Falcont ketju.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Overdrive tiedotteet ja palaute', aloittaja NonSenCe, 24.12.2018.

 1. tero79

  tero79 3rd gear

  Kyllä tais Fyry olla olemassa mutta jos oikein muistan ni taannoin makas moreenin varaston pihalla.. Saattaa olla vieläkin siellä.. Pitääpäs käydä kattomassa joku päivä.. Heh!
   
 2. CCW

  CCW 1st gear

  Jos kyseessä on kuvassa näkyvä Fury, niin siellä vanhassa "kanitarhassa" se "lottovoitto" joulukuun -18 alussa odotti arpajaisten onnellista voittajaa..
  [​IMG]
   
 3. tero79

  tero79 3rd gear

  Jeps! Siellähän se näkyy.. :) pitääpä käydä kattomas josko vielä siellä nököttää.. :)
   
 4. FuryIII '71

  FuryIII '71 Gearhead

  Pitäisköhän käydä facessa falcontin sivuilla kyselemässä että kuka onnellinen tuon furyn voitti ja joko se on toimitettu voittajalle ja miksei ole? :poff:
   
  Pertti K, Juhaniitta, Norri ja 1 muu tykkäävät tästä.
 5. Norri

  Norri Gearhead

  Tilasin erään cd-levyn Falcontin verkkokaupasta ja toimitus tapahtui nopeasti sekä oli kaikin puolin moitteetonta muutenkin. Se puoli toimii ilmeisen hyvin ainakin toistaiseksi.
   
 6. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  Cdt varmaa vapautu ekana
   
  Mokaman, Custom_Rod, testaaja ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!