Florida matkailu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja 69, 20.11.2019.

  1. 69

    69 Gearhead

    Hemmetin hienoo kyl ollut! Eilen kun tultiin lätkäpelistä, ni liikennevaloissa viereen tuli räyhä-ääninen Camaro, puristin rattia ajattelin et NYT katotaan..
    Vaihde N ja pikku kaasun polkasu, no eihän ecoboost paljon puhu. Vaihde S. Valot vihreeks kaasu pohjaan rattiläpäreist 1, 2, 3. Vauhtii 45-50 mph ja kaasu ylös samassa takaa kuuluu helvetilline v8 räyhä ja Camaro syöksyy ohi.
    Seuraavissa valoissa Camaro odotteleekin kuski hymyilee ja näyttää peukkua. Vieressäni istuva navigaattorin lukija ja nopeuden rajoitin on sitä mieltä ettei enää.
    Hauskaa, mutta pitäis olla v8!
     
    isalmela ja mcmies tykkäävät tästä.
  2. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    ESTA:sta kyssäri, kun olette täyttäneet tiedot ja maksaneet, kuinka nopeasti olette saaneet ilmoituksen hyväksynnästä? Nyt on nimittäin mennyt jo yli viikko kun korttia on veloitettu.
     
  3. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Kaikille ei tule ilmoitusta syystä tai toisesta, ei muistaakseni luvatakaan lähettää, vaan pitää käydä hakemussivuston kautta tarkistamassa. Käy ekaksi siellä, ellet jo ole tarkistanut.
     
  4. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Sieltä yritinkin... Oiskohan ollut joku bugi sivustolla, viidennellä kerralla tuli vasta tiedot näkyviin. Kaikki ok.
     
    juko7 tykkää tästä.
  5. markoyt

    markoyt 3rd gear

    Ei tullut ilmoitusta minullekaan,mutta seuraavana päivänä oli hyväksytty kun hakusivustolla kävin kattomassa.
     
  6. 69

    69 Gearhead

    Ei tullut meillekkään mitään ilmoitusta. Makso jtn 14eur, kun toisella sivustolla oli 80??
    Seteleitten kanssa sää olla tarkkana 1$ ja joku 20$ näyttää hyvin samoilta, kun noita ykkösiä kertyy paljon ja pienempiä kolikoita taskut täyteen.
    3500 km. Ollaan ajeltu, huomenna illalla lento kotio päin. Toi lentomatka on kyllä persiistä.
     
  7. Ässä.

    Ässä. 3rd gear

  8. TiedäHäntä

    TiedäHäntä 3rd gear

    Liekö sitten tämän topiikin takia, mutta löysin itseni googlettamassa Floridan reissua.

    Oon tehnyt kolme pidempää autoreissua Amerikassa 90-luvulla, mutta nyt en ole käynyt siellä pariinkymmeneen vuoteen.

    Katsoin Booking.comista ihan randompaikoista (Miami Beach, Daytona) majoituksen hintaa ensi yölle, ja hinnat on aivan älyttömiä, luokkaa alkaen yli parisataa euroa per yö. Kun laittaa haun viikon päähän, niin tilanne on ihan toinen. Silloin löytyy 70-80 eurolla jo ihan ihan tarpeeksi hyvää huonetta.

    Onko tosiaan niin, että Amerikassa ei enää voi ajella ilman majoitusvarauksia, vaan pitää tietää viikkoa ennen missä meinaa olla? Ennen vaan ajettiin pimeän tuloon, ruvettiin sitten katsomaan vacancy-kylttejä, ja aina löytyi lopulta jotain ihan edukkaasti.
     
  9. Swinger

    Swinger Gearhead

    Saa siellä ajella ilman mitään majoitus varauksia. Kerran vuoteen tulee käytyä 4-5vkoa kerralla ja silloin ku ajellaan jonnekkin päin ni varataan autosta yö paikka 1/2-2 tuntia ennen yöpymistä.
    Ensimmäisen yön hotelli tulee aina varattua ennen maahantuloa hyvissä ajoin.
     
  10. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    On tää amerikkaa, GT-Mustang alla ja lämpöä +30. Tää viikko menee lasten ehdoilla, Disney Worldia ja uima-altaalla lekottelua. Toinen viikko sitten roadtrippiä.
     
    isalmela ja 69 tykkäävät tästä.
  11. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Siinä ESTA-luvassa kysytään paikkaa, jossa aikoo majoittua mutta siihen voi laittaa paikaksi myös tuntematon. En tiedä sitten aiheuttaako se enemmän kyselyä saapumistarkastuksessa.

    Florida, tai ainakin Miamin ympäristö ja Key West, on järjettömän kallista ruoan ja majoituksen suhteen. Itse ei kyllä ole muualla päin USAa tullut käytyä mutta jaettiin kokemuksia vaimon veljen kanssa.
    Henkilökohtaisesti näin maaseutujunttina tuo Miami-Key West-Ft Lauderdale alue on ihan liian tiukkaan asuttua ja liian vilkasta. :)

    Ja asia mikä ei yllättänyt mutta oli merkittävämpi kuin kuvittelin, puhekieli: enemmän espanjaa kuin englantia. Keysseillä oli paljon snowbirdejä, jotka puhuu englantia mutta mantereen puolella kauppakeskukset, ravintolat ensimmäisenä tarjottiin espanjaa. Ja esim. Dolphin Mallissa sekä Sawgrass Millissä en kuullut englantia juuri yhtään.

    Viime vuonna käytiin perheen kanssa ja autona oli perheauto eli malibu, joita ei taida olla kuin vuokra-autoina, kukaan muu kuin turisti ei niillä aja, tai siltä vaikutti. Mutta 2.0 turbo ecotec pysyi liikenteen tahdissa 7v automaatin kera ja ajotietokoneen kulutus reissun ajalta 4.8l/100km.
     
  12. markoyt

    markoyt 3rd gear

    No niin,justiin ollaan lähössä Floridaan Orlandoon....tarkoitus käydä moniakin paikkoja lasten kanssa.Tuonne Ocalan NPD:lle pohjoiseen ajattelin ensin suunnata....onko tuolla käyneitä?Pääseekö näyttelytilaan tutustumaan ja onko paljon osia "hyllyssä" .Firebirdin osia olis tarkoitus haalia.
     
  13. buick60

    buick60 Gearhead

    Ocalan NPD:llä usein käyneenä kyselin kerran osien saatavuutta ni sanoivat et 97% osat hyllyssä
    Näyttelyhalli yleensä aina auki
     
  14. markoyt

    markoyt 3rd gear

    Nonni sinne siis.Tuohon Oldsin 455:seen vois männät ym sisuskaluja tuoda jos Orlandon alueella ois saatavilla....tilaan en viitti lomalla alkaa.
     
  15. Buick225

    Buick225 Double Gearhead

    Ei omaa kokemusta mutta Miamista veneretkelle koska tuo Miamin huvivenesataman sisääntulo on aika legendaarinen. Kun sopiva lasku/nousuvesi ja oikea tuulensuunta niin siinä (Haulover inlet) on aivan tautinen ristiaallokko. Tuubissa paljon pätkiä kun isotkin kipot meinaa keikata.
    Ei merisairaudesta kärsiville.
     
  16. Procharged Vette

    Procharged Vette 3rd gear

    Oliko edes kymmentä tuntia, pientä vielä siihen verrattuna kun itse lensin San Franciscoon, Roi-Hki-Frankfurt-Frisco 33 tuntia, aikataulujen takia yöpyminen välissä Helsingissä.
     
  17. Swinger

    Swinger Gearhead

    Mutta sehän on tullut huomattua että sä procharged vette olekkaan tavan mammanpoika niinkuin me muut ollaan..
     
  18. 69

    69 Gearhead

  19. Yorkki

    Yorkki Gearhead

    Kesällä ollaan road tripille Floridaan menossa, onko viime aikaisia kokemuksia, vinkkejä, tms?
     
  20. palotila

    palotila Gearhead

    Orlandon lähellä Kissimmee, Fantasy of Flight , kokoelma WW2 lentokoneita. 2009 oli halpoja yleisölennätyksiä. Ocalassa Don Garlitsin drag race museo. Key West, ajomatka elämys, 160 km siltaa sillan perään. Kennedy Space Center iso peukku. Me käytiin lisäksi Alabaman puolella Mobilessa, siellä WW2 taistelulaiva USS Alabama ja sen vieressä toinen lentokonemuseo.
    Ajettiin 9 päivää, 5500 kilometriä.
     
    maverick999 ja faffeli tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!