FHRA Kilpailukutsu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja triniemi, 30.12.2011.

  1. triniemi

    triniemi Gearhead

    Ilmestynyt näköjään tänään.

    Muutama kysymysmerkki jäi itselle:

    - Pro ET ei ole merkitty EDRS ryhmäksi, eikä aja nitrokisoissa vaikka EDRS kalenteriin on näin merkitty?

    - SPS ajaa Kalajoella? Ymmärsin, että toivottiin SPS - kuskien puolesta toisin.
     
  2. W201

    W201 3rd gear

    http://www.speedgroup.eu/EDRS/race_calendar2012.htm

    Kannattaa huomioida seuraava lainaus tuolta speedgroupin sivuilta tuosta EDRS 2012 kalenterista:

    Published December 23rd 2011

    Please note the EDRS 2012 calendar is today preliminary in regards to what classes is included at an event or the status of the event. Events and tracks may also be added at a later date. The full event dates and event names will be added in January. Updates are published on this page as they appear, so please check in once in a while over the nearest months to make sure you have the latest info on hand! The EDRS Series Regulations Document (incl points system, administrative procedures and other facts) will be published during January 2012.
     
  3. triniemi

    triniemi Gearhead

    Sinänsä harmi, kun Pro ET:n säännöt olis ollu yhteneväiset EDRS-sääntöjen kanssa. SPETissä taas on varmaan hiukan keskuteltavaa.
     
  4. joopa

    joopa 1st gear

    En oo nähny kilpailukutsua mut mä ihmettelin jo siitä edrs kalenterista kun oli comppikin merkattu kalajoelle.Eikös täällä joskus syssyllä Tähkänen tai joku kirjotellu et kalajoen kunnan kans on neuvoteltu isosta kehityspaketista kalajoen radalle,ilmeisesti se on sitten toteutunu.Hienoo jos näin.
     
  5. triniemi

    triniemi Gearhead

    Soitin Väljän Tapsalle ja selkeni, et neuvottelut EDRS-kuvioista on kesken. Tulos pyritään saamaan heti alkuvuodesta ulos, mutta tietenkään ei voida varmaksi luvata, kun on paljon muistakin ihmisistä kiinni, kuin FHRA:n.
     
  6. Jza

    Jza Double Gearhead

    Kaveri bongasi vähän ihmeellisen kommentin tuosta kisakutsusta.

    Mitähän tämä on suomeksi? Pitääkö autot siis hinata lämmittämättöminä lineuppiin ja rykäistä ekat vedot kylmillä moteilla? :eek: Vai aloitetaanko ajaminen vasta kymmenen jälkeen...

    Kuitenkin varikkohiljaisuus loppuu ysiltä ja ajaminen alkaa kympiltä. Ei nyt aukea tuo.
     
  7. Ck

    Ck Gearhead

    Samahan toi oli jo tänä vuonnakin että aamulla sai käyttää vasta kymmeneltä tai yhdeltätoista, eli samaan aikaan kun lajittelut alko.
    Ettei sinänsä mitään uutta. Junnut tais ajaa ekana niin kyllä siinä ehti lämmitellä
     
  8. Jza

    Jza Double Gearhead

    Ok. Eipä tullut oltua tänä vuonna tuolla, niin siksipä kyselen itsestään selvyyksiä ;-)
     
  9. triniemi

    triniemi Gearhead

    Mä ratkaisin asian ajamalla lineuppiin. Hiukan tuli kyllä kiire lähtee heti katsastuksen jälkeen, mut sitten ehti hetken jopa rötköttää paikallaan lineupis, sammuttaa ja sit kohta jo mentiinkin. Oliskohan ollu Pro ET jopa ihan ensimmäinen ryhmä vai mahtoko mennä junnut ensin?
     
  10. Jza

    Jza Double Gearhead

    Mutta ei kait sinne saa ajaakaan, jos satut olemaan ekojen joukossa ja kerätään jengiä lineuppiin, eikä kello ole vielä täysi?

    Mutjoo. Eiköhän tuo onnaa. Kiirus siinä varmasti tulee kuitenkin joillekin. Ja kait niitä junnujakin lämmitellään yleensä...
     
  11. Mopar

    Mopar Gearhead

    Täytyy se junnukin lämmittää.... :eek:
     
  12. Mopar

    Mopar Gearhead

    Ei oo SPS nitrokisoissa, ilmeisesti, kun on cup ryhmä :eek:
     
  13. Rellu8

    Rellu8 Gearhead


    Taitaa tulla entistä suurempi kaavio OL:ään Nitroissa.:)
     
  14. Putte

    Putte 1st gear

    Junnut meni ensin ja sitten taisi olla ProET. Muistakaa myös se, että katsastukseenkaan ei saa lajittelupäivänä ajaa ennenlajittelun alkua, vaan kilpurit on joko työnnettävä tai hinattava ihan joka ryhmässä.
     
  15. Cadillac390Man

    Cadillac390Man Gearhead

    Hianoo, nää Suomen mökkihöperöt saa mielensä läpi. :mad:

    Täytynee sitten jättää eka rundi ajamatta, kun ei ehdi lämmitellä tekniikkaa. Tollaisella Proo koneella ei viittis lähtee kylmänä. :oops:

    Tolla vanhalla katukoneella ehti lähteä ajamalla lineuppiin. :rotfl:

    Vai pitäiskö siirtää kilpailun alkamisajankohtaa, että ne hitaammat koneetkin ehtii lämmittää ennen vetoa? :poff:
     
  16. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Eiköhän nuo ajojärjestykset saa soviteltua niin että tulee reilusti sanomaan vaikka mulle että tarvii aikaa lämmitykseen, pannaan sivuun ja otetaan seuraava pari ajoon..
    Patit tömisemään tasalta ja muutaman minuutin päästä sitten ajamaan. Kyllä joku printterin-paperi taas puuttuu ja saadaan venailla :argue:
     
  17. gremlin

    gremlin Gearhead

    Ei nyt tehda asiasta noin kauheen vaikeeta. Taitaa etevimmilla olla noita koneen ja lootan lammittimia ollut kaytossa jo jokusen (kymmenen?) vuotta.

    http://www.padheaters.com/

    P.S. Ja samaa mielat Mikkiksen kanssa, eikohan siella jokunen minuutti aina mene ennenkuin alotetaan, syysta tai toisesta. Ei ihan heti tule kylla mieleen etta olisin osunut paikalle etta olis minuutilleen alotettu ajamaan.
    Ja lisaks junnu kierros jos on ekana, niin kuin pitaskin, niin siinahan menee jo helposti 10 minuuttia.
    Ei silti, etteiko ne junnutkin sita lammittelya tarttis mutta moinen pieni kone lampee aika mukavasti varikolla kuumailmapuhaltimella.
     
  18. supo

    supo Double Gearhead

    Kyllä kerkii lämmitellä Pro vehkeetkin eli ei jätetä vielä tässä vaiheessa kierrostakaan ajamatta eli ei kun niitä pirssejä ja pyöriä tallille laittamaan kasaan että päästään vetämään isoa kovaa heti kauden alussa motoparkissa!!!Ps.kun OL on vetovuorossa niin luulen että on mennyt n. tunti eli eikös siinä kerkii lämmityskäytön ja venttiilien säätö/tarkistuksen tehdä ja hinata auton lineuppiin!!!Toivotaan että saamme Motoparkin avaukseen perjantaille harjoituspäivän!!!
     
  19. janis77

    janis77 1st gear

    toi harjoituspäivä ois kyllä aika mahtava juttu!!
     
  20. lisenssin hinnasta en löytäny tietoo lieneekö sama 90e ku viime vuonna.kitti ei kait vieläkään anna ite hintaa ?
     

Kerro tästä muillekin!