Flash Gordon

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Anonymous, 18.5.2005.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Pojat oli just maalaamassa Flash Gordonia kun kävin tallilla eli vanha kustomprojekti elää...
    -Mika
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    jo oli aikakin...
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Eihän auton maalaukseen mene kuin päivä!
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Flash on niin pitkä, että siihen saattaa vierähtää päivä ja puol....
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Yleensä itellä maalaushommissa menee parikin viikkoa kun maali tulee tuhritua jollakin esim. kädellä tai tupakin tuhkilla. Sitten pitää maalata vaan siihen lisää kerroksia jotta tulee tasanen. Joskus maalin kuivuissa tulee otettua kuppi tai pari jolloin valumia voi tulla helpomin. Nitten hiominen tuskallinen homma varsinkin kun on asiakkaan auto ja kiukkunen asiakas soittelee. Opia ikä kaikki yleensä asiakas on tyytyväisenä lähtenyt eikä vihasia soittoja perästä kuulu paisti kerran kun oli tipahtanut joku jonkun aiemman tunarin kittaama köntti irti lahosta pinnasta. Katoin ite pinnan terveeksi. Ja kerran joku valitti että on appelsiinipintaa jossan kaaressa niin sanoin jotta tuo tänne fiksaan kuntoon viikonloppuna omalla ajalla ja haet auton maanantaina. Hion pinnat kiiltoon viimisen päälle ja tasaseksi, oli muuten tyytyvänen asiakas maanataina! Tuollanen kannattaa vaikka ilmasella tekee tulee itsellekin hyvä olo. Jatkakaa.
     
  6. Buickustom

    Buickustom Gearhead

    Olihan se jo hyvällä mallilla kun pääsiäisenä käytiin MSC:n tallilla.
    Ja sen perän maalaaminen on oma hommansa, pitäs olla pitkät kädet:)
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Joo, ite oon tehny isohkoja vaakapintoja varten ruiskulle oman telineen, jota ohjaillaan servoilla. Tosi kätevä ainakin kun oppii käyttämisen niksit. Ohjaimena toimii ihan tavallinen nelikanavainen radiolentskarin hässäkkä jonka sain veljenpojalta kun hankki itelleen 7-kanavaisen jonkun pommariprojektin takia. Kuulema vastaavaa ei ole Suomessa tehty. Niin siinä telineessä on pystysäätö ja saa kulkemaan joka suuntaan portaattomasti. Jos ton telineen kääntäs 90 astetta eli kylelleen, kuten olen pari kertaa tehny niin auton kylki tulee aika hyvin tehtyä kanssa. Ei mikään maalausrobotti, mutta autolle sellainen ainakin ulkopinnoille olisi melko helppo tehdä. Olipa siipijenkki tai Ford Ka niin pinnat onnistuis tuhria aika tasaseen.
     
  8. Joh.3:16

    Joh.3:16 Gearhead

    Onkos Flash korimuutosten jälkeen katsastettu???Jäi sellainen mielikuva että oli pahasti keskeneräinen???aineski silloin kauan sitten kun nooa arkkinsa araratille parkkeeras.. :lol:(Lahdessa tehtyjen muut.jälk.)
    Vai oonko ihan väärässä vankkurissa... :-?
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    tais tulla possusaapista pirteen värinen??
     
  10. ESMCB

    ESMCB Gearhead

    Jaahas... Onko se siis se käkkylä mikä oli v8sis vuonna kivi ja kuokka? Oisko jollaki mahdollisia kuvia autosta nykypäivänä...
     
  11. salpa

    salpa 3rd gear

    Illalla flashi tulee kempeleeseen. onpa taas talveksi jotain tekemistä. Tarkotus olis että sen näkee ens kesänä oulun kaduilla rullaamassa ja tiedä vaikka vaimo sen johonki näyttelyynki kiikuttais..
     
  12. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Onneks olkoon salpa hienosta hankinnasta :D
    Nyt ei muuta kun koeta saada se kilpiin ja liikenteeseen. Flashiäkin lienee rakennettu vähintäänkin yhtä kauan ja hartaasti kun meidän pikuppi-ikuisuusprojektia (ollut viimeks virallisesti liikenteessä eli kilvissä vuonna -92) :odroll:
    Onhan toi meidän projektikin on ollut jo puuhakilvillä liikenteessä, näyttelyissä jne, ekan kerran jo toissa kesänä mut aina kun on pitänyt päästä sen kanssa konttorille niin jotain on lauennut ja yritys saada se kilpiin on siirtynyt. Mut ehkä vielä tänä vuonna ennen lumien tuloa homma onnistuis nyt vihdoin, toinen asia on sit mitä katsastussedät on siitä ja siihen tehdyistä muutoksista mieltä :eek:
    Ja jos viitsit niin laita tänne topicciin aina välillä tietoa miten sulla homma etenee, on toi Flash Gordon sen verran mielenkiintoinen kapine :wink:
    Tuolla on jotain juttua meidän rojektista: http://kotisivu.mtv3.fi/bbcruiser/pikuppi.html
     
  13. salpa

    salpa 3rd gear

    joo pitää aina sillon tällön pari kuvaa näpätä. jos sais vaikka jonkunlaiset sivut väännettyä. Kerranki löyty semmonen projekti mistä mammaki tykkäs..

    näyttävän näkönen pickup sulla BBC.. toivottavasti onnnistuu kilpien haku!
     
  14. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Onhan tuo pikuppikin aika veikeä, etenkin kun sen näkee ja kuulee ns. tavallisten autojen seassa kadulla livenä 8) Kummasti kaikki jää sitä toljottamaan ja puuhakilvillä liikuttaessa jostain syystä poliisit on jatkuvasti pysäyttelemässä ja kyselemässä että onko se tosiaan katuliikenteeseen tarkoitettu :rotfl:
    Vaan näkisivätpä ton nyt sun hommaaman Flashin. Siinä niillä varmaan loppuis sanat kesken, on se semmonen eläin :wink:
     
  15. Anonymous

    Anonymous Guest

    Eilen illalla oli poliisit ratsaamassa vähän Kemistä Ouluun päin. Puhalluttivat kaikki kemistä tulevat. Oli ne muijalle sanonu että on sulla komea peräkärry kun flashi oli puomin jatkona.. :lol:

    Iissä oli sitte jotain ruotsalaisia turisteja kuvaamassa tuota ku pysähdyttiin kahville. Meinasivat että nice car.. 8)
     
  16. salpa

    salpa 3rd gear

    voishan sitä kirjautuakin..
     
  17. Anonymous

    Anonymous Guest

    Hitto toi pickuppi on häijyn näköne, en välttämättä lähtis viivalle. Noi pölärit muuten on auton hienoin kohta. Noin niinku ulkonäkömielessä.

    - Rainer
     
  18. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Kiva kun tykkäät :D Autosta on pyritty tekemään mahdollisimman kustomhenkinen ja prostreet-tekniikkainen katulelu omaan hauskanpitoon ja siks keksittiin että tommoset peltivanteet pillerikapseleillahan semmoseen kuuluu ja teetettiin siihen tarpeeks leveet peltivanteet taaksekin (12" vanne, 15,5" leveä rengas). Kunhan vaan saatais vielä lootakin kestämään niin pääsis enempi liikenteeseen ja vois tosiaan yrittää saada se tommoseks muutettuna takas kilpiin 8)
    Mikäs tekniikka Flashiin on muuten tulossa? Joku kiva isolohkohan olis siinäkin vähintääkin veikeä. Olis porukat ihmeissään kun sen näkönen "ufo" häipyis viivoja piirrellen vikkelästi horisonttiin :wink:
     
  19. salpa

    salpa 3rd gear

    ainaki näin aluksi ihan vaan SBC 305 ja th350. :(
    jos siihen joskus sitte nostas pumpun päälle.. mutta se on sitte seuraavan talven juttuja. Nyt ei riitä massi mihinkään muuhun ku ihan perus juttuihin ku on tuo Coronet viemässä rahaa ainaki vielä tämän kesän.. jos sen hävittää keväällä niin sittehän sitä voi kehitällä vaikka minkälaiset viivojenpiirtolaitteen.. 8)
     
  20. Charger´69

    Charger´69 Double Gearhead

    Niin se vaan pikkuhiljaa sinäkin alat viisastumaan ja siirtymään niistä mopareista GM:ään :D :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!