Falcont

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Ylläpito, 24.12.2018.

Ketjun tila:
Ketju suljettu.
  1. Ylläpito

    Ylläpito Gearhead Staff Admin

    Eiköhän nyt ole aika pitää joulutauko myös tässä aiheessa. Ainakin vapaaehtoiset moderaattorimme keksivät koko joukon muutakin tekemistä kuin istua jouluaattona tietokoneen ääressä selvittelemässä ilmiantojen tulvaa ja sitä kuka sanoi ja mitäkin.

    Keskusteluun ei ole juurikaan mitään lisäarvoa tullut aikoihin ja samojen asioiden jauhaminen jatkuu ja kiertää kehää. Tämä on keskustelufoorumi eikä kuluttajariitalautakunta tai oikeussali. Tämän tyyppiset ongelmat eivät ratkea täällä keskustelemalla, joten tässä on ihan hyvä sauma pitää pieni joulutauko.

    Jospa nyt itse kukin rauhoittuu joulun viettoon ja palataan takaisin tähän aiheeseen myöhemmin.

    -Ylläpito-

    Ps. Tämä ei ole kannanotto itse keskustelun aiheeseen, ei puolesta eikä vastaan.
     
    Rellu61, Fuselage, Harri S ja 21 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
Ketjun tila:
Ketju suljettu.

Kerro tästä muillekin!