FIA European Finals 2011

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Putte, 9.9.2011.

  1. Jza

    Jza Double Gearhead

    Re: FIA

    No mä en valita, vaan kysyn :wink: Eikös se Volvo vienyt jonkilaisen määrän johtoa ja antureita mennessään? Paha sille on järjestäjän mitään tehdä, mutta kait sitä saa ääneen ihmetellä..
     
  2. C-barge

    C-barge Gearhead

    Re: FIA

    Ei hetken epäilystä ettettekö tekis parastanne niillä eväillä mitä käytettävissä on. Mut tässä koitetaan kattoo vähän tonne eteenpäinkin, et olisko nyt talven aikana kenties mahdollista päivittää toi ajanottolaitteisto? EM-kisojen jälkeenhän ne takkuili luvattoman paljon ja esimerkiks Kalajoella oli mun mielestä käsittämätöstä, että tiedettiin kellojen näyttävän väärin (näin ainakin mulle sanottiin), tiedettiin koska vika alkoi ja missä vaiheessa vika korjattiin, mut siitä huolimatta jätettiin tossa välissä ajetut haamuajat ainakin striitissä voimaan. Sillä oli omat vaikutuksensa kaaviopaikkoihin ja sitä kautta myös koko kilpailun lopputuloksiin ja psiteisiin. Mitä mä ymmärsin, niin myös finaaleissa ajanottolaitteiden krenaaminen oli suurin syy hitaaseen ajamisen tahtiin. Kai noi asiat saa ääneen sanoa ilman et se katotaan välittömästi vittuiluks?
     
  3. patukaplas

    patukaplas 1st gear

    Re: FIA

    Tätä samaa aihetta vaahdotaan toisaalla, pysytään nyt vaan Santa Podin tunnelmissa !!
     
  4. Putte

    Putte 1st gear

    Re: FIA

    Maalipäähän vietiin kokonaan uuet johdot liittimineen ja laitettiin rikkoutuneiden tilalle uudet kennot. Noita johdotuksia kyllä löytyy, sillä kontissa on aina yhdet täydelliset johtosarjat molemmille puolille rataa, sillä ilman niitä ei pystytä muilla radoilla toimimaan. Vain Alastarolla on kiinteät johdotukset, paitsi kakkosradalla kaiteen päästä eteenpäin.
     
  5. Mika.V

    Mika.V Gearhead

  6. patukaplas

    patukaplas 1st gear

    mulle jäi edelleen pimentoon hyväksyttiinkö Tommy JR:n Alastaron pisteet ?
     
  7. Henski

    Henski 1st gear

  8. patukaplas

    patukaplas 1st gear

    Asia selvä, siis kilpailla saa vaikka sääntöjen vastaisesti ja jos jää kisan jälkeen kiinni niin kisan pisteet jää kuitenkin voimaan ?

    Voihan siis käydä niin että kuski puhaltaa promillet maalissa mutta suoritus hyväksytään ? erikoista ...
     
  9. Putte

    Putte 1st gear

    FIA ei ole vielä tehnyt asiasta lopullista päätöstä eli siltä osin asia on vielä kesken.
     
  10. Mika.V

    Mika.V Gearhead

  11. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Onkos tiedossa milloinka päätös tulee?
     
  12. Putte

    Putte 1st gear

    Ei ole tietoa.
     
  13. Mika.V

    Mika.V Gearhead

  14. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Olipas muuten hyvä lehti, tai siis vähänpuoleiseen tekstiä mutta hyviä kuvia. Pitääpä tutustua..
     
  15. Mika.V

    Mika.V Gearhead

    Ovat kyllä panostaneet pääasiassa kuvien ottamiseen, mutta niin on ehkä järkevämpääkin, koska tuloksethan näkee heti eurodragsterilta. Mahdollisuus ladata lehti myös pdf muodossa on hyvä keksintö: http://www.drceurope.co.uk/issues.asp
    (Pdf:ää lukiessa:valikkopalkista näytä>sivunäyttö>ruksi kaksi sivua ja ruksi näytä kansilehti kaksi sivua -toiminnon aikana. Niin aukeamat näkyvät oikein),
    samoin kuin postituslistaan liittyminen, jolloin sähköpostiin tulee aina tieto uudesta numerosta: http://www.drceurope.co.uk/subscribe.asp
     
  16. turbo

    turbo 3rd gear

    Päätös on muuten tullut jo joku aika sitten. JR:ltä pudotettiin Alastaron pisteet pois ja pokaalisijat jaettiin uudestaan: Urs, Risto ja Timo. Näemmeköhän Riston ja Timon pokaaleineen palkintojenjakotilaisuudessa? Tällä hetkellä Timon pokaali taitaa olla vielä Riston palkintokaapissa :soosoo:
     
  17. Putte

    Putte 1st gear

    Tulihan tuo päätös jo kolmisen viikkoa sitteneli tedossa ovat noi sijojen parantumiset.
     

Kerro tästä muillekin!