1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästekäyttömme. Lue lisää.

Falcont

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Mr_MilleR, 11.9.2009.

 1. xarper

  xarper Gearhead

  Jooh mun osat oli lauantaina käsiteltävänä Summitilla kum vihdoin tuli stroukkisarja sinne, saa nähä millon lähtee ja saapuu sit mut aika kohtuuton aika yli puol vuotta toimitusaika :poff:
  Ei ehkä kannata muutaman euron takia säästää vaan tilata vaan ite, saa ajallaankin tavarat vielä.

  Rockauton paketit ei kyllä petä koskaan.
   
  mikkis83 tykkää tästä.
 2. Fc

  Fc 3rd gear

  Suosittelen tilaamaan lentorahtina osat jos esimerkiksi syksylle/talvelle meinaa ottaa, vielä kun tullit on mitä ne on, nimittäin vahvoja huhuja ja arvailuja on ilmassa että osien tullit nousee jossain välissä. Nykyään jotkin isot toimittajat saa suht mukavaan hintaa toimitettua isompia ja painavempiakin tavaroita lentona.
  Jani Falcont 050-5239955
   
  Muokattu: 16.7.2018
 3. Fc

  Fc 3rd gear

  Kysytty tänään, autoa rakennetaan parasta aikaa eikä ole kaupan.
  Jani Falcont 050-5239955
   
 4. Väpsy

  Väpsy 2nd gear

  En tiä montako punasta Olssia Falcontin kautta on nyt tullu, mutta mulle tuli -68 punanen avo Delmontti mikä noukittiin Huhtikuussa h:linnasta, eli oli kevättalvella lumien seassa. Jos kyse oli tästä, miin ei ole myynnissä :D
   
  Muokattu: 16.7.2018
 5. T5

  T5 3rd gear

  Rahat palautettu, homma siis kunnossa.
   
  cdv70 ja Markkedi tykkäävät tästä.
 6. Fc

  Fc 3rd gear

  Äkkiseltään laskettuna tänä vuonna kolme kpl.
   
 7. Ahlapland

  Ahlapland 1st gear

  Ilmajousi sarjan otin falcontin kautta ebaystä viime vuonna.Sarjalla ei ollut sinänsä kiirettä.Maalis huhtikuun aikaan tilasin.Se tuli joulukuussa.Mutta oli ollut vaikeuksia myyjän kanssa saada kaikki osat siihen.Kaikki osat kuitenkin löytyivät laatikoista.Viestettely toimi fbn/puhelimen kautta.

  Nyt pari kk sitten laitoin viestiä että 53 pickup chevy kiinostas.Parin päivän jälkeen sopiva projekti aihio löytyikin Ja maksoin sen.Nyt vain on se kuulema ongelmana että auto on niin syrjässä ettei kukaan ole hakenut sitä kyytiin.viestitelty ja soiteltu ja näyttää ainakin,että hommaan tulee selvyys.
   
  Mikkis tykkää tästä.
 8. SBB

  SBB 1st gear

  Jaetaan nyt itsekin jenkkiharrastaja-newbien kokemuksia prosessista. Itselle tulee Skylark, josta kaupat maaliskuun lopussa. Eka arvio kesäkuun alkuun Suomeen, rantautui heinäkuun puolivälissä ja nyt on odoteltu, että huolinnan kesähessu tms. saa paperit lyöntiin, jotta auton saa ulos. Summa summarum, jos ostatte jotain, niin lisätkää ekaan annettuun arvioon muutama kuukausi niin ollaan lähellä oikeaa.
   
  mikkis83 tykkää tästä.
 9. mopo-ukko

  mopo-ukko 3rd gear

  Kerran asioinut Falcontin kanssa ja siitä jäi hyvä maku.Camaron sisä verhoilut tuli ja toimitettiin työpaikalle Espooseen niin sanotusti ohi kulkiessa.
   
 10. T5

  T5 3rd gear

  Ei nyt varmaan pitäisi sorkkia tätä ampiaispesää enempää, mutta kysyppä miksi ne sitten muita kontteja saa purkuun?
  Mitä nyt omasta kokemuksesta olen noita autoja tuonut, niin ei siellä ennen ole mitään sen kummempaa paperinpyörittelyä ollut. Lasku tulee sähköpostiin ja sen maksettua voi auton noutaa, kunhan maksu näkyy vastaanottajalla.

  Itse varauduin tähän myöhästelyyn ja sanoin että jos elokuun aikana tulee, niin olen tyytyväinen. Viime kuun puolivälissä oli alkuperäinen saapumispäivä. Tosin jos olen oikein ymmärtänyt, niin kontti on jo Suomessa, kun samalta myyjältä tullut toinen auto on myynnissä Falcontilla saatesanoilla "auto Suomessa".
   
  Markkedi tykkää tästä.
 11. xarper

  xarper Gearhead

  Ei siellä mitään moisia ongelmia olekkaan? Hyvin on muutkin autot tulleet, heti kun auto suomessa ja lasku maksettu ni saanut hakea pois, ei ole tarvinnut odotella ja kuunnella mitä ihmeellisempiä tekosyitä aina.
  Tuntuu vaan kummasti aina Falcontin kohalle sattuvan nää "ongelmat"?
   
 12. Fc

  Fc 3rd gear

  Samalta myyjältä ostettiin Challenger, ei Charger kuten sitä tässä varmaan tarkoitat ja se on Suomessa jo. Sun Musse on rantautunut. Soitellaan loppuviikosta siitä. Tällänen "kippo" rantautui tänään, hinta 9300€:
  https://www.nettiauto.com/chevrolet/impala/9465174
  Jani Falcont 0505239955
   
  Muokattu: 8.8.2018
 13. Formula400

  Formula400 1st gear

  Meidän Joulukuussa tilaamat tavarat ovat kuulemma rantautuneet Suomeen,kamat tilattu Joulun ja uudenvuoden välissä ja ovat kuulemma lähteneet vasta Huhtikuussa sen takia ettei mitään jäisi jälki toimitukseen ja nyt saatu tieto että osa tavaroista on jälki toimituksessa!!! Hienoa toimintaa!Nyt on tilattu tavaraa Falcontin kautta kuuluisat kaksi kertaa,ensimmäisen ja viimeisen kerran.Nyt tulleilla osilla ei enään tarvetta kun ajokausi on jo päättymässä ja autoa ei enään kerkiä saada kisakuntoon kun osa tavarasta on edelleen rapakon takana.
   
  xarper tykkää tästä.
 14. Fc

  Fc 3rd gear

  Tämä osoittaa sen ettei kannata kimppatilauksia tehdä, tuonkin tilauksen arvo oli n. 25 000usd. Muutamalle asiakkaalle tilattiin moottoreita ja kahdelle asiakkaalle tilattiin ne kaksinkappalein niin että ne tulivat kontissa ja kun kamat ei ollut tarpeeksi nopeaa matkassa niin molemmille tilattiin lentona uudet koneet, Falcont maksoi! Toiselle asiakkaalle kelpasi kone ja haki sen itse lentokentältä mutta toinen perui koko kaupan. Nyt markilla on kolme V8-konetta joista tuskin hintaa tulee saamaan eli tappiota sen puoleen rutkasti. Kannattaa jatkossa ottaa lentona kaikki kamat Amerikasta niin saa ne toimitukseen 1-2 viikossa jos kamaa on vaan hyllyssä.
  Jani Falcont 0505239955
   
  Mikkis tykkää tästä.
 15. stinnes

  stinnes 2nd gear

  Laitatko tietoa mitä motteja ois kaupan?
   
 16. Rotten

  Rotten Gearhead

  Paljon maksaa 10000km ajettu 440 stroukattu 493!?
  Tai paljon maksetaan? :p
   
 17. mikkis83

  mikkis83 Gearhead

  Tuskin siellä voortin moottoreita kuitenkaan on?
   
 18. Vuokralainen

  Vuokralainen Gearhead

  Sattuuko mikään niistä ylimäärä koneista olemaan Letukan isolohko?
   
 19. Fc

  Fc 3rd gear

  Muokattu: 11.8.2018
 20. jonski

  jonski 3rd gear

  Nonii se ois yli puolvuotta sitte maksettu auto jonka piti tulla kolmessa kuukaudessa. Jonki verran hävettää ku tätä puljua mainostin "helppona tapana hommata jenkki". Mukava maku jäi alottelevalla harrastajalla tästä.. Itellä ei oo ikinä edes meinannu mennä yli 3kk, kun oon käyttäny muita välittäjiä, ei voi ku moittia tätä showta.
   

Kerro tästä muillekin!