F150 takavalot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Laszlo, 3.10.2016.

  1. Laszlo

    Laszlo 1st gear

    Moi. Tuli hankittua 2004 vm F150 pick uppi. Osaako joku kertoa saako takavilkut olla punaiset vai pitääkö olla oranssit/keltaiset. Ja tossa lava kulkineessa vilkkuu myös jarruvalo vilkun kanssa. Onko laillista Suomessa. Itse kuullut toisaalta että on ja sit taas ettei olis????
     
  2. mikka

    mikka 3rd gear

    Ei saa olla punaisia takavilkkuja noin uudessa, paitsi jos tuot muuttoautona eli olet asunut yli vuoden ulkomailla ja tuot mukanasi kun muutat Suomeen.
     
  3. suorsa

    suorsa 3rd gear

    Siis punaisissa takavilkuissahan yleensä se sama lanka/lamppu toimii sekä jarruvalona että vilkkuna, riippuen vilkkukatkaisjan asennosta. Jos taas lisäjarruvalo vilkkuu niin se on väärin kytketty.
     
  4. T.

    T. 3rd gear

    Tuossa edellisellä sivulla tätä valoasiaa hieman jo sivuttiin, niin ainakin minulle jäi sellainen mielikuva että "top brakelight" vilkkuu takavilkkujen kanssa vakiona?
     

Kerro tästä muillekin!