F8 Vihreä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mopar B-Bodyt', aloittaja MJF, 28.8.2017.

  1. MJF

    MJF Double Gearhead

    Olisko kenelläkään F8 värisellä sisustalla olevaa autoa? Ja jossa olisi kojelauta vielä hyvässä maalissa? Tarvisin jonkun pikkuosan värimalliksi, esim map light delete palanen on hyvässä varjossa. Omasta on aurinko polttanut kaikki ihan ruskeaksi. Tarve siis mattavihreälle värille, ei kiiltävälle.
     
  2. MJF

    MJF Double Gearhead

    [​IMG]

    Tästä ei oikeen vihreää saa malliksi, kaikki palanut tällaiseksi :)
     
  3. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Onko 69 Imperialin Jade Green (F8) sisustus sama? Malli saattaisi löytyä läheltä.
     
  4. MJF

    MJF Double Gearhead

    Kyllähän se Imperialissakin sama on :) Onko siinä mitään pikkukalikkaa kojelaudassa tms minkä kans vois käydä maalikaupassa väriä kuvaamassa? Mattavihreälle on tarve, kiiltävää väriä on jo gallonallinen. Mattavärin nimi on Bayou Green metallic flat.
     
  5. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Kyllä koelaudasta varmaankin löytyy jotain pikkukalikkaa. Olen nyt työreisulla mutta pitäisi päästä palailemaan noin viikon sisällä.
     
  6. jorkkeri72

    jorkkeri72 Gearhead

    eikös sitä kiiltävää maalia saa hiottua mataksi ja sen jälkeen himmeä lakka päälle?
     
  7. MJF

    MJF Double Gearhead

    Ei se väri sillä oikeaksi sillä muutu :) Minäpä vernando vaikka soittelen tässä jollonkin, joku puhelinnumero näkyy olevan tallessa.
     
  8. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Nurkilla ollaan. Katsoin tänään etutuhkakuppi varmaan kävisi värimallina. Ovat sen verran syvällä jalkatilassa etteivät ole runsaasti aurinkoa nähneet. Ja ovat helppo irroittaa.
     
    MJF tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!