FHRA Nitro Nationals

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FHRA Kouvola Club ry', aloittaja BBC-Bome, 22.6.2011.

  1. BBC-Bome

    BBC-Bome 3rd gear

    FHRA Nitro Nationals -kisareissu. KAIKKI MUKAAN!

    Bussi on siis jo varattuna ja se starttaa lauantaina 2.7. klo 6.00 Kouvolasta kohti Alastaroa. Nyt voisi sitten alkaa ilmoittautumaan mukaan. Kerho tarjoaa Swap & Meet -järkkäreille bussimatkan ja sisäänpääsyn kisoihin.

    HUOM! Bussissa on tilaa myös muille kuin järkkäreille ja vapaat paikat täytetään sitä mukaan kun ilmoittautumisia tulee. Edestakaisen bussimatkan hinta muille kuin järkkäreille on 15 euroa. Sisäänpääsy (ryhmälipulla) on n. 25 euroa, joten varatkaa bussiin käteistä rahaa n. 40 euroa. Jos summa muuttuu niin laitamme asiasta tiedon tähän keskustelupalstalle myöhemmin. Rahat kerätään bussin lähdettyä matkaan.

    Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen rahastonhoitaja@fhrakouvola.fi, tai puhelimitse/tesktarilla 0407024437 / Boman.

    Tässä vielä matkan aikataulu:
    - klo 6.00 lähtö Kouvolan linja-autoaseman tilausajolaiturilta
    - klo 10.00 - 18.00 FHRA Nitro Nationals
    - n. klo 24.00 paluu Kouvolaan.
    --------------------------
    :pinup:
     
  2. BBC-Bome

    BBC-Bome 3rd gear

  3. Nina

    Nina Gearhead

    Lupaileepi aika lämmintä. Ottakaa aurinkorasvat mukaan. Joka reissulla joku on poltanu ittensä. Tekee aikast kipiää. Ja alkoholihan ei ole parasta mahollista nestetasapainon ylläpitoon. Vai onko?
     

Kerro tästä muillekin!