Falcont (kunnes ylläpito avaa alkuperäisen topikin)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja T5, 20.1.2019.

Tags:
  1. riv73

    riv73 3rd gear

    Monni89 oletteko jo laittaneet joukkokannetta eteenpäin?
     
  2. richard feelgood

    richard feelgood 1st gear

    Jani soitteli tänään ja kyseli tietoja omaan autoon littyen. Mainitsi ohimennen että tässäkuussa pitäisi vapautua kymmenkunta autoa häkistä!!!Ootteko muut kuulleet mitään tänsuuntaista? Onko Jani saanut rahoitusta hankittua vai laivayhtiö ilmoittanut ettei yhtään autoa raijata amerikasta ennen kun entiset on vapautettu.:confused:
     
    esmi tykkää tästä.
  3. NyyppA90

    NyyppA90 1st gear

    mie sain autoni ulos häkistä viimeviikolla ja käväsin sen jo kotia asti joensuuhun hakemassa kun oli paripäivää joutoaikaa :)
     
    ari vw, belair54, mikkis83 ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  4. Monni89

    Monni89 1st gear

    Juurikin se romu.. Jumissa se on kuitenkin ollu jo useamman kuukauden

    Jani on nyt ollut yhteydessä edellisen viestin jälkeen ja ILMEISESTI autosta on maksettu kaikki kulut ja odottaa vaan Joensuuhun kuskausta......saa nähdä.

    Joukkokanne odottaa vieläkin kuluttaja-asiamiehen suunnasta vastausta, jos eivät perjantaihin mennessä soita, soitan sinne uudestaan.
     
    buick71 tykkää tästä.
  5. Turnn

    Turnn Gearhead

    kappaletavaraa odotteleville toivoa. Laitoin https://kkcar.com/html/kk_yritykset.html viestiä (ihan Suomeksi) kysellen pakettien perään. Pyysivät kuittien kopiot ja sitten lähtisivät eri kontissa tänne päin.
     
  6. T5

    T5 Gearhead

    Itse tein myös näin, kun homma näytti menevän kokonaan perseelleen. Merirahdin hinta oli vielä todella halpa. Korisarja sisältäen konepellin noin 200 taalaa.
     
    Turnn tykkää tästä.
  7. Chevette

    Chevette 3rd gear

    Onko autoja lähtenyt koteihinsa vai vieläkö kaikki odottelevat tarhoissa
     
  8. palontie

    palontie Double Gearhead

    Eiköhän kaikki ole kotinsa löytänyt.Janihan positiiviseen sävyyn ilmoitti että tämä homma on lähtenyt purkautumaan hyvällä vauhdilla.
     
    Karpov tykkää tästä.
  9. SBB

    SBB 1st gear

    Kerrataan nyt omatkin kokemukset tänne, kun tuota alkuperäistä ketjua piilotellaan. Voi olla hyötyä niille jotka miettii auton ostamista rapakon takaa. Yleisesti ottaen voi sanoa, että itse on pitänyt olla aloitteellinen yhteydenotoissa, Falcontin puolelta ei ilmoitettu mitään.

    *Helmikuu 2018: Tein omasta mielestäni riittävästi selvittelyjä Falcontista kysellen tutuilta ja mitä netistä löytyi. Tilanne ei ollut vielä tullut julki riittävästi.

    *Maaliskuun loppu 2018: Maksoin Falcontille sen omasta myyntiautosta. Hinta oli voimassa jos rahat tulee heti (hälytyskellojen olisi pitänyt soida). Arvio saapumisesta kesäkuun alku.

    *Toukokuussa ei tietoa saapumisesta, eikä antanut seuranta tai konttikoodeja. Alkaa selvitä firman todellinen tilanne ja sitä myöten kuumottaa omien rahojen puolesta.

    *Kesäkuussa ei tietoa saapumisesta, vastaus aina että "kysytään"

    *Heinäkuussa useiden kyselyjen jälkeen tieto, että auto kontissa ja saapuu elokuussa.

    *Elokuu-Syyskuu: Odoteltiin auton vapautumista. Välillä tullaamassa oli kesähessu jolla oli kiirettä. Useita tiedusteluja, aina joku selitys.

    *Lokakuu: Auton sai noutaa n.4kk myöhässä. Useita puheluita eri tahoille, maksuja maksamatta, joten autoja ei vapaudu. Hämeenlinnassa terminaalin piha täynnä autoja.

    Edelleen helmikuussa 2019 markkinointia tehdään ko. firmalla. En suosittele tekemään kauppaa ellet saa noutaa autoa heti jostain ja maksaa vasta siinä samalla. Nettikaupastakin postiennakolla tai laskulla..
     
    Norri tykkää tästä.
  10. Monni89

    Monni89 1st gear

    Pientä päivitystä tänne suuntaan, eli Starchief saatiin kuin saatinkin Joensuuhun tämän viikon maanantaina,vieläpä annettuun osoitteeseen trailerilla kuskattuna.

    Eli meillä ei nyt välttämättä ole enää tarvetta nostaa sitä kannetta,VAIKKA toimitusaika olikin melkein se vuosi.

    En osaa kuin toivottaa jaksamista muille kanssakärsijöille ja suosittelen (lievää) uhkailua ja kiristystä... tuntuu parhaiten tepsivän autojen ulossaantiin.
     
    mikkis83, SasaK, buick71 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  11. ari vw

    ari vw Gearhead

    En ole tekemisissä ko. Virman kanssa mutta ihan havaintona: fb. Ssä ja Instagrammissa näkyy olevan mainoksia koko ajan.
     
    mikkis83, mikaa7146 ja Norri tykkäävät tästä.
  12. bathory

    bathory Gearhead

    No se, että terminaalin piha on täynnä autoja ei liity asiaan mitenkään. Se on aina kun olen siellä käynyt. Olin ennen naapurissa töissä. Ei ne kaikki Falcontin ole. Puhutko moreenista vai kantolasta?
     
  13. 59Kingswood

    59Kingswood Double Gearhead

    Aikoja sitten päätin, etten osallistu kirjoitteluun tästä aiheesta, koska en varsinaisesti ole missään vaiheessa ollut osallinen... Varsinaisesti siksi, että vaikka itse en ole ollut missään tekemisissä, erehdyin lukemani ja kuulemani perusteella suosittelemaan kysyttäessä ko. yritystä tutulle kanssaharrastajalle hänen itsensä amerikasta löytämän auton toimittajaksi muutama vuosi sitten. Alkuperäistä ketjua lukiessa niihin aikoihin homma toimi kaikesta päätellen aivan loistavasti, mutta ko. kaverin auton kanssa kaikki edellä luetut selitykset ehtivät kuitenkin tulla tutuiksi. Kaveri sai kuin saikin autonsa pitkän odotuksen jälkeen, mutta edelleen hävettää, että erehdyin kehumaan ko. välittäjää. Tässä kuitenkin kaikki siitä tarinasta osaltani, koska en ole ainakaan huomannut, että kyseinen kaveri olisi tähän (tai vanhaan) keskusteluun osallistunut, vaikka satunnaisesti overdrivellä pyöriikin.

    Allaolevan lukiessani tuli kuitenkin olo, että voisi olla aiheellista kommentoida asiaa muutamalla sanalla...

    Tätä ja aiempaakin ketjua varsin tarkasti seuranneena pyrkien kuitenkin suodattamaan trollit, vitsit ym. pois mielipidettä muodostaessani, en pidä kovinkaan yllättävänä, että juuri joukkokanteen puuhaihmisen (tai näin olen ainakin ymmäränyt?) auto kotiutui juuri tässä vaiheessa... Joku voisi pitää asiaa ehkä jopa laskelmointina tarinan toisen osapuolen osalta, koska epäilemättä mielenkiinto asian eteenpäin viemiseen kyseisen henkilön osalta hiipui tässä kohdalla? Muut ilmeisesti odottavat edelleen omiaan?

    Voimia kaikille asianosaisille hoitaa asia finaaliin, toivottavasti olen ajatelmieni suhteen väärässä ja kaikki odotustilassa oleva kalusto nähdään viimeistään kesän tapahtumissa.
     
    Uniflo, GM -65, xarper ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  14. C5_Z06

    C5_Z06 Double Gearhead

    Ei ole tavaraa näkynyt.

    Laskukopio ja DHL:n kopio toki siellä piilossa olevassa ketjussa, sekä asianosaisen vastaus.

    Näitä saatetaan oikeasti tarvita sieltä ketjusta.
     
    mikkis83, Uniflo, Norri ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  15. palontie

    palontie Double Gearhead

    Heti joulun jälkeen taas avataan,oota vielä hetki.
     
    mikkis83 tykkää tästä.
  16. esmi

    esmi Gearhead

    Jouluun on 312 päivää!,että joskus sen jälkeen!;)
     
  17. mikaa7146

    mikaa7146 Gearhead

    +14 vuorokautta lisää jouluun ja ollaan taas LOPPIAISESSA, avataan heti sen jälkeen, seuraavalla viikolla kun päästään normaaliin päivärytmiin. Odottelemaan seuraavaa LOPPIAISTA..

    Joku tainnut keksiä ikiliikkujan?
     
    palontie, xarper, GM -65 ja 1 muu tykkäävät tästä.
  18. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    pian vapautuu kuten myös falcont-keskustelu
     
    mikkis83 ja Norri tykkäävät tästä.
  19. riv73

    riv73 3rd gear

    Onko kenelläkään tuoreita kuvia Hämeenlinnan kanitarhasta? Että mikä siä on autojen tilanne.
     
  20. bathory

    bathory Gearhead

    Oliko Falcont siis itsekin vastannut sinne?
     

Kerro tästä muillekin!