Falcont (kunnes ylläpito avaa alkuperäisen topikin)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja T5, 20.1.2019.

Tags:
 1. riv73

  riv73 3rd gear

 2. OPM

  OPM Gearhead

  Protestien yhteissumma noin 85000e
   
 3. caprice305

  caprice305 Double Gearhead

  Kyllä se maksaa vielä, tarvii muutaman autotilauksen. Rahtihan vissiin tulee ilmaseks?
   
 4. auburn

  auburn Gearhead

  Tällainen purkaus oli 4.1.2017 sivulla 15 ketjussa :
  Luotettava välittäjä hakusessa USA:sta

  Olisihan se mukava tietää näin lähes 2,5 vuoden jälkeen missä se sylttytehdas oikeasti oli ?  Kun nyt muutkin kertoilee kokemuksia niin kertoilen minäkin, tälläinenkin kohtelu on mahdollista
  Otin parikymmentä vuotta aina oman kontin Usasta kerran-pari vuodessa, kustannukset pysyi kurissa, 40-jalan kontti muutaman sadan mailin siirtelyineen Alabamaan ja sieltä rannalle ja Helsinkiin maksoi noin 2500-2700 taalaa. Kontin täyttö nippeleillä vaan tuli kohtuu kalliiksi, eikä pystynyt täydennyksiin kovin nopeasti.

  Näimpä kun Jani Falcontista rahtaa autoja Usasta ajattelin josko niissä konteissa samalla tulisi nippelitkin. Kiinnikkeet on yleensä kohtuu pienissä parinkymmenen kilon laatikoissa joita saisi mukavasti tuontiautojen sisälle ja takaluukkuihin.

  Tuumasta toimeen ja tilailin maalis-huhtikuussa nippeleitä ja muuta kromi osaa Texasiin hal-mari / finm-us kontin lastauspaikalle joka hoiteli sen suunnan auton pakkaukset. Ajattelin saavani mukavasti tavarat kesän kynnyksellä myyntiin.....toisin kävi, kiinnikkeet tuli syyskuussa ja kromiosat lokakuussa.

  Miksikö, siihen ei lähettäjä ole antanut syytä, eikä edes selitystä, kontteja tuli ja tuli aina sain ilmoituksen että nyt on takuuvarmasti osat kyydissä, ei ollut, konttien kansainvälisen rahdin asiakirjat tekee tämä finn-us varmaan vanhalla lotto koneella muuta selitystä en keksinyt. Kolme isointa lähetystä, yksikään ei ollut siinä kontissa mikä mulle ilmoitettiin ensiksi, eikä kyllä siinäkään joka toiseksi ja kolmanneksi ilmoitettiin. Ainut hyötyjä tästä oli valtio, makselin tuhansia euroja tulleja ja alveja kahteen osa kolmeen kertaan....no alvit yrityksenä sentään sain vähennyksiin.

  Syyskuussa kun kiinnikkeet sain, otin aikaa kun peräkärrystä ne 33 laatikkoa kiinnikkeitä sisään halliin yksin kantelin, 11 minuuttia Sen verran olisi kestänyt jos finn-us firmassa joku olisi johonkin kymmenistä autoista viitsinyt siirtää, kukaan ei monista monista pyynnöistä huolimatta viitsinyt, syy ei ole selvinnyt.

  Korvauksia kun kyselin väärennettyjen rahtikirjojen aiheuttamista kuluista, luvattiin maksaa, arvatkaa tuliko senttiäkään, ei tullut ( erehdyksenä voi pitää varmaan jos kerran kaksi tekee virheen, mutta jos reilu pääosa on eri kontissa kun rahtikirjat antaa osoittaa, virheestä ei voi puhua)

  Vielä näin seuraavan vuoden alussa osa maaliskuussa Texasiin saapuneista paketeista on tulematta, eikä varmaan ikinä tulekaan, minne lie firma ne lähetellyt, jos kerran lähetyksiä ja papereita ei osata samaan konttiin yhdistää niin ei osata, mihin lie nekin paketit lähetetty.

  Ihan näin lopuksi jos joku firma voi olla ihan paska niin tämä se ei ole, tämä on ihan SAATANAN paska

  Ennen tämän kirjoituksen julkaisua lähetin sen Texasiin kommentteja varten, josko jokin selitys tulisi moiselle asian hoidolle, ja vastauskin tuli. Syypää Texasissa kirjotettuihin väärennettyihin asiakirjoihin - Falcont, Suomi Vastuullinen Texasista annettuihin lupauksiin rahallista korvauksista - Falcont, Suomi. Syyllinen siihen ettei tavaroita lastattu - Falcont, Suomi. Syyllinen hukattuihin lähetyksiin jotka ei koskaan saapuneet - Falcont, Suomi. Selvyyden vuoksi kerron että Falcont hoitaa Suomen pään huolinnan, halmari lastaa ja tekee asiakirjat Texasissa. Falcontin kanssa teen edelleen yhteistyötä ja tavarat tulee Floridasta ongelmitta.

  En muista ikinä olleeni tekemisissä henkilön kanssa joka täysin 100% yksiselittesistä asioista vierittää syyt toisten niskoille, nyt olen ollut kirjeenvaihdossa sellaisen kanssa.

  En ole tätä kirjoituksessa mitenkään värittänyt, tai tässä valehdellut ja tämä on samalla selitys lukuisille asiakkaille miksi niitä kiinnikkeitä tai kromi osia tullutkaan luvatusti.

  Teppo Suominen

  nippelit.fi
  peltikyltti.fi
   
  mikkis83, palontie, Karpov ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 5. riv73

  riv73 3rd gear

  Finn-Us ja Halmari eivät enää ole suostuneet lähettämään tavaraa Falcontille, koska monet maksut ovat olleet maksamatta heille. Floridasta varmaan saatu tavarat lähtemään, koska FC ei ehkä ole sinne velkaa...niin paljoa? Onkohan Teppo edelleen käyttänyt Falcontin palvelua? Kaverilleni tuli auto vuoden vaihteessa Finn-Us:n kautta ja kaikki toimi hienosti.
   
  Muokattu: 31.5.2019
 6. jariha

  jariha Gearhead

  ja silti alkuperäinen topikki on pannassa? vissiin ei ole yallapidon mielestä mitään vikaa yrityksessä... mitäpä sitä uusille asiakkaille näyttämään mikä on historia ko. firmalla vaikka edelleen mainostavat ja koijjaavat:wc: TÄÄKIN TOPIKKI KANNATTAS Muuten laittaa lukkoon ja poistaa koska täällähän on negatiivista palautetta annettu rehellisestä koijarista....
   
  mikkis83, falcon1, mikaa7146 ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 7. lohko400

  lohko400 2nd gear

  Se on vaan vissiin näinä markkinaliberalismin aikoina, että häikäilemättömät pärjää. Tuskin on tässä tapauksessa paluuta menneeseen aikaan, jolloin yrittäjän sanaan saattoi luottaa, ja toimita oli sovitun kaltaista, ja mikäli muutoksia tuli, siitä sai asiallista informaatiota.
  Kyllä se nyt vaan vahvasti alkaa näyttämään siltä, että meidän on turha täällä topicissa itkeä, kun joillain bisnes senkun kulkee. Viitaten aiempaan kommenttiini, noita sinisilmäisiä tietämättömiä tuntuu, erinäisistä syitä johtuen riittävän. Onhan se surullista, että varoitushuudot vaimennetaan kuulumattomiin, ja tietämättömät ajautuvat rahoittamaan "liiketoimintaa"...
   
  PilsnerBil, mikkis83 ja jariha tykkäävät tästä.
 8. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  Milloinkahan oli se sellainen aika, että ihmisen sanaan saattoi luottaa?

  Hyvä tarina on lähimenneisyydestä. Uustuonnin alettua tunnetut hemmot keräsivät topakan määrän etumaksuja ja kokomaksuja, mutta autoja ja pyöriä ei vaan koskaan kuulunut. Ei ollut somea, missä olis voinut huutaa tuskaansa ja samaan aikaan äijät vietti hauskaa elämää kanssaharrastajien rahoilla Amerikan Yhdysvalloissa. Tai ajoi Stockia tai Pro Stockia ihan pokkana.

  Niin kauan kun on ollut ihmisiä, niin oon ollut ketkuja. Ja rehellisiä ihmisiä. Ja niiden välimalleja. Amen.
   
  Muokattu: 1.6.2019
  three hundred, Peeaa, mikkis83 ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 9. 900i

  900i 1st gear

  Ei ole Teppo käyttänyt reiluun pariin vuoteen Falconttia jätin Janin välistä ja käytän www.kkcar.com Floridassa. Ei yhtään mitään negatiivistä sanottavaa ja erityinen kiitos Suomen pään 100% toimivuudesta ja ripeydestä, en edes minä keksi parannettavaa.
   
  Norri ja Jussi289 tykkäävät tästä.
 10. riv73

  riv73 3rd gear

  Suomi24 uusi kirjoitus missä kerrotaan, että Falcont olisi haettu konkurssiin toukokuun lopulla, pitääkö paikkansa?
   
 11. darpen

  darpen Gearhead

  Konkurssista mitään tiedä, mut olihan tuolla ketjun sulkemiseen löydetty syypää. Sarper vittuillu jollekin vammaiselle ja sen takia viestiketju kiinni...
  Minä muistelisin ylläpidon maininneen että oli liikaa turhaa jankkausta ja sen takia homma meni seis.

  Kovastihan jotkut puolusti falcontia ja vittuili kaikille joilla ei ollu ”omat rahat” kyseessä. Ei oo nämä kovat jannut joille oli varmasti auto tulossa paljon huudellu enää. Kai ne sit sai autonsa.
   
  mikkis83, Stang_81 ja Norri tykkäävät tästä.
 12. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Täällä näpit syyhyten odotellu, että sais kaikki nimimerkit tietoon jotka siellä öyhötti falcontin puolesta. Vois kysyä kerran tai pari, miten meni omasta mielestä :D
   
  mikkis83, palontie, Peeaa ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 13. xarper

  xarper Gearhead

  Focus Media tykkää näköjään puolustella huijareita, tekosyillä millä tahansa. Liekkö Focus Medialla kädet Janin taskuissa tjsp?
   
  mikkis83 ja Norri tykkäävät tästä.
 14. darpen

  darpen Gearhead

  No eikös falcont oo täälläkin mainostanut? Eli olet varmaan oikeilla jäljillä.
  Alkaa tuntuu välillä että meneeköhän nää palstan jutut turhan x-files hommiks ikäänkuin epäillään näkymätöntä.

  Jotkut vanhassa ketjussa huuteli että täällä lynkataan viaton yrittäjä... olipa kovin viaton.
  Se on tavallaan hyvä että on vielä ihmisiä jotka luottaa toisiin, mutta huono just sen takia että ne ihmiset mahdollistaa koijareiden toiminnan jatkumisen.

  Paska homma jos konkurssi on totta, koska silloin jää porukalta rahat saamatta ja jonkin ajan kuluttua sama ”yrittäjä” voi taas jatkaa hommiaan.
   
  Norri ja xarper tykkäävät tästä.
 15. stana

  stana 3rd gear

  No, oli torissa ainakin uusia ilmoituksia, oliko tältä vai eilis päivältä tms.. Että jotain toimintaa on.
   
 16. laakkius

  laakkius Gearhead

  Tehoperintä hakenut konkurssiin mutta ratkaisuna lukee että hakemus peruutettu.
  https://maksukyvyttomyysrekisteri.om.fi/?lang=fi
   
 17. sdfsd

  sdfsd Double Gearhead

  Puhunu pyörryksiin perijät
   
  mikkis83, Norri, xarper ja 1 muu tykkäävät tästä.
 18. Seppä Leonardo

  Seppä Leonardo 3rd gear

  Konkurssihakemus on hyvä perintäkeino yritykseltä kun omistaa todistettavasti saamisensa.
   
  mopar72 tykkää tästä.
 19. Rusty

  Rusty Double Gearhead


  Ilmoittanut että jouluna tulee rahaa.
   
  esmi, Karpov ja xarper tykkäävät tästä.
 20. esmi

  esmi Gearhead

  Jossei jouluna, niin viimeistään loppiaisena! :)
   
  chevytb02 ja Norri tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!