matkaa, kisat alkaa klo 17.00
     
  15. TeroV

    TeroV 1st gear

  16. *smuige*

    *smuige* 1st gear

    Kysymyksiä

    No paljonkos kävi suomalaisia paikalla?

    Olikos Porin lahja mailmalle- paikalla?

    Ja löytyikös rodi-kermapurkkeja?
     
  17. gremlin

    gremlin Gearhead

    Re: Kysymyksiä

    Emmaa paassy ko jalkakin on vielakin niin soikeenansa etta joutuu kepeilla klenkkaamaan etteppain :cry:
    Ja kun valiaika raporttia tuli niin ei kauheesti edes vtuttanu etten paassy sinne. :odroll:
     
  18. Just kotiuduttiin , vetistä oli suuren osan reissua mutta silti ihan hyvä keikka , 6 eri maata ja 5000km takana , kyllähän tuolla thunissakin oli sitten la-iltana ihan ok meininki vaikka vettä satoikin.

    Perjantaina näytti hieman ontuvalta kun mentiin hienon kaupungin läpi armeijan takapihalle jossa oli iso teltta asfalttipihalla , mutta sateen sitten iskiessä teltta oli paras mahdollinen.Paikallisessa hootersissa sit oottettiin ruokaa ennätykselliset 4tuntia! Noh , saatiin yhdet ruuat ilmatteeks ja aikamoisen määrän juomia :rotfl:

    Lauantaina rokkia rämpytti King Louie Combo ja ruokailut yms pelas mainiosti ja näyttelyvieraita kävi runsain mitoin. Autoja oli vähän yli sata ja enimmäkseen hienoja kiiltokuvia ,mutta näkyi joukossa muutama kasari-tyylinenkin laite murrettuine väreineen ja sen ajan hapatuksilla varustettuna. Tätä suomalaisten rotta-lookkia edusti meidän lisäksi muutama auto....

    Su vielä näyttelypäivä ja palkintojen pokkailua , pisimmän matkan pysti kilahti meille kun Topi ja seuralainen + fordi olivat häipäisseet paikalta jo lauantaina...

    Lahden miehet olivat paikalla jo ennen meitä Faneri-vootilla , ja osan matkaa ajeltiin sitten samaa matkaa ,käytiin Wintertur:n aarreaitta -romiksella penkomassa. Nii ja Ranskan puolella Mont Blancilla , 3842 metrissä , tosin vaijerin varassa kiikkuen 8)

    Käykääs kattomassa ton romiksen moottori tarjontaa :

    www.oldtimer-motoren.ch

    A.V.G
     

Kerro tästä muillekin!