FHRA Pistelasku 2010

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja triniemi, 31.5.2010.

  1. triniemi

    triniemi Gearhead

    2010 pisteet ilmestyneet FHRA:n sivulle.

    Mikäs on laskutavassa muuttunut, kun esim. mulla on 1016 pistettä kun viime vuonna olis ollu 1516. Muistaakseni. Bonuspisteitä ei jaeta ollenkaan?
     
  2. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Noin se näyttäs olevan kaikilla, tää jonkinmoinen lamakausi on kai syöny noi bonukset pois :rotfl:
    Tai sit nekin on menny sinne Kreikkaan lainaks :poff:
     
  3. Jza

    Jza Double Gearhead

    Mielenkiintoista. Sääntöjen mukaan katsastuksesta ja lajittelusta pitäs saada molemmista sata pojoo+sitten tietysti ne mitä tulee ajamalla... Mutta sitten taas jos on ilmoittautunut luokkaan jota ei ajeta, niin kisakutsussa sanotaan että tienaa toiseen luokkaan vaihtaessa 300 pinnaa katsastuksesta + bonuksista. Vaikka näköjään noita bonuksia nyt ei sitten jaettukaan. Selkeetä kuin mikä.

    Tosin niinhän se oli viimevuonnakin kisakutsussa toi 300 pinnaa, joka sitten pompsahti kuitenkin kuuteen sataan muutama päivä kisan jälkeen :lol: Pojat vissiin pitää homman epämääräisenä että olis vaikeempi taktikoida...
     
  4. Harri Sassi

    Harri Sassi Gearhead

    Miksi toisesta ajamattomasta ryhmästä saa enemmän pisteitä kuin toisesta :eek:
     
  5. vesaraiski

    vesaraiski 1st gear

    sääntövaliokunta ei ole tehnyt muutoklsia pisteenlaskuun, joten pisteet niin kuin viime vuonna. kilpailukutsuun on tullut jossain tarkastuskierroksella näpyvirhe joka oikaistaan.....

    eli pisteideet ei ole muuttuneet laskia kyllä...... eli hiotaan vielä niin eiköhän ennen kaudenloppua saada sekin ajettua sisään.......
     
  6. Hate

    Hate 3rd gear

  7. papiska

    papiska 1st gear

    kaikella kunnioituksella FHRA:ta kohtaan mutta onko MISSÄÄN muussa SM-tason lajissa kaikenmaailman tiedotukset, kuulutukset, pisteenlaskut, saunaremontit JA MUUT SELLAISET yhtä hakusessa kuin fyyralla tuntuu olevan?? Hommaa on kuitenkin tehty jo kohtuu pitkään niin miten kaikki voi olla näin vaikeeta?? :eek:
     
  8. nysse1

    nysse1 1st gear

    No hei,koita ite hoitaa omat moniala businekset ja sit vielä kaikenmaailman fyyrajutut,ei vaan aika riitä :rotfl:
     
  9. Uba

    Uba 1st gear


    Virkistetään muistia. Tässä muistio viime syksyn palaverista. Siellä lukee näin:

    "Kilpailukutsuun mietittäväksi 500 bonuspisteet, jonka saa hyväksytystä lajittelusta. Jääkö pois?"

    Tämä miettiminen tarkoittaa sitä, että kysytään toiminnanjohtajalta ja päätös bonuksista tehdään johtokunnassa. Tämmöinen johtiksen päätös varmaan löytyy jostain ja sillä perusteella voisi korjata kilpailukutsun sen ilmestymisen jälkeen?

    http://www.fhra.fi/pdf/sv_muistio171009.pdf
     
  10. ransu68

    ransu68 1st gear

    Kuinkahan pitkällä viiveellä pisteet päivittyy Kalajoen osalta tonne viralliselle sivulle? Keretäänkö ajaan Pudiksen kisat ennen sitä?
     
  11. Cadillac390Man

    Cadillac390Man Gearhead

    Saapas nähdä... :soosoo:
     
  12. Hate

    Hate 3rd gear

  13. Hate

    Hate 3rd gear

    Tuokin näyttäis olevan vielä korjaamatta Varta Nat's tuloksissa.

    t:Harru...eiku Hanni vai mikä se oli..
     

Kerro tästä muillekin!