Flippi 65/66 Dartiin.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja raggare, 24.10.2015.

  1. raggare

    raggare Gearhead

    Onko tänä päivänä luvallista?
    Saako valmiina?
    Jos sisälokarit poistaa, riittääkö "tukiputket" apurungosta tulipeltiin vai tarviiko muuta?
    Pitääkö tehdä lujuuslaskelmia?
    Saranointi/kiinnitys?
     
  2. C-barge

    C-barge Gearhead

    Pitäis olla luvallista. Periaatteessa vaaditaan "roiskesuojaus", mitä se sit tarkoittaakaan, ei varmaankaan kummosiakaan lärpäkkeitä pyörän ja motin väliin. Poistetut sisälokasuojat pitää korvata vastaavan lujuuden omaavalla rakenteella. Ei siitä kai mitään laskelmia vaadita, putki vaan iskarien yläkiinnikkeiden kautta joko A-pilariin tai tulipeltiin pohjalapulla, siin tarvii kai olla joku mutka et on ikäänku kolarissa kokoonpainuvaa aluetta.
    Muotteja on ollut sekä '65 (taitaa olla sama '63-'65) että '66 keulaan. '66 keulan muotin olinpaikan tiedän, on irrallisella konepellillä. Kiinnitys on vissiin aika vapaa, kunhan pysyy kiinni, ja kii lähinnä omasta mielikuvituksesta ja taidosta. Kannattanee vähän vakoilla muiden toteutuksia.
     
  3. kristoffer

    kristoffer Gearhead

    Sisälokarit voi poistaa ja korvata putkella just noin kun C-barge selosti. Muutoskatsastin pari viikkoa sitten 65- valluun putkikeulan. Eli ns.pieni muutoskatsastus 45 euroa, ei tarvinnut lupia, ei laskelmia,ei menny prosentteja. Otteessa lukee : sisälokasuojat korvattu teräsputkituennalla. Roiskesuojausta ei tarvita, ainakaan tuolla. Käy konttorilla kysymässä ennenkuin teet mitään niin ei tule yllätyksiä.
     

Kerro tästä muillekin!