FHRA Nitro Nat`s 4.-7.7-2013

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Mopoilija, 10.6.2013.

 1. Woodpecker

  Woodpecker 2nd gear

  Nitro kisat on sellainen asia jonka jokaisen soisi kokevan kerran elämässä. Siihen jää sitten koukkuun tai ei.
  Käytte sitten ravessa jos kiihdytys ei kiinnosta...

  Sunnuntai paras päivä seurata kilvan_ajoa. Pudotuksissa noipeimpien kuljettajien on pakko lähteä ajoissa ja ajaa täysiä
   
 2. XVD

  XVD Gearhead

  Sama täälä... Boikotoin kyseistä tapahtumaa leiriintymisen hiinnan takia. Tuolla hinnalla saa jo hotellihuoneen täyellä ylöspijolla ja tuolla saa vaan auton parkkiin sepelikentälle jossa ei voi etes rillata tulipalovaaran takia! En ymmärrä miten tuomonen sepelikenttä saahaan syttymään. Samapa se ei kuulu mulle enää nuo kapinat. Käyn tässsä likempänä kahtoon ni ei pala sepelikkö.
   
 3. tukkijulli

  tukkijulli Gearhead

  Olisin paikalla kaikki neljä päivää,jos kunto antais periks.Tänävuonna piti jättää lähtemättä.Yritellään tihrustaa streamia.
   
 4. ata

  ata Gearhead

  Onko tosiaan niin, ettei Pro Stockissa aja yhtään suomalaista kuskia? Ainakin ilmoittautuneiden listalla koko luokka oli 100% ruotsalaisia. No mikäs siinä kun niillä on hienommat autot muutenkin, mutta wanhat kunnon Pro Stock Suomi-Ruotsi-maaottelut jää näkemättä...
   
 5. Gutless

  Gutless Gearhead

  kuskin nimeä en muista mutta pro modilla muistaakseni ajeli ja mieleen jäi hienon näköinen "ruosteinen hoppa" ja sairaan pitkät burnikset + vauhdikas peruuttelu. Onko hän mukana tänä vuonna?
   
 6. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  Tarkoittanet Fast Freddyä 8)

  Eli tota:
  http://www.dragracingonline.com/raceres ... om-DRO.jpg

  Ihme kyllä sitä(kään) ei näy nyt ilmottautuneissa :-?
   
 7. homer

  homer Gearhead

  Itse ynnäilin että lauantain reissu kustantaa noin satasen. Kisapiletti ja parkki 45 euroa. Puurot ja munakokkelit autokeitaassa matkan varrella ja loput bensaan. Lidlin saskiaa pari litraa vielä evääksi. Katsomopaikan virkaa hoitaa Hongkongista vitosella viime kesänä ostettu kolmijalka.
   
 8. temppi

  temppi 3rd gear

  Meinasin ampua nettistreamin käyntiin ja sivusilmällä kuikuilla (lähinnä kuunnella) työpäivän lomassa, mutta nettistream maksaa 30e! Sanokaa mitä sanotte, mutta munmielestä on melko kallista...
   
 9. Jza

  Jza Double Gearhead

  Jestas mikä hinta, eikä mahdollista ostaa päivä kerrallaan :eek: Meinasin itsekin että olisin tämän päivän luimistellut netistä ja huomenna paikan päälle, mutta eipä raaski. Kympin olisin ollut valmis pulittamaan mutta en kolmea yhdeltä päivältä.
   
 10. temppi

  temppi 3rd gear

  Tuo 30e on koko Nitro-viikonloppu, mutta jos sitä haluasi katsoa vaikka vain tänään, niin se ei kaiketi onnistu vaan on ostettava koko viikonloppupaketti.
   
 11. ata

  ata Gearhead

  Jo on hinta lykätty nettistriimille jos se maksaa 30 euroa!!! (samalla rahalla tulee esimerkiksi DNA:n kaapeli-tv:stä Motors TV-kanavaa 10 kk verran...)
  Viime vuonna tuli käytyä paikan päällä lauantaina ja sunnuntain lähdöt katsottua netistä, nyt pitää sitten odotella lähetyksiä MTV3:lta tai tuolta Motors TV:ltä jos ei mene sunnuntaina paikalle... Tosin paikan päälle mennessäkin on nyt hankalampaa kun pitää olla lippulappukupongit mukana kun pelkällä jäsenkortilla ei saa alennusta lipuista, vaan pitää olla sekä lippulappukuponki että jäsenkortti... mikähän järki siinäkin on...
   
 12. VSOP

  VSOP 3rd gear

  No hopsan... kesäkuussa kun Tierpin kisoja seurasi streamina, niin koko vkl kustansi 10 euroa. Oli kohtuullista. Niin tai näin, Alastarolle onneksi pääsee nyt paikan päälle... tällä kertaa ei kuitenkaan ostettu vip-tikettejä. Viime vuonna vkl-viptiketit 300,- ja nyt 600,-... Ei ole tapana hinnoista rutkuttaa, mut nyt kun vippitikettien hintoja vertaa muiden maiden vastaaviin, niin kyllä pomppas, ei raski sijoittaa noin paljoa.
   
 13. Mudracer

  Mudracer Double Gearhead

  Saas nähdä kuinka äkkiä tulokset näkyy :odroll: .
   
 14. Jza

  Jza Double Gearhead

  No sepä juuri. Olisin ostanut tälle päivälle paketin kun en tästä tänään vielä mihinkään pääse. Mutta olkoon sitten, en tuota rahaa yhdelle päivälle sijoita varsinkaan kun ei sielä ole pro ryhmäläisiä, eikä edes streettejä mitkä lähinnä eniten kiinnostaisi näistä normikuolevaisten ryhmistä.

  mudracer: Onhan tuolla jo tuloksia näkyvissä. Mitähän spetissä lie kellot sekoilleet kun kolmella on 65 sekunnin reaktiot :lol:
   
 15. Barracuda-65

  Barracuda-65 3rd gear

  en myöskään ymmärrä tuota lippulappu juttua miks ei voi olla niin et kortilla saa sen alennuksen niin kuin aikasemminkin ja tietty puoleen hintaan, säästäishän siinä kun ei tarttis moisia kuponkeja teettää. Paikan päälle kuitenkin olen menossa. Kunhan vaan muistais ottaa alennus kupongit mukaan. Nii parastahan se on paikan päällä vai miten se meni :)
   
 16. SauliS

  SauliS 1st gear

  Onkos nyt oikeasti niin että jos raahaan itseni ja asuntovaunun paikalle niin majoittuminen kustantaa 40€/hlö eikä se sisällä muuta kuin muutaman neliön sorakenttää? Eli siellä ei saa grillailla (lue: leiriytyä) edes?? Oli pitkästä aikaa tarkoitus viettää koko vkl kisoissa ja ymmärrän hyvin, että rahaa palaa, mutta nyt panee kyllä mietityttämään..
   
 17. Mudracer

  Mudracer Double Gearhead

  Iso plussa siitä että tulokset on näin äkkiä näkyvillä.
   
 18. gremlin

  gremlin Gearhead

  Voi VI$$U!!
  Ostin tuon nettistreamin, mutta FHRAn sivulta se menee vain spring nationals sivulle, ja ruutuun tulee palvelu ei kaytossa???
  Onko muilla samaa probleemia? ja miten helvetissa saan ton ''halvan'' streamin nyt nakyviin.
   
 19. gremlin

  gremlin Gearhead

  Juu, nayttipas sielta sivun alalaidasta paasevan oikeeseen kisaan.
  Asiallista toimintaa, livestream linkista paasee ostamaan palvelun, mutta linkista ei paase palveluun!! (Y)
   
 20. tukkijulli

  tukkijulli Gearhead

  kepitin sivujenkautta sain näkymään.en tiie mitä herkkua toi buffering mahtaa olla,mut aika tiuhaan sitä mainostetaan..
   

Kerro tästä muillekin!