FHRA:n syyskokous lauantaina 10.11 klo 12

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja C-barge, 7.11.2012.

  1. C-barge

    C-barge Gearhead

    Lauantaina olis taas FHRA:n jäsenillä tilaisuus kuulla vuoden tapahtumat kun talousarvio eistellään, päätetään jäsenmaksuista katellaan vuoden 2013 talousarviota ja valitaan johtokuntaan erovuoroisten tilalle joko uusia innokkaita joita varmaan kosolti ehdolle tarjoutuu, tai vanhoja hyväksi havaittuja mikäli ehdolle suostuvat.

    Erovuorossa ovat seuraavat; Johanna Honka, Martti Luoso, Esa Suokas ja Tarmo Manninen. Vaalitapahan on sellanen, että jokainen kokoukseen saapuva voi antaa äänen 0-4:lle ehdokkaalla mikä tietty strategisesti tarkoittaa sitä, että jos erityisesti toivot jonkun tietyn/tiettyjen ehdokkaiden pääsyä, kannattaa nataa ääniä vain heille. Mitään käsitystä ei ole erovuorossa olevien toiminnasta johtokunnassa, ei äänestyskäyttäytymisestä siellä eikä näkemyksiä käsitellyistä/päätetyistä asioista, eikä edes halukkuudesta jatkaa. Mut tuolla ainakin viiminen asia selviää, tuskin muut.

    Eli nyt olis taas kerran mahdollisuus vaikuttaa tai jopa alkaa itse vaikuttamaan sekä esittää kysymyksiä mieltä askarruttavista asioista.

    Ja kokoushan on Helsingin Länsisatamassa, Classic Car Cafessa, "siel mist tallink lähtee". Kannattaa osallistua aktiivisesti jos asiat yhtään kiinnostaa ja kaipaa selvyyttä FHRA:n rooliin harrastajien edustajana tai muutosta siihen. http://www.goldenclassics.fi/sijainti.html
     
  2. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Ja jos jokin asia on mielestäsi vituillaan fhra:ssa, ei se vaadi kuin muutaman ehdokkaan ja muutaman kymmentä kaveria äänestämään. Ens vuonna taas sama juttu. Sen jälkeen ajellaankin vaikka striitissä proo modeilla ;)

    Mutta joo, kaikki sankoin joukoin paikalle juomaan kahvettia ja kuuntelemaan mihin rahnat on käytetty.
     
  3. C-barge

    C-barge Gearhead

    Tää siis... tänään. Aika vaisuu osanotto tähän keskusteluun verrattuna siihen kuinka huolissaan oltiin et miten FHRA ajaa harrastajien asiaa...
     
  4. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Mä en taida täältä maalta kameta itseäni paikalle, mä luotan teihin että osaatte äänestää niinkuin kuuluu.

    Jykää mä kyllä johtikseen toivoisin.
     
  5. C-barge

    C-barge Gearhead

    Pyrky puuttuu.
     
  6. SuperGas

    SuperGas Gearhead

    Joko on tietoa syyskokouksen kulusta? Miten meni?
     
  7. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Nii, ehkä ne meni kaikki bileisiin siit jatkamaan eikä voi meille kertoo mitä tapahtuu.
     
  8. W201

    W201 3rd gear

    Reilu 40 jäsentä paikalla, johtokuntaan ei ollut ketään uutta ehdokasta tarjolla erovuoroisten tilalle, eli ei äänestelty vaan vanhat jatkavat.
    Muutenkin kokous sujui mielestani hyvässä hengessä kestäen vain 55 minuuttia.
    :)
     
  9. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Oho.. Viime vuonna oli sentään menoa ja meininkiä mukana..


    Eli valtakunnassa siis kaikki hyvin?
    Jos on jotain vittuiltavaa fyyran touhusta niin puolen vuoden päästä ois taas aika sille, eli kevätkokous =)
     
  10. ata

    ata Gearhead

    No katuautotoiminnasta ei kyllä ollut kauheasti esitettävää, samaten jäsenkerhojen kanssa voisi olla enemmän jotain yhteistyötä, kun koko jäsenkerhojen status tuppaa jäämään vain ACS:ssä mukanaolemiseen. Olin kyllä paikalla tuolla itse, mutta kun kisaajia tuntui olevan suurin osa paikallaolijoista eikä ainakaan muusta siellä puhuttukaan. Itse en tohtinut alkaa takarivistä kommentoimaan. Ei mitään vittuiltavaa ole, mutta aika kisapainoitteinen oli kokouksen anti.
     
  11. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Niinhän ne on, siks ois hyvä kun sinne menis myös muuta väkeä, vois vaikka pienoismallijaosto haalia sinne sen uuden hallituksen. Ois komeeta vetää 400 metrii rc-autoil ja kevääl ois halli täys malleja =)
     
  12. 6v92

    6v92 1st gear

    Kahvi ja kakku oli hyvää ja sitä oli riittävästi.Takariville kuului huonosti ja lasitkin jäi kotiin niin ei nähnyt taululle mutta seura oli mukavaa.Viime kerrasta oli 22 vuotta ja meno oli kyllä rauhottunut siitä.
    Johtis oli hoitanut pestin hyvin ja kaikki sai jatkaa koska uusia halukkaita ei ollut. Eli valtakunnassa kaikki hyvin.

    T: Taas jäsen B
     
  13. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Ihan tälleen offtopikkina...

    Onko jokin asia muuttunut vaikka vuoden 2010 jälkeen? Silloinhan oli muistaakseni melkoisen lämmintä tuo kirjoittelu täälläkin.
     
  14. Putte

    Putte 1st gear

    Kokouksen anti on sitä, mistä tulevat aktiiviset jäsenet. Kisamiehet ovat selkeästi olleet aktiivisempia kuin katumiehet ja se näkyy kokouksissa. Lisää aktiivisuutta peliin kaikilta jäseniltä.
     
  15. BRC1

    BRC1 Gearhead


    Jaa,a .. tiiä sitä. Oisko ne aktiivisimmat rötösherrojen metskaajat huomanneet etteivät pysty itse parempaan?
     
  16. C-barge

    C-barge Gearhead

    Juu, kokouksessa tuli käytyy, ja meni nopeesti. Varmaan ennätys.

    Taakse ei oikeen kuulunut, ja taulu johon numeroita heijastettiin oli epäselvä. Kokouksien keskeistä antia ovat menneen vuoden talousasiat ja tulevan vuoden budjetti. Pääasiassa se tarkoittaa siis american car showta ja kisapuolta, kisapuolta käydään tarkemmin läpi ja siks saattaa tuntua siltä et on kovinkin kilpailupainotteista. Paikalle vaivautuvat jäsenet ovat myös pääsääntöisesti kilpailutoimintaan tavalla tai toisella osallistuvia.

    Jos en ihan väärin katellut, niin paikalle oli vaivautunut 42 jäsentä, mikä ei liki 3000 jäsenen kerhossa ole järin runsaasti. Eli tilaa olis isommallekin poppoolle jolloin sitä keskustelun painopistettä pystyis kyllä muuttamaan. Esityslistalle voi myös etukäteen tuoda asioita käsiteltäväksi ja kohdassa muut esille tulevat asiat voi ehdottaa ja herättää keskustelua kaikesta maan ja taivaan välillä. Siellä on aivan tarpeetonta ujostella mikäli jokin asia mieltä painaa.

    Johtokuntaäänestyksessä erovuoroiset ilmeisesti olivat suostuvaisia jatkamaan ja kun ei muita ehdokkaita ollut, jatko oli äänestyksettä selvä. Olisko tossa koko kokouksenkulussa jo itsessään ollut pienoista protestia sitä kohtaan, et johtokuntatoiminta ja sitä kautta koko yhdistys koetaan hieman etäiseksi ja salamyhkäiseksi?

    Tos vapaasana osiossa tuli esille vain katuautosäännöt, joita siis ollaan tarkastelemassa kaudelle 2014. Asiasta perustettanee jonkinlainen työryhmä sitä pohtimaan ja silläkin saralla varmaan kaivattais aktiivisuutta ja mielellään C & D ryhmien edustajana otan vinkkejä vastaan, jyrpoh@hotmail.com osoitteeseen ilmoittamalla pääsee striittien jakelulistalle. B:n edustaja ei kuulemma ole ollut FHRA:han missään yhteyksissä eikä osallistunut kokouksiin.

    Toinen esille tullut asia koski junnuryhmiä joile haluttais SM-arvoa nykyisen cup-arvon sijaan. Jos oikein ymmärsin, niin sellaista päätettiin anoa.

    Sit se kokous olikin loppu. Mut illalla jatku samassa paikassa Hot Roddingin 40 vuotisbileiden merkeissä ja sen anti tais kyllä olla itse väsynyttä kokousta huomattavasti suurempi.
     
  17. starcraft

    starcraft Gearhead

    Mun mielestä tuollaisen valtakunnallisen kerhon vuosikokous pitäisi olla vuosittain eri paikkakunnalla järjestetty. Voisi tulla ihan erilailla uutta porukkaa toimintaan mukaan. Koskee myös muita valtakunnallisia kerhoja. Tuonne Helsinkiin on esimerkiksi täältä pohjanmaalta senverran matkaa etten ole edes harkinnut ikinä kokoukseen lähtöä.
     
  18. C-barge

    C-barge Gearhead

    Jos ei vuori tuu muhammetin luokse, ni mitenhän ois jos edes kerran se muhammetti vaivautuis vuorelle? Täällä järjestetyissä kokouksissa on osallistujamäärä yleensä ollut siinä 50:n paikkeilla; kun tekee vaikkapa kokouspaikasta esityksen ja hommaa sen bussillisen äänestäjiä kokoukseen niin niitä kokouksia voi jatkossa järjestää vaikka Äkäslompolon nesteellä jos huvittaa. Ja siirtää vaikka toimiston sinne kanssa.

    Niin, ja en siis ole periaatteessa tuota ajatusta vastaan, mut täällä kokouksessa on edes toi viitisenkymmentä jäsentä. Paljonko olis jos se järjestettäis vaikkapa siellä Pohjanmaalla? Ja missä sit seuraavan kerran? Mut kukaan sitäkään asiaa ei tule syliin kantamaan, vaan sitä aktiivisuutta tarvitaan tässäkin asiassa mikäli halua oikeesti on.
     
  19. pantera

    pantera Double Gearhead

    Komppaan
    Kiertävä tre-jkl-vaasa- akseli kohtuuistaisi matka-aikoja ja kuluja .
    Palvelis keski-ja pohjoissuomen jäseniä ja antas mahd. uutta nostetta toiminnalle.
    Hki on vaan liian syrjässä :(
     
  20. Putte

    Putte 1st gear

    Jäsenistöstä 60 prosenttia on pääkaupunkiseudulta ja siksi myös kokoukset ovat siellä missä valtaosa jäsenistöstä.
     

Kerro tästä muillekin!