Florida matkailu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja 69, 20.11.2019.

 1. pantera

  pantera Double Gearhead

  Jonoissa seisominen on vapaaehtoista.
  Isoilla ketjuilla alkaa oleen express serviisit pääkentillä ja homma käy nopeesti...
   
 2. Toi Turo on miulle uus juttu ja hinnat ei ainakaan nopeella vilkasulla ollu mitenkään erityisen halpoja ja Vaneja ei ollut ollenkaan tarjolla.

  Tampan alapuolella on ST Petersburg , kiva kaupunki ja suosittelen ajelua rantaa pitkin alaspäin clearwaterista aina Fort De Sotoon ja siellä kannattaa käydä North Beachillä , semmosia dyynejä meressä joille pääsee uimalla /kahlaamalla kymmenen metriä ja porukka kerää simpukoita myyntiin sieltä aamun koitteessa ja välillä dyynien välissä ui delfiineitä , ajavat kuulemma hait pois :) Todella hieno paikka. Siellä myös vanha linnoitus ja lauttayhteys erikoiselle pikkusaarelle eteläkärjessä. (en oo vielä käyny)

  Oiskos täällä OD:n porukassa tuttua /tuttuja lähdössä maaliskuussa Floridaan ?
  Voitas jakaa kustannuksia majoituksen /autonvuokran ym suhteen jos seura kelpaa ja enskertalaiselle osaan neuvoa paikkoja ja yhteys kontakteja jotta saa enemmän irti kuin ihan turistina.
   
 3. OPM

  OPM Gearhead

  Jep, Alamolla pitäisi saada valita (ainakin isoilla kentillä) rivistä saman autoluokan sisältä se vaunu mikä eniten miellyttää.
   
 4. Gust

  Gust Gearhead

  Samaa mieltä, Fort De Soto on mahtava paikka!
   
 5. Mika.V

  Mika.V Gearhead

  Muokattu: 31.8.2020
  Gust tykkää tästä.
 6. Swinger71

  Swinger71 Gearhead

  Tuo on kyllä hieno paikka. Ja tosiaan ei ole kuin GM tuotteita. Tiskillä jopa totesivat kun näkivät minulla päällä olleen paidan "You not gonna find any Mopar here"..
   
  Gust tykkää tästä.
 7. 69

  69 3rd gear

  No ei tarvi poiketa sitten.
   
  Ässä., MIAMIDRAGRACING, Swinger71 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 8. simeoni

  simeoni Gearhead

  Oletteko ottaneet kansainvälisen ajokortin vai USA-liitteen ajokortille reissuun?
   
 9. MIAMIDRAGRACING

  MIAMIDRAGRACING 2nd gear

  Just oltiin 3 viikon reissussa. Ihan liitteellä vaan.
   
 10. asperiini

  asperiini Gearhead

  Hyvinhän tuo on kelvannut kotimainen kortti ilman mitään lisälitteroitakin, ainakin sen parikymmentä kertaa kun olen autoa siellä vuokraillut.
   
 11. maverick999

  maverick999 3rd gear

  Juu vuokraamoa ei kiinnosta. Pari kertaa ite vuokraillut myös ihan Suomikortilla. Tiedä sitten jos poliisi pysäyttää...
   
 12. Kimmeli

  Kimmeli Gearhead

  Ei kiinnosta poliisiakaan. Toi kansainvälinen lisäosa on silloin hyödyllinen jos korttisi on jostain syystä kyrillisillä tai vastaavilla harakanvarpailla kirjoitettu.
   
  tero79 tykkää tästä.
 13. Yks heppu sai Suomi kortilla sakot ja sakkoon oli kirjoitettu nimeksi Ajokortti-körkort :) Ei miulla oo koskaan ollu muuta kuin normi suomi kortti ja aina on kelvannu niin vuokraamoihin kuin poliisillekkin.
   
  karpo29 tykkää tästä.
 14. OPM

  OPM Gearhead

  Aina on tuo muovinen EU-ajokortti riittänyt, ilman mitään liitteitä.
   
 15. Redneck61

  Redneck61 3rd gear

  Mulla on poliisin tarkastamana kelvannut sekä se vanhanaikainen pahviläpyskä-kortti että myöskin tuo muoviläpyskä. Kolmesti on toistaiseksi katsottu 16 kertaa käyneenä USA:ssa. Täytyy kuitenkin puuta koputtaa. Joku kehu näyttäneensä kirjastokorttiakin ja on kelvannut...
   
 16. pantera

  pantera Double Gearhead

  Jos sattuu omaamaan fl-dl'n niin vuokraamoista saa reippaan " fla resident" alennuksen.
  Joskus on lähteny 20 pinnaa vaan näyttämällä korttia
   
  Akseli von Gardan tykkää tästä.
 17. tero79

  tero79 3rd gear

  Juu!
  Suomen kortti käy vallan mainiosti.. Ei oo kertaakaan kukaan nikotellut :) 48 osavaltiota kolunneena on sheriffet muutamaan kertaan topannu.. :)
   
 18. 69

  69 3rd gear

  Alamolla homma sujui hyvin, saatiin avomusse alle, ihan kiva se on.
  Vähän jäi mietittyään kun 150$ olis saanut myyjän sanoin seksikkään kuuloisen v8isin..
  No kieli keskellä suuta mennään niin tuo kutooskone riittää.
   
  Ässä. ja simeoni tykkäävät tästä.
 19. sbc-camaro

  sbc-camaro 3rd gear

  Jos kiihdytysajo kiinnostaa niin palm beachilla on asiallinen rata. Don Garlitsin museoon piti mennä, mutta tällä kertaa jäi väliin.
   
 20. 69

  69 3rd gear

  Me käytiin Don Garlits museossa, tykkäsin, montakohan Hemi moottoria oli, Monta.
  Eilen käytiin streetside classics tapahtumassa Lutzissa. Oli bändikin. Kannattaa poiketa vaikka ei olis mitään tapahtumaa. Noin 170 autoo myynnissä, mm. The Judge, Yenko Nova, Six Packeja, Gt40.. Tänään pitää käydä sumter swapissa Bushnellissa. Ensviikonloppuna Mopar meet Melbournessa.
  Niin tosta meidän vuokra mustangista ääniä kuuntelin, vaikka osa tuleekin kai kaiuttimista, ettei kutoskone käy näin oli pakko kurkata ja 4cyl ecoboostihan siellä. Ihme papatuksen pitää kun vähän polkee, mulle tuli saab v4 mieleen . Mutta kyllä sillä kerkiää, Kai 300 hevosvoimaa. Tulis vaan avoauto ilmoja!
   

Kerro tästä muillekin!