Finaaleista kuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Mopoilija, 28.8.2015.

  1. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

  2. homer

    homer Double Gearhead

    Olikos se sininen SPS (?) Camaro varikolla Pöntisen entinen PM? Näkyikös sitä radalla viikonlopun aikana?
     
  3. bandit_1

    bandit_1 Gearhead

    kun sen kaikki tajuaisi! kiitokset kaikille kuvia julkistaneille!
     
  4. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

    Ei radalle asti päässyt ja on Pöntisen vanha,on Viklundilla nyt.
     
  5. S-A

    S-A Gearhead

    [​IMG] [​IMG]

    Osoitteesta motorsport.kuvat.fi löytyy nyt sunnuntain kuvasatoa.
    Päivä meni pienimuotoiseksi varikkokuvailuksi.
    Tässä sitten vaan ensikautta odotellessa...

    Kuvista on mahdollisuus lunastaa täysresoluutioversio nimellistä korvausta vastaan.
    Sähköposti kulkee osoitteeseen ampuja(a)gmail.com
     
  6. 1320

    1320 Gearhead

    Hyvät kisat vaikka sääolosuhteet nyt hieman olivat hankalat... Perjantaiaamuna kun oma varikkopaikka muistutti etäisesti järvimaisemaa, niin hetken sai harjailla vesiä pois kun maakaan ei vettä oikein suostunut imemään. :rotfl:

    Mutta mukava oli taas ajella ja hienoa nähdä jälleen hieman enemmän kalustoa viivalla S/SS puolellakin. Harmi vaan, että Rickillä hajosi Camaron motti ja joutuivat lähtemään pois jo Lauantaiaamuna.

    Tuossa on videonpätkä Suojasen 7.996 lähdöstä: https://www.youtube.com/watch?v=jZGX6OwdK7U
     
  7. superbird

    superbird Gearhead

  8. EastWeld Racing

    EastWeld Racing 1st gear

    olihan kisaviikonloppu. suurin odotuksin 9s ajoista tultiin paikalle, kohtaloksi jäi vain pari lämmityskäyttöä ilman edes line up:piin ajoa. perjantaina sateen tauottua lämmityskäytössä tuli vettä+vaaleaa savua pelkääjänpuolen putkesta, epäiltiin sytkävikaa kun ei 6 primääri lämpene.
    sytkissä ei havaittu vikaa ja epäiltiin kannentiivisteen menneen. varmistettiin ensin että saadaan uudet tiivisteet kohtuullisessa ajassa ennen moottorin purkamisen aloittamista. uudet tiivarit löytyivatkin nopeasti, josta iso kiitos hienosti asiassa auttaneelle Kivinummelle. kaverin lähdettyä hakemaan uusia tiivisteitä purin yläkerran osiin ja tiivistettä tutkiessa siitä ei löytynyt mitään vikaa.esa lehdon tiimistä tuli kaveri joka löysi kannesta pakopuolen kanavasta pienen reiän. en muista oliko mekaanikko ookke vaiko janne, mutta kiitokset kuitenkin heille avusta. mukana sattui olemaan ac/dc tiggi joten reiänpaikkaus ei pitäisi olla allekirjoittaneelle mikään ongelma, mukana ei kuitenkaan ollut ns. kikkakolvia jolla olisi päässyt paremmin sulattelemaan hankalahkossa paikassa kanavan sisällä. korjausta kuitenkin yritettiin ja reikä näytti olevan poissa, seuraava haaste olikin kasausvaiheessa huomattu vääntynyt 6 sylinterin pakoventtiili. kivinummen kysellessä varikoilta venttiilihiomakonetta , soitin kaverille jolle aiemmin olin myynyt kansista vanhat venat. K.Hurskaisella sattuikin olemaan vielä venoja jäljellä tallissa, siinä vaiheessa iltaa lähdin itse nukkumaan ja kaveri lähti vantaalle hakemaan venttiilejä. päivä venähti yö neljään ennenkuin venttiilit olivat haettu, parin tunnin unien jälkeen lähdimme radalle kasaamaan konetta. 4 tunnin aherruksen jälkeen kone oli taas kasassa ja toiveekkaana auto tulille. lämmityskäytössä putkesta tuli edelleenkin vettä ja pakosarjan irroituksen jälkeen huomattiin kanavan vuotavan edelleen tälläkertaa korjaus sauman vierestä. tässä vaiheessa lauantai iltapäivällä heitimme hanskat tiskiin ja lähdimme baddocciin kaljoille pelaamaan shakkia sököllä venttiililla ja parilla tuopilla. 9s aika jäi siis tänävuonna haaveeksi, ensi vuonna yritetään uudelleen.
    kiitokset kaikille varikolla tsempanneille ja apua tarjonneille.

    t:
    rauli rautio
    east weld racin RS#97
     
  9. bandit_1

    bandit_1 Gearhead

    vierestä seuranneena, oli ainakin yritystä! ens kesänä menee ysin!
     
  10. bandit_1

    bandit_1 Gearhead

  11. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Tsemppiä EastWeldRacingille ens kaudelle :D Tommost se välil on mut on teillä tosiaa ollu tuolla yritystä 8)
     
  12. superbird

    superbird Gearhead

    Nyt on taalla Pohjois-Savossa, tuli heinakuussa Floridasta.

     
  13. Jaku

    Jaku Gearhead

  14. superbird

    superbird Gearhead

  15. superbird

    superbird Gearhead

  16. nikkezz

    nikkezz 1st gear

Kerro tästä muillekin!