FHRA Kausikortti - Black Friday tarjous 100€

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Rami_Vaan, 25.11.2022.

 1. Rami_Vaan

  Rami_Vaan 2nd gear

 2. Rami_Vaan

  Rami_Vaan 2nd gear

  Täytynee kannattaa ry:tä ensi vuonnakin, vaikka tänä vuonna taisi mennä lähes persneton puolelle kun kävin vain ACS:ssä ja NitroNatikoissa...
   
 3. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Kiitos muistutuksesta, kausikortti tilattu! :odsmile:
   
 4. nikkez_

  nikkez_ 2nd gear

  Vähän aiheen ohi, mut eikös joskus v8 tilaajana tms saanu yhden ilmasen vedon silloisille v8/gti testipäiville? Mahtaiskohan moinen toimia tänäpäivänä vaikka tossa kausikortin yhteydessä, että jokamiespäivillä sais käydä kokeilemassa vedon.
   
 5. 440Mag

  440Mag Gearhead

  Tää olis hyvä. Itse tullut kierrettyä noita fhra:n järkkäämiä kiihdytyspäiviä kuljettajan penkiltä, eikä silloin ole paljoa taskussa oleva kausikortti auttanut.

  Ei sillä, ostin kyllä äsken taas ens vuodellekin
   

Kerro tästä muillekin!