FHRA tapahtumajuontajat/kuuluttajat/radioamatöörit..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja enzo, 25.8.2015.

  1. enzo

    enzo Gearhead

    Elämä on lyhyt ja työsarka pitkä.

    Siksipä siis olisi mahdottoman mukavaa alkaa kehittämään systeemejä pitkällä tähtäimellä. Otan tätä hiukan asiakseni koska FHRA tapahtumien asiakkaana ollessani tykkään kovasti että kuuluttajina olisi pätevää ja hauskaa väkeä. Oma tuntumani on ettäs tähän saakka kaikki nuo vuodet vähintään toinen noista kriteereistä on ollut suht hyvin kunnossa.

    Tänävuonna ollaan kimpassa Käkön kanssa touhuttu kuulutukset ja on ollut mukavaa. Omalta osalta toivoisin kuitenkin enempi esiintymistä kilpurin puikoissa kun puhehommissa noin tulevaisuudessa ja siksipäs siis tässä hieman huutelisin tuttuja ja tutuntuttuja suunsoittajia ilmottautumaan meille. Meili on sama kun muissakin juttupuolen hommissa eli kuuluttaja ät fhra.fi

    Pikkuasioista ei kannata jännittää taikka liikaa murehtia asiantuntemustaan taikkas muuta ammattitaitoa. Molempia tarvitaan sen oman persoonan ja vuorovaikutuksen lisäksi mutta ei ylikorosteta.

    Laittakaa palautetta ja viestiä jos aihe kiinnostaa. Kaikki ideatkin on kivoja, joskin tiettyjä traditioita ei liene tarkoituskaan sorkkia. Kansanviihdytysasialla siellä ollaan. Hieman sivistämässäkin tietysti ja jossainmäärin myös pitämässä kisailijoita varikolla hiukan kartalla että mitä tapahtuu.

    Kannattaa ottaa lukuun myös ajatus että aina ei tartte olla samat jehut äänessä, vieraileviakin asiantuntijoita kaivataan. Samaten tapahtumia on aika monta, niin voi olla senkin vuoksi hyvä olla vaihtoehtokansalaisia. Ja ei ole mikään pakko olla mies.

    Opetamme perusniksit ja vehkeet kyllä siinä ohella, ne ei ole mutkikkaita juttuja.

    Ei muutakun kimppuun..

    Ja jos oikein osuu niin tervetuloa viikonlopuksi Alastarolle tornitalkoisiin.

    Extra edit. Unohtui että webcam hommelia voisi joku kanssa opetella tekemään. Hommasimme juuri omat pikku peruskamat. :webmaster:
     
  2. kede -57

    kede -57 3rd gear

    Tuolla toisessa topikissa jo ehdin kertoilla, että esim Nitroista Suomen selostajakunta teki hyvää työtä ja vieraatkin ymmärsivät mitä tapahtuu, kun lontoota puhuttiin ihan kunnolla. Ruottin skaboista uupuu tuo, eli vain svenskataalande höpinää, niin hyvin olette Suomessa vetäneet. Kiitos teille äijät.
     
  3. BBC

    BBC Guest

    kai ne ny vähän englantia osas puhua ruottisa?,...ainakin minä kuulin jokaisen pro rundin ryhmän jälkeen englanniksi kvaalituloksia ja perusruotsia ymmärtää kyllä aika hyvin, onhan sitä ollut pakollisena aineena valovuoden verran.

    a
     
  4. enzo

    enzo Gearhead

    Minua kiinnostaa saada asia kuntoon Suomessa, ruottalaiset saa tunkee tunkkinsa pimiöön.
     

Kerro tästä muillekin!