Fairlane -63, löytyykö mistään

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja zilu, 19.4.2005.

 1. zilu

  zilu Gearhead

  Nostalgia-kuume iskee ja pitäisi hommata faikku -63: nen. Aloitin aikoinani tuollaisella autoilun ja kyselenkin nyt onko moista enää saatavilla? Mielellään 4-ovinen ja sillä 221-kasilla. Kerro havaintosi.

  Kiitokset etukäteen
   
 2. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

 3. Hollow Head

  Hollow Head Gearhead

  Heh...Tiedän yhdellä tutulla just tollaisen auton, vaan en tiedä suostuisiko myymään. :D Ja sitten tiedän vielä yhdet projektikuntoiset, mutta täydelliset ovet moiseen nelioviseen autoon! :eek:
   
 4. zilu

  zilu Gearhead

  Projektia lähinnä haeskelen
  t: zilu
   
 5. LordMrFord

  LordMrFord Gearhead

  Mulla on yksi 2D sedan, aina projektikuntoinen.

  En myy.

  Onkohan tuolla Rajamäellä päin vielä yksi....
   
 6. zilu

  zilu Gearhead

  Mullakin oli, vuonna -77. rek silloin AA-265. Poistettu rekisteristä Salossa 12/78. Missähän tuokin on nykyään?
   
 7. jenkkijussi

  jenkkijussi Gearhead

  Olisikohan tuo AA-265 ollut minullakin joskus 70-luvun alussa Kouvolassa! Väri met.kulta ja sisustus punainen. Valitettavasti ei edes kuvaa jäänyt muistoksi. P.S. Siitä se hulluus sitten alkoi!
   
 8. zilu

  zilu Gearhead

  Punainen oli sisältä, ulkoväriksi tuli sininen valkoisella katolla. Ostin auton aikoinaan Millasnooren Analta.
   
 9. 61 chevy

  61 chevy Gearhead

 10. vernando de hoto

  vernando de hoto Gearhead

  Tuossa Oravaisissa Vaasan ylapuolella on seisonut jo muutaman vuoden alkuperaisen oloinen musta 4D sedan 63 tai 64.Nakyy hyvin 8-tielle. Omistajasta ja myynti halukkudesta en tieda, mutta on omakotitalon pihalla josta varmaan omistus-suhteet selviavat. Jos kaipaat tarkempia tietoja sijainnista YV.
   

Kerro tästä muillekin!