Fenderit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja MH, 11.6.2009.

  1. MH

    MH 3rd gear

    Allaolevassa linkissä ylimpänä olevat fenderit kiinnostaisi, onko joku tilaillut tuollaisia ko. firmasta tai olisiko jollain hyllyllä pölyttymässä?
    Peltiset olisi tietysti kivat mutta taas se $$$ ratkaisee. Jos joku on noita suomessa tehnyt kuidusta(tai pellistä) ja olisi jouten niin kertokaa.

    Siis 39 voortiin teardropskirtsit on kyseessä.

    http://fenderskirtdepot.com/Ford/
     
  2. late

    late Gearhead

    Jos jollain on peltiset niin voisin tehdä niistä kuitumuotit. Siis jos ne sais liisinkiin vähäksi aikaa. Ja voisin myydä niitä edullisesti. Voisin tehdä fenderien lainaajalle kuituset ilmaiseksi maksuksi lainauksesta. Jos kiinnostaa, niin soita p.0445011579
     

Kerro tästä muillekin!