FHRA=Eagle racing

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja nalle71, 21.5.2007.

  1. nalle71

    nalle71 Gearhead

    on hienoa huomata että kaikkia talleja kohdellaan tasavertaisesti. mielestäni viikonlopun episodi todisti sen,(eagle vs. til-racing) ensin hävitään lähtö ja sitten valitetaan suu mutrussa fyyralle ja fyyra antaa lapselle(eagle-racing) mitä lapsi haluaa. niinhän se kunnon vanhempi lapselle tekee eli antaa kaikki periksi, kun ei oo munaa sanoo vastaankaan. sanonkin tässä nyt että kannattaako noissa kisoissa enää käydä kun tuloskin tiedetään jo etukäteen tai sitten väännetään säännöt sellaiseksi että eagle-racing team ne hyväksyy. ennustankin tässä julkisesti nyt että seuraavissa kisoissa eaglen autot ovat 1 ja 2 sunnuntaina kun kisat ovat ohi EI sen takia että heillä on kaksi nopeinta autoa vaan sen takia että säännöt on tehty heidän ehdoillaan.
     
  2. Drag-on

    Drag-on 1st gear

    Reilupeli on perseestä...vai mitäs siinä lappusessa luki? :odroll:
     
  3. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Ja nyt ostamaan se janne sohva maskusta ja heti!
     
  4. kime2

    kime2 Gearhead

  5. Galaxie500

    Galaxie500 Gearhead

    Mikäs hässäkkä tää on ollut?
     
  6. turbo

    turbo 3rd gear

    huhuja olen kuullut

    Näin yövuorossa on aikaa pöyhiä syntyjä syviä ja parantaa maailmaa...

    Hevosmiesten tietotoimisto kertoi, ettei Tupalaa saa enää voittaa ajamalla, kun... :oops:
    Uutinen 18.5.2007: Alastaron moottoriratayhtiön, Alastaro Circuit Oy:n, osake-enemmistö siirtyi uusille omistajille viime viikon perjantaina tehdyllä kaupalla. Köyliöläiset Tarmo ja Tero Tupala hankkivat tehdyllä kaupalla osake-enemmistön. Entiset omistajat Kari Isotalo, Pentti Setälä ja Markku Hietamäki jäivät yhtiöön vielä vähemmistöosakkaiksi. Viite: http://www.eagleracing.fi/uutiset.html

    Kuulemma uusintalähtöasian käsittely on vielä kesken, vaikka palkinnotkin on jo jaettu ja voittaja paljutettu. :soosoo:

    Onneksi minun ei tarvitse enää edes yrittää ymmärtää kuinka FHRA kehtaa... ensi vuoden jäsenmaksua en enää tule maksamaan. :mad:
     
  7. nalle71

    nalle71 Gearhead

    Onneksi minun ei tarvitse enää edes yrittää ymmärtää kuinka FHRA kehtaa... ensi vuoden jäsenmaksua en enää tule maksamaan.

    sama vika. unohtakoon täältäkin 3 jäsentä samantien. me siirrytään seuraamaan katuautokisoja lentokentille ja mitä suosittelen myös muille jotka ovat kypsyneitä siihen, että yks kotkanpesä (eiks tää ollu myös hitlerinkin kotiluola) määrää kuinka ja millaisilla säännöillä ajetaan
     
  8. HEMI

    HEMI 1st gear

    Kertokee mitä oikein tapahtu?
     
  9. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Joo kertokaa, kiinnostais oikeasti tietää :eek:
     
  10. nalle71

    nalle71 Gearhead

    selviää aika pitkälti kun lukee comp indeksit osiosta mutta lyhyesti sanottuna sääntöjä muokataan niin kuin kotkanpesä haluaa eli kun eaglen auto häviää niin muutetaan indekseitä niin ettei häviä enään ja otetaan uusinta lähtö
     
  11. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Jos noi syytökset on tosia, niin miksiköhän ei FHRAn toimesta oo laitettu tänne mitään vastinetta tai korjausta mikäli aiheellista. Eihän noin voi oikeesti toimia, onhan meillä suuri ja mahtava AKKkin mukana valvomassa asioita, joten luulisi, että rosvot saadaan kiinni ja virheet korjataan mikäli on tarpeen.

    Vihjeeksi Compin muille kilpailijoille tapauksessa, että nää syytökset on oikeasti aiheellisia : Siirtykää kaikki muihin ryhmiin ajamaan, niin saavat poijaat sitten ajella kahdestaan mestaruuksistaan ilman virallista mestaruus käsitettä :poff:

    Muussa tapauksessa unohdetaan koko juttu :eek:
     
  12. kaasua

    kaasua 1st gear

    olen kans ihmetelly et miks kukaan jota tuo asia koskettaa, ei oo kommentoinu millään tavalla!!!! (FHRA TAI KILPAILIJAT)
     
  13. KennyJr

    KennyJr 1st gear

    Tämä on ihan villi arvaus, mutta asian käsittely on vielä kesken.
     
  14. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Toivottavasti ja luultavasti olet oikeassa :rotfl:
     
  15. kaasua

    kaasua 1st gear

    ENNEN VOITTI SE KELLÄ OLI KALLEIMMAT VEHKEET!!!! (NYT VOITTAA NE JOLLA ON KALLEIMMAT VEHKEET JA PARHAAT SÄÄDÖT...! EIKU SÄÄNNÖT :rotfl:
     
  16. kuula

    kuula Gearhead

    Enemmän ku vähän em. kannalla, luokan vaihto esim ds tai Pet ,SPet. Enemmän sakkia kansalle näyttävii luokkiin kuten street reee. Tosin, allways, Money talks &and Bullshit walks. :soosoo:
     
  17. nalle71

    nalle71 Gearhead

    olen kans ihmetelly et miks kukaan jota tuo asia koskettaa, ei oo kommentoinu millään tavalla!!!! (FHRA TAI KILPAILIJAT)

    www.til-racing.com sivulta löytyy tieto siittä, että asia on viety akk;n vetoomus käsittelyyn, sieltä tulee ratkaisu asiassa kunhan ehtivät käsitellä. ja eihän eaglen sivuilla tietenkään oo mitään muuta kuin juttu siittä kuinka hyviä he ovat ja kuinka he taas ottivat ansaitun kaksoisvoiton. juttua siittä että millä konstilla se tuli EI tietenkään mainita, mutta saa nähdä miten suu pannaan, sitten kun akk;n päätös tulee, sillä luotan edelleen siihen, että rehellisyys maan perii, vaikka onhan meitä moneen junaan, kuten viikonloppuna nähtiin ja kuultiin
     
  18. Jackal

    Jackal 1st gear

    Joo naurattaa kun aina joka paikassa kuulutetaan että suuri ja mahtava FHRA on suomen kiihdytysautoilun kattojärjestö mitä suuresti ihmettelen kun kuitenkin näyttää olevan sielläkin järjestössä joko oma lusikka erään tiimin kanssa samasa sopassa tai sitten yksinkertasesti siellä istutaan hameet päällä
    johtoportaassa jos ei pysty toimimaan omien sääntöjensä mukaan. Mutta kuten aikasemmissa viesteissä jo lukee niin odotetaan AKK tuomioo mikäli sieltä jotain tulee. Ei muuta voi kun sanoo että reilu peli on perseestä kuten sekin on jo moneen kertaan sanottu....
     
  19. KennyJr

    KennyJr 1st gear

    Nyt kun on oikein innostuttu syyttämään järjestävää osapuolta niin kuinka moni oikeesti tietää mitä kisoissa tapahtui ja miksi?
    Unohdetaan kaikki mitä kaveri on kertonut, mutut, mitä on lukenut inter.netistä tai on kuullut jostain...


    Jari
     
  20. V-100

    V-100 1st gear


    No just näin, toi oli fiksu kommentti :soosoo:

    Mä en ainakaan oikeesti tiedä, mitä on tapahtunut. Voiskohan vaikka tuo järjestävä osapuoli vaivautua ulos kaapista ja kertoa, että mitä tapahtui ja miksi, niin saatais tuo toisenkin osapuolen versio julki...
     

Kerro tästä muillekin!