Flash Gordon

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Anonymous, 18.5.2005.

  1. salpa

    salpa 3rd gear

    just tässä ajattelin alkaa kysyleen tarjouksia pitkävartisista paksuista kumihanskoista ku meinaa niin käsiä kutittaa tuo GM-ihottuma.. :wink:

    mitähän nappeja se blackZ vetää ku sillä ei ole edes mitään henkisiä ongelmia (vai onko?) vaikka pihassa on 2 gm:n tuotetta?? :lol:
     
  2. Charger´69

    Charger´69 Double Gearhead

    Ai mullako ei henkisiä ongelmia..?! :soosoo: Niitähän piisaa, sen lisäksi vielä fyysiset päälle ja 2kpl GM:n tuotteita (mitkä muuten on tallissa eikä pihalla) :mad: :soosoo: :rotfl:

    Mutta SILTI harrastaminen on hauskaa :wink:
     
  3. salpa

    salpa 3rd gear

    ei se ole helppoa sullakaan.. :eek:

    Niin ja huom! Flashi on vaimon nimissä.. ei kerrota kellekkään että minä sitä rakennan. 8)
     
  4. Charger´69

    Charger´69 Double Gearhead

    Olihan se Flashi pirun siistin näköinen ku kävin katsomassa!! Koe istuttiin Salpan kanssa jo takapenkkiä ja suunniteltiin kaljakorillekin otollista paikkaa, siihen käyttöönhän tuo kuitenki aikanaan valmistuttuaan joutaa!! :lol: :rotfl:
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kuvia kuvia!
     
  6. salpa

    salpa 3rd gear

    Kyllähän siellä kelpaa istua ku mamma on kuskina.. jos sitä vaikka vappuna pääsis koittamaan. 8)

    värkkäilen jotku projektisivut tuosta ku kerkeän.
     
  7. amalo

    amalo Gearhead

    Häh ostit sitten flashin? Eikä oo sitä coronettiikaan vielä päässy näkemään... ja meinaat sen myydä? Sun pitää hommata joku earlyhemi sinne flashiin niin helpottaa se kutina eikä tarvi kortisonia. Kato mullakin on pontiakissa moparin perä ;)
     
  8. salpa

    salpa 3rd gear

    joo näin pääsi käymään..
    Kai sinä Kalajoelle oot tulossa parin viikon päästä ajeleen? Meillä on mökki varattuna ja Coronetilla tarkotus sinne lähteä.
    eihän sitä tiedä jos jostain keksii rahaa talven aikana ettei tarvis dodgea myydä.. oispa sitte semmonenki laite millä kerkeäis.. 8)
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    Saapi nähä miten ajeleen, pitää ainakin muuten mennä sinne heiluun... vissiin ainakin jotain talkoohommia ois tiedossa. Ja peer gyntti pitää käydä kuuntelemassa viimisen kerran. Pitää kokeilla itekkin vielä josko lykästäis joku peruutusmökki niin ei tarvis autoon sammua.
     
  10. amalo

    amalo Gearhead

    Joo olin se minä...
     
  11. salpa

    salpa 3rd gear

    törmäillään sitte sillä.
     
  12. salpa

    salpa 3rd gear

    noniin.. nyt se lähti sitte projeksi ihan tosissaan käyntiin. Auto on nyt purettu aivan täysin, lattia alkaa oleen kasassa, maalejakin on käyty arpomassa, sisustan teko on alkanut, jne.

    Jopa katsastusmiehelle on näytetty.. näyttäs vähän että mahtaa olla Flashi kilvissä ens kesänä.. 8)
     
  13. spychobilly

    spychobilly Gearhead

    katos pirulauta :eek: hyvä vaan jos tulee liikenteeseen :D
     
  14. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :D Joo ei muuta ku tsemppiä gordon kans ja valitkaa hyvät värit!Joskus aikoinaan olin sitä ostelemassa ja näytin kasissa ollutta kuvaa äidille...Oli sillon valkonen ja takaapäin kuvattuna.Äiti kysy,että tuotako sinä oot ostamassa joka näyttää lakanalta... :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  15. salpa

    salpa 3rd gear

    vai lakana.. :rotfl: :rotfl:

    Väriksi on suunnitteilla jotain äärimmäisen härskiä flake 2-väri maalausta.. saa nähä mitä siitä tulee. 8)
     
  16. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :D Karkea flake kyllä sopisi meininkiin...
     
  17. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :lol: Ei,mutta olis hauska idea pistää joku mobiili henkinen kaksväri maalaus ja lisätä pikkasen listoja...tai sitten ei.. :-?
     
  18. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Joo, tosi hieno juttu jos toi toteutuu :D Meilläkin oli oman kolmevuotiseks venyneen projektin kanssa koko ajan tehdessä vähän epävarmuutta mitä katsastuksessa siitä sit mahtanevat tuumia mut onnellisesti kävi senkin kanssa ja kilvet saatiin nyt syksyllä.
    Moni on ollut legenda jo eläissään mut toi Flashän on ollut sitä jo pitkään ennenkuin se on edes vielä kunnolla "syntynytkään" :wink:
     
  19. salpa

    salpa 3rd gear

    Onneksi olkoon! Kyllä se aina palkitsee kun saa projektin liikenteeseen. :wink:
     
  20. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    No, kiitos kiitos :D Ja kyllä toi Flash on tosiaan sen arvoinen keksintö että jos yhtään vihreää valoa leiman saannille näkyy niin kannattaa tehdä. Ja toi oli hyvä idea että oot jo etukäteen käynyt konttorilla kyselemässä, siitä ne tykkää. Ja kannattaa jatkossakin tehdä välitiedusteluja jos joku vaihe prosessissa epäilyttää niin sit kun vihdoin meet sen kanssa konttorille leimanhakuun niin auto ei oo niille enää niin kova yllätys ja kun nekin on ollut vähän niinkuin siinä valmistusprosessissa mukana niin leiman saantikin täten helpottuu. Saattais muuten moni katsastussetä olla ihmeissään kun se tosta Flahistä mitään tietämättä ottais paperit ja avaimet konttorikopista mukaansa ja lähtis hakemaan sitä pihalta :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!