FHRA Nitro Nationals 2015

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja homer, 27.5.2015.

 1. TiMu

  TiMu 1st gear

 2. peltsi

  peltsi Gearhead

  Ei kuulema noin liukkaalla radalla kukaan voi ajaa kolmosta. Datankeruun perusteella kuulema 4.2 vois olla mahdollista.
  Tämä oli tilanne perjantaina.
  Joko joku ajo sen 4.2:n?
   
 3. homer

  homer Gearhead

  Mikäs se radan liukkaaksi teki. Eikös sen pitänyt olla tänä suvena jo huippukunnosssa? Neergaard ja Horto ajoivat neljä kakkoset.
   
 4. Blower 69

  Blower 69 2nd gear

  Täällä sitä taas asiantuntijat vinkuu radan liukkaudesta,kun "kuulemma" on huono...ja kuitenkaan itse ei ole tehty MITÄÄN sen radan parantamisen hyväksi...

  Omasta puolesta kiitokset rataryhmälle,kolme päivää kisoja takana,yks vielä jäljellä,hienoa kun joku jaksaa luututa sitä strippiä,pelkällä vittuilu palkalla...
   
 5. Jza

  Jza Gearhead

  Ei kait sitä rataa huonoksi kukaan sanonut, vaan sitä ettei pito kestä ottaa kolmosta vaativia tehoja rataan topikoilla? Mikkis: mikäs teidän tiimin näkemys on asiaan suoraan radalta käsin?
   
 6. Rane 66

  Rane 66 Gearhead

  Kerrankin oil tornissa asiantuntemusta. Kiitos siitä ja screenikin oli hyvä.
   
 7. peltsi

  peltsi Gearhead

  Se oli vaan yhden nitroputkikuskin oma arvio kun tulkkas telemetrian tietoja perjantain vetojen jälkeen eikä ollu tarkoitettu omaksi asiantuntevaksi kommentiksi tai vittuiluksi rataryhmää kohtaa.

  et bloweri voit lopettaa ton nillittämisen tälläkin kertaa ihan tähän.
   
 8. camaro1968

  camaro1968 1st gear

  Joku kun siirtäis ne lakaisukoneet, traktorin sekä Cat kauhakuormaajan noin 30m mutkaradan suuntaan niin näkis radan oikean puolen viheriöltä maalialueen. Muuten olen tyytyväinen näkemääni.
   
 9. JuhaKuu

  JuhaKuu 3rd gear

  Voisi kuvitella että radan lämpö nousee liian korkeaksi ja kumi alkaa luovuttamaan öljyä ja liuottimia tehden pinnan liukkaaksi.
   
 10. Tero_S

  Tero_S Gearhead

  Ei äkkiseltään uskoisi mutta selkeesti homma lähti vauhdilla rullaamaan. En uskonut, että tollaseen parannukseen pystyy, kun ensin sellaisen jonon saa generoitua.
   
 11. josu

  josu Gearhead


  No tänään tuo teoria nähdään paikkansa pitäväksi tai ei kun keli viilenee noin 10 astetta.
  Tottahan se ettei parhaat ajat tule +30 asteessa,voisin veikata että tänään mennään 4.0 tai peräti 3sen puolelle,nää on ihan amatööriveikkausta.
   
 12. jallu81

  jallu81 2nd gear

  liian lämmin radan pinta. kumia jäi ihan mopokuskien kengänpohjiin kiinni. kai siinä ny pito irtoaa. me oltiin lauantaina puol 12 paikalla, ja eipä ne jonot kauaa kestäneet. hienosti ajattivat sinne leirintäalueen parkkiin, vaikka sanotiin ettei jäädä yöksi. eikä ollu ruuhkaa sielläkään.

  mutta omasta mielestä järjestelyt toimis paremmin kuin ennen ja juontaja/spiikkaja oli kyllä ammattilainen. screenistä myös pisteet.
   
 13. 383

  383 Gearhead

  No annetaan vähän miinusta voisiko tämän katsomon liput myydä sillein ettei ole numeroituja paikkoja kun niitä ei ole numeroitu penkkeihin eikö se ole selkempää että myydään 200 lippua ja penkkejä on 200 saa istua missä haluaa

  Sitten laitetaan selkeä lappu ettei ole paikat numeroitu

  Tämä on toiminut joskus aikaisemmin :soosoo: :soosoo:

  Ei se ollut nyt täynnä nytkään
   
 14. Hienosti toimi minunki mielestä se sisään ajattaminen vähän nauratti vaan kun turvaliivi mies pysäyttää ja kysyy ootteko kiihdytys kisoihin tulossa,mut en vastannut ei ku uimakilpailuihin tonne lammelle :rotfl: .Ja vähän olin kuulevinani Käkön selostusta
  sekaan melkeen lähdin jo torniin tarkastamaan.Ruostunu on Moparin ylistystä
  tuli niin verkkaisesti :) Selostus on nyt PRO.Ja näyttötaulu very jess.
   
 15. Jza

  Jza Gearhead

  Taisi se Käkö siellä ollakin, mutta kukas se toinen kaiffari oli? Selostus oli kyllä mainiota.

  Näyttötaululle pisteet täältäkin! Vuosia siitä on puhuttu ja kyllä nyt kelpasi. Enkä kyllä itse keksi katsojan vinkkelistä tällä kertaa mitään valittamista vaikka miten yrittäisin. :rotfl: No, siellä maalipään katsomossa tietty harmi kun ei näe aikoja, mutta selostus aika hyvin paikkasi jos sinne eksyi.
   
 16. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  Enzo.
   
 17. Jza

  Jza Gearhead

  Jaa? No se selittääkin, kun tuntui olevan kaverilla moista tietoa roovehkeistäkin jota ei ihan joka ohikulkijan hihasta kaiveta :lol:
   
 18. Lavakulkine

  Lavakulkine 2nd gear

  Vallan mainiot kekkerit oli ainakin maallikkokatsojan kulmasta! Perjantaina tultiin ja pyhänä poistuttiin...joku pesupaikka siä alueella sais olla mutta onnistu se huuhtominen lammessakin. Ja uusi näyttötaulu oli iso plussa!!
   
 19. peltsi

  peltsi Gearhead

  Päivän plussat, mihinkä ei tarvinnu jonottaa, laukkasen loppunopeus, nixxonin voitto, kemppaisen voitto.
  Miinukset, laukkasen ulosajo, hortolla loppu motit ja sitä kautta soolofinaali nitroissa

  Hieno viikonloppu....
   
 20. homer

  homer Gearhead

  Ei vissiin miehelle käynyt (siis laukkaselle) pahemmin. Autoa varmaan saa putsailla hiekasta toisenkin tovin...
   

Kerro tästä muillekin!